Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Aciu Tigriuke, issisaugojau, kad nepamirsciau. Ale as toniko neturiu g.gif Be to ant kaklo negaliu nieko tept, nes turiu odos bedu, ir svarbiausia priezasties neatrandam, todel kolkas kaklo nelieciu ax.gif
O kodel F1 prausiklis? TW prausiklis netinka?
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2010 11 21, 20:29)
Ir jums visa tai konsultante ikiso  blink.gif  Nu ziauru, sakes  blink.gif Ji ne tai, kad turetu, bet ir privaletu pakeisti.

Na labai tikiuosi kad per klaida pasenusius produktus pardave ir pakeis, nes jei specialiai tokius dalykus daro, tai garbes konsultantems tikrai deja neteikia...
Atsakyti
QUOTE(rutuliukė @ 2010 11 21, 14:58)
gal ir tikrai  thumbup.gif bet kad reikia dar prie visu turimu priemoniu isigyti visas 3 kaukes+tonika  doh.gif

smile.gif taip,bet galesite dazniau lepinti savo veido odele sia procedura thumbup.gif

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 11 21, 15:01)
Reikes pabandyti, kaip tik visas reikiamas priemones turiu  thumbup.gif O koks turetu buti rezultatas?

Na g.gif atsiliepimo jau lauksime is kiekvienos kuri sia procedura pasilepins smile.gif Labai idomu bus isgirsti kas patiko ,ka pastebejo ir pan.

QUOTE(liepa23 @ 2010 11 21, 19:28)
Sveikos,

iskilo toks klausimas del MK priemoniu galiojimo laiko. Pries savaite nusipirkau mini rinkinuka nuo spuogu is triju priemoniu. Ir tik dabar atkreipiau demesi i galiojimo data - ant prausiklio raso 09/10, ant serumo 08/10, ant tepaliuko 09/10. Kaip suprantu visu priemoniu galiojimo laikas pasibaiges? Ar as klystu?

P.S. Tuo paciu metu pirkau ir krempudra, jos galiojimas 07/11.

Gal kas nors issklaidys abejones, nes pinigeliai ne mazi sumoketi  verysad.gif

Ar konsultante is kurios pirkau turetu pakeisti sias priemones, jei galiojimas tikrai pasibaiges?

Taip,galiojimas pasibaiges siu produktu ir konsultante privalo pakeisti i kita.

QUOTE(šarlotė @ 2010 11 21, 21:04)
Aciu Tigriuke, issisaugojau, kad nepamirsciau. Ale as toniko neturiu g.gif Be to ant kaklo negaliu nieko tept, nes turiu odos bedu, ir svarbiausia priezasties neatrandam, todel kolkas kaklo nelieciu ax.gif
O kodel F1 prausiklis? TW prausiklis netinka?

Toks "receptukas" yra.Cia kaip i sriubyte, idesite kita prieskoni vietoj nurodyto ir skonis jau kitas biggrin.gif ,taciau sriubos nesugadins smile.gif

QUOTE(liepa23 @ 2010 11 21, 21:42)
Na labai tikiuosi kad per klaida pasenusius produktus pardave ir pakeis, nes jei specialiai tokius dalykus daro, tai garbes konsultantems tikrai deja neteikia...

Nemanau,kad ji tai specialei Jums padave pasibaigusiu galiojimu,gal but anksciau uzsakytas rinkinukas ir paprasciausiai nepastebejo konsultante.Zinoma situacija labai nemaloni is konsultantes puses,taciau tokioj situacijoje labai atsiprasyciau ir dar dovanele iteikciau klientei.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2010 10 19, 11:45)
Užsisakiau naujieną-skaistinančią, lyginančią kaukę, žiūrėsim ar patiks g.gif , dar labai sudomino kūną modeliuojanti emulsija, gal kas naudoja?  smile.gif

ir kaip ta kaukė??? 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, turbut nemazai platinanciu cia bus jusu 4u.gif Man pasiule platinti sia kosmetika, ir sake kad reikia sumoket 360lt uz startini paketa kazkoki, o ar negalima isidarbinti ir nepirkti to paketo, o tiesiog gauti tik katalogeli ir tada platinti ar panasiai...Apsvieskit ax.gif Nes kazkaip visko man nedasako ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2010 11 23, 01:36)
Norejau paklaust, turbut nemazai platinanciu cia bus jusu  4u.gif  Man pasiule platinti sia kosmetika, ir sake kad reikia sumoket 360lt uz startini paketa kazkoki, o ar negalima isidarbinti ir nepirkti to paketo, o tiesiog gauti tik katalogeli ir tada platinti ar panasiai...Apsvieskit ax.gif  Nes kazkaip visko man nedasako ax.gif

Uz ta suma gauni laabai daug geros kosmetikos ,uz kuria pirkdama be starto sumoketum kur kas daugiau ...
Idomus dalykas kaip tau pasiule , o salygu neisdeste . Cia mergaites padeda paaiskina ,paprasyk kad ir Tigriukes i AZ viska detaliai isdestys...
Kazkada ir man daug padejo, ypac padejo apsispresti, nes cia apsimoka ne tik kaip tu sakai platinti, netgi pirkti tik sau...
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 11 22, 18:21)
ir kaip ta kaukė???  4u.gif

Man ji labai patinka,o kad ivertintumet pati,siuliciau isbandyti pries isigijant.
Kai tik pasirodo naujas produktas ,as asmeniskai bandau ant vienos puses veido,kad matyciau ar kazkas skiriasi,kuo ypatingas sis produktas ir pan.Sai kauke pradejus naudoti,nebeturiu problemu su dregmes trukumu,kuri jausdavau kiekviena rudeni-pavasari,atejus saltajam sezonui,nors ir naudojant papildomam kremui,taip pat nuima nuovargi,stangrina oda ir sviesina pigmentus.Visa tai ka isvardijau pajutau pati ant savo veido odos.

QUOTE(Elija* @ 2010 11 23, 09:36)
Uz ta suma gauni laabai daug geros kosmetikos ,uz kuria pirkdama be starto sumoketum kur kas daugiau ...
Idomus dalykas kaip tau pasiule , o salygu neisdeste . Cia mergaites padeda paaiskina ,paprasyk kad ir Tigriukes i AZ viska detaliai isdestys...
Kazkada ir man daug padejo, ypac padejo apsispresti, nes cia apsimoka ne tik kaip tu sakai platinti, netgi pirkti tik sau...

drinks_cheers.gif
aciuks.gif uz rekomendacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 11 23, 10:25)
Man ji labai patinka,o kad ivertintumet pati,siuliciau isbandyti pries isigijant.
Kai tik pasirodo naujas produktas ,as asmeniskai bandau ant vienos puses veido,kad matyciau ar kazkas skiriasi,kuo ypatingas sis produktas ir pan.Sai kauke pradejus naudoti,nebeturiu problemu su dregmes trukumu,kuri jausdavau kiekviena rudeni-pavasari,atejus saltajam sezonui,nors ir naudojant papildomam kremui,taip pat nuima nuovargi,stangrina oda ir sviesina pigmentus.Visa tai ka isvardijau pajutau pati ant savo veido odos.
drinks_cheers.gif
aciuks.gif uz rekomendacija  smile.gif

ačiūū. mano oda linkusi į raudonumą (bėdos su kapiliarais) man ant rankos patepė, tai pašviesėjo ta vieta biggrin.gif o įdegio nenušviesins ? doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 11 23, 10:43)
ačiūū. mano oda linkusi į raudonumą (bėdos su kapiliarais) man ant rankos patepė, tai pašviesėjo ta vieta  biggrin.gif  o įdegio nenušviesins ?  doh.gif  ax.gif

biggrin.gif na kas dien prausentis jau idegi nuplaunam biggrin.gif ,bet mus moteris gelbsti pudrytes tuo klausymu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomadica @ 2010 11 23, 00:36)
Norejau paklaust, turbut nemazai platinanciu cia bus jusu  4u.gif  Man pasiule platinti sia kosmetika, ir sake kad reikia sumoket 360lt uz startini paketa kazkoki, o ar negalima isidarbinti ir nepirkti to paketo, o tiesiog gauti tik katalogeli ir tada platinti ar panasiai...Apsvieskit ax.gif  Nes kazkaip visko man nedasako ax.gif

Aciu atsiliepusioms 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Parasykite psl kas nors sudeti bet kokio kremo lupu ir akiu zonoms.
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Jogurtine @ 2010 11 23, 14:54)
Parasykite psl kas nors sudeti bet kokio kremo lupu ir akiu zonoms.
Aciu

Nesupratau klausymo g.gif ,ko prasote puslapio kuriame butu sudetys visu kremu? ar kad cia parasytu kas nors sudeti,ir konkreciai kokio kremo.
Atsakyti