QUOTE(vikma @ 2010 09 22, 16:10)
Sveikute,o kaip pati jauties,kaip sveikatele?kaip saunu kad su nuotaika i darzeli eina,retai taip buna su vaikais
o kaip jautes vakar,kad sakai buva issigandus gal sirgs?

Ačiū, Vikma, man viskas gerai, jei ne rankos skausmas ir aptirpę pirštai, iš vis pamirščiau, kad sirgau. Ryt važiuoju lašintis to stebuklingo vaisto, kompensavo man jį, nes jei ne, tai pačiai būtų apie 100 000lt.
Nu Rokšius bandė kosėt, lyg slogytė, bet paprocedūrinau ir praėjo kažkaip stebuklingai per naktį viskas.
QUOTE(vikma @ 2010 09 22, 16:43)
Turiu klausimuka,gal kas naudojat laiptukus vaikams vonioj,na kad ilipti butu patogiau,as jauciu kad greit nebe ikelsiu ir nebeiskelius savojo
tai sakau reikia laiptu ieskotis,gal kur esat mate???????????????????

Žinau, kad galima iš Ikea pardės Lenkijoj parsisiųst, žinau kas naudoja. Ir man, kai dabar kelt negalima, tai vargas su Roku, o dar vonią nusipirkom kaip tyčia aukštesnę nei buvo sena, tai iš vis. Vyras dabar jį prausia

QUOTE(Medute28 @ 2010 09 22, 20:19)
guli ligoninėje, pastoviam miege, nors šiandien tėtis sakė, kad akys stulpu ir į lubas nukreiptos, sunkiau kvėpuoja, rytoj aš lėksiu nuo ryto..
vaje, kaip sunku žiūrėt į artimą žmogų, kai jam taip negera. Laikykis, mergyt, mes su tavim.
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 22, 21:35)
*GREK, kaip šiandien Rokučio sveikatėlė? Tikiuos kaip ir aš nepasiduos baciliukėms.
**Man manau truputi padėjo nusistatymas. Iš dramos vadovo po truputi regis perėmu gebėjimą valdyt saviįtaiga.
Pasakiau sau griežtai kad negaliu dabar sau leist sirgt, įtikėjau ir praėjo. Nežinau sutapimas čia toks kad lengvai praslydau ar kas, bet faktas kad nesusirgau.

**Man manau truputi padėjo nusistatymas. Iš dramos vadovo po truputi regis perėmu gebėjimą valdyt saviįtaiga.

*Ačiū, Ernestuk, gerai jau viskas, pasiprocedūrinom ir praėjo per naktį viskas. Man labai gelbsti žolelių arbatos mišinukas.
**saviįtaiga labai geras dalykas, tik reik laiko, kol įpranti. Paskaityk knygą "Paslaptis", jei neskaičius, man tai ji superinė. Mum reikia išmokt nesakyt kai kurių žodžių, nukreipt mintis tinkama linkme ir rezultatai bus džiuginantys.
Bet labū dien tai nepasakiau