Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(vikma @ 2010 09 22, 16:10)
Sveikute,o kaip pati jauties,kaip sveikatele?kaip saunu kad su nuotaika i darzeli eina,retai taip buna su vaikais thumbup.gif o kaip jautes vakar,kad sakai buva issigandus gal sirgs?

Ačiū, Vikma, man viskas gerai, jei ne rankos skausmas ir aptirpę pirštai, iš vis pamirščiau, kad sirgau. Ryt važiuoju lašintis to stebuklingo vaisto, kompensavo man jį, nes jei ne, tai pačiai būtų apie 100 000lt.

Nu Rokšius bandė kosėt, lyg slogytė, bet paprocedūrinau ir praėjo kažkaip stebuklingai per naktį viskas.

QUOTE(vikma @ 2010 09 22, 16:43)
Turiu klausimuka,gal kas naudojat laiptukus vaikams vonioj,na kad ilipti butu patogiau,as jauciu kad greit nebe ikelsiu ir nebeiskelius savojo doh.gif tai sakau reikia laiptu ieskotis,gal kur esat mate??????????????????? g.gif  ax.gif

Žinau, kad galima iš Ikea pardės Lenkijoj parsisiųst, žinau kas naudoja. Ir man, kai dabar kelt negalima, tai vargas su Roku, o dar vonią nusipirkom kaip tyčia aukštesnę nei buvo sena, tai iš vis. Vyras dabar jį prausia biggrin.gif

QUOTE(Medute28 @ 2010 09 22, 20:19)
guli ligoninėje, pastoviam miege, nors šiandien tėtis sakė, kad akys stulpu ir į lubas nukreiptos, sunkiau kvėpuoja, rytoj aš lėksiu nuo ryto..

vaje, kaip sunku žiūrėt į artimą žmogų, kai jam taip negera. Laikykis, mergyt, mes su tavim.

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 22, 21:35)
*GREK, kaip šiandien Rokučio sveikatėlė? Tikiuos kaip ir aš nepasiduos baciliukėms. 4u.gif

**Man manau truputi padėjo nusistatymas. Iš dramos vadovo po truputi regis perėmu gebėjimą valdyt saviįtaiga.  biggrin.gif Pasakiau sau griežtai kad negaliu dabar sau leist sirgt, įtikėjau ir praėjo. Nežinau sutapimas čia toks kad lengvai praslydau ar kas, bet faktas kad nesusirgau.  biggrin.gif  lotuliukas.gif

*Ačiū, Ernestuk, gerai jau viskas, pasiprocedūrinom ir praėjo per naktį viskas. Man labai gelbsti žolelių arbatos mišinukas.

**saviįtaiga labai geras dalykas, tik reik laiko, kol įpranti. Paskaityk knygą "Paslaptis", jei neskaičius, man tai ji superinė. Mum reikia išmokt nesakyt kai kurių žodžių, nukreipt mintis tinkama linkme ir rezultatai bus džiuginantys.

Bet labū dien tai nepasakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 22, 21:35)
Man manau truputi padėjo nusistatymas. Iš dramos vadovo po truputi regis perėmu gebėjimą valdyt saviįtaiga.  biggrin.gif Pasakiau sau griežtai kad negaliu dabar sau leist sirgt, įtikėjau ir praėjo. Nežinau sutapimas čia toks kad lengvai praslydau ar kas, bet faktas kad nesusirgau.  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Laba diena
su siais
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 09 23, 12:12)
saviįtaiga labai geras dalykas, tik reik laiko, kol įpranti. Paskaityk knygą "Paslaptis", jei neskaičius, man tai ji superinė. Mum reikia išmokt nesakyt kai kurių žodžių, nukreipt mintis tinkama linkme ir rezultatai bus džiuginantys.

ir siais zodziai visiskai sutinku,tik nuo musu minciu,nuo musu istartu zodziu kaip ir tu GREK sakau priklauso rezultatai ir musu gyvenimas thumbup.gif
Papildyta:
laba visoms
Sviesioji, mano mama taip ir nespėjo pagerti to vilkakoro...guli ligoninėje, pastoviam miege, nors šiandien tėtis sakė, kad akys stulpu ir į lubas nukreiptos, sunkiau kvėpuoja, rytoj aš lėksiu nuo ryto..
Sirgaliukams sveikatukės  4u.gif

console.gif Jusu seimai kantrybes,stiprybes linkiu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 09 22, 17:59)
*O tu kokia avalyne jam dabar uzsakinejei?ziemine?nes as Zygimantui basutes uzsakius buvau vienais metais tai per 3men kol jas dare jo koja paaugo 1.2cm  blink.gif atvaziavom atsiimt ir mai  doh.gif turejom uzsakinet is naujo  doh.gif  biggrin.gif

**Soc.rupybos skyriui duoda tokius laiptelius,rankenas ir visko ko reikia  mirksiukas.gif tik dabar kai "krize" tai nezinau kaip ten yra.nes mes kamuolio laukiam jau metus  doh.gif

*basutes uzsakiaiu,nes iki gruodzio tikrai mum batu reiks zieminiu,kol cia isju sulauksi.taiva ir mum jauciu bus mazos jei tik 1cm teuzdejo g.gif

**gera minti daviai,leksiu ineigaliuju centra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 23 rugsėjo 2010 - 14:57
laba, as cia tik pasakyt/paprasyt noriu, kad jei turit pazystamu, giminiu, draugu ir pan., kuriu vaikai serga sirdies lygele,nesvarbu kokio rimtumo jos yra, nuo paprastu ydeliu...ir kiek vaikui amziaus yra nesvarbu....yra faina svetaine, kur mamytes bendrauja.galima pasiklausti, pasidalinti info, pasiguosti...galima net nariu tapti[kaip as], ir seip galima paremti zodziu ir finansiskai[tikrai neprivaloma]....ir jaunimelis ten bendrauja.ir nerealiu istoriju ten yra, tikrai pasiruoskit paverkt...labai mielai visu laukiam
http://www.vaikosirdis.lt/
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

GREK, smagu kad tau jau geriau viskas ir kad kompensavo vaistus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai linkiu kad jie kuo veiksmingiau atliktu savo darbuką, ir pamirštum visus skausmelius ir kad sirgai šia baisia ligelę. mirksiukas.gif Didelės sekmytės. 4u.gif

Šaunu kad ir Rokutis taip vyriškai atsilaikė prieš bacilas. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Reikės paieškot tos knygos, kaip tik tokias labai mėgstu. thumbup.gif Man pačia pradžia į optimizmą, valios ugdymą yra atvėrusi knyga "Kaip surast save". Nuostabi knyga. Taip jos patarimai man padeda dabar gyvenimėly, kad super. thumbup.gif

Beje merginos, girdėjot naujausias žinias? Jau prasideda gripo sezonas, su naujom kažkokiom atmainom. blink.gif doh.gif Bet dieve kaip anksti šįmet, košmariuks. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
laba visoms
Sviesioji, mano mama taip ir nespėjo pagerti to vilkakoro...guli ligoninėje, pastoviam miege, nors šiandien tėtis sakė, kad akys stulpu ir į lubas nukreiptos, sunkiau kvėpuoja, rytoj aš lėksiu nuo ryto..

O tai jus patys sugalvojot ta vilcacora duot ar daktarai skire?
O jusu mama pati miega, ar jai kokiu vaistu miegui duoda? Ar cia del silpnumo jai taip? Nes pas mane dabar pagrindine problema namie, tai kiaura para nemiegantis tevas, vaistai nuo nemigos neveikia jokie (epileptikas, sklerotikas po reanimacijos, bandantis dar palakstyti kur namie, kuriam leidziam kraujo skystinacius vaistus nuo trombu ir kuri reikia kiaura para saugoti kad nesusidauzytu; pritaikyti nauji vaistai nuo epi, kurie neaisku ar aplamai veikia. Uzduotis nereali). doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 09 22, 20:29)
Gal galetum parasyt koki vilcacora geriat?nes ju yra nemazai kiek pagooglinau:

Skysta, dozuoju lasiukais. Pirkau Vilnuje Kostiuskos g. 17, Gamtos produktai, netoli Menu gimnazijos, 69Lt, 60 ml. buteliukas. Jie ten ir kapsulem berods turi keliu rusiu. Siaip kapsulem man rodos daug kur galima gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 24 rugsėjo 2010 - 09:32
Laba,
Šviesioji, mamai yra pažeistos metastazių smegenys, tik nežinau tiksliai kurie centrai, bet, pagal ligos kliniką, tai visi, jos tokia būklė būtent dėl to. Slopinančių jokių negauna. Vilkakora rekomendavo jos pažįstama, kad po chemijos pastiprintų organizmą.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ryt važiuoju lašintis to stebuklingo vaisto, kompensavo man jį, nes jei ne, tai pačiai būtų apie 100 000lt.

Paskaityk knygą "Paslaptis", jei neskaičius, man tai ji superinė. Mum reikia išmokt nesakyt kai kurių žodžių, nukreipt mintis tinkama linkme ir rezultatai bus džiuginantys.

Kokios geros naujienos bigsmile.gif thumbup.gif

As ziurejau filma "The Secret" tai tas pats ka raso toj knygos,tik rusiskas variantas smile.gif labai patiko thumbup.gif

QUOTE(vikma @ 2010 09 23, 16:03)
**gera minti daviai,leksiu ineigaliuju centra

Gal jau buvai neigaliuju centre?ar turi jie tu laiptuku?

QUOTE(Sviesioji @ 2010 09 24, 10:25)
Skysta, dozuoju lasiukais. Pirkau Vilnuje Kostiuskos g. 17, Gamtos produktai, netoli Menu gimnazijos, 69Lt, 60 ml. buteliukas. Jie ten ir kapsulem berods turi keliu rusiu. Siaip kapsulem man rodos daug kur galima gauti.

Kaip supratau jus sita naudojat:
http://www.natura.lt...m...3&p_id=2412

O kapsulem kokius patartumet naudot? is situ visu:
http://www.natura.lt...m...3&p_id=2439
http://www.natura.lt...m...2&p_id=2444
http://www.natura.lt...m...2&p_id=2459
Ar yra tarp ju visu koks nors skirtumas?Jus kaip daugiau tuo domites gal galetumet apsviest?
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 23, 20:52)
Beje merginos, girdėjot naujausias žinias? Jau prasideda gripo sezonas, su naujom kažkokiom atmainom.  blink.gif  doh.gif Bet dieve kaip anksti šįmet, košmariuks.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Laba diena
aha girdejom doh.gif o ir mano vyreli jau lauzo kaulai,gryzo uzvakar visas kaip suvazinetas blink.gif smile.gif turejau sokineti aplink ji,o as jei dvesciau,turbut ne arbatos neatnestu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ai snd buvm pas pulmonologes mum su astma nekokie reikaliukai,pablogejo visdelto padetis po sanatorijos,is lengvos eigos atsirado vidutine,ir vaistai bei gydymas kitas doh.gif kazkoki reiks dar seiliu paseli daryt,bet cia kai gulesim ligoninej,potobronchoskopa,bet su narkoze,bet cia laikui begant,nes gali buti,kad kazkas uzstrige bronchuose ar plauciuose,kai manasis buvo uzspringes,bet nelabai noriu tiketi kad tiap yra g.gif ir pulmonologe taip sake.taiva........beje atradau gerus raminamuosius vaistus Sedatif,kai jie man tinka,tabletyte po liezuviu ir nervukai ramus thumbup.gif nei deivido pykcio priepuoliai i asaras nebevaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 09 24, 13:16)
Gal jau buvai neigaliuju centre?ar turi jie tu laiptuku?

dar nebuvom,su Deividu sunku butu nuvaziuoti,kita savaite gal iseis...o ir siuntimo neturim
Papildyta:
Ačiū, Vikma, man viskas gerai, jei ne rankos skausmas ir aptirpę pirštai, iš vis pamirščiau, kad sirgau. Ryt važiuoju lašintis to stebuklingo vaisto, kompensavo man jį, nes jei ne, tai pačiai būtų apie 100 000lt.

joooooooooo skaiciai tai grazus,ar cia teisingai parasiai tuos nulius??????????????? blink.gif nu tikrai stebukli jie jei tokia kainike.bet gerai kad nors kompensuoja.sveikateles tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip supratau jus sita naudojat:
http://www.natura.lt...m...3&p_id=2412

Ne, nuorodoje nera tokiu, kuriuos as naudoju.

O kapsulem kokius patartumet naudot? is situ visu:
http://www.natura.lt...m...3&p_id=2439
http://www.natura.lt...m...2&p_id=2444
http://www.natura.lt...m...2&p_id=2459
Ar yra tarp ju visu koks nors skirtumas?Jus kaip daugiau tuo domites gal galetumet apsviest?

LAbai nesidomiu, nes tas skystas variantas tinka visai seimai. NEs visu pirma vaikams ieskojau.
Del kapsuliu galiu pasakyti tik tiek, kad visose kapsulu dangaluose (nors manau skystas variantas irgi turi) yra pagalbiniu medziagu. Tad is esmes siulyciau tokia forma, kur maziau tu pagalbiniu, ale sunku toki dalyka issiaiskinti.
Visumoje siulyciau imti toki varianta, kur didesnis procentas tos vilcacoros uz jums priimtina kaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviesioji: 25 rugsėjo 2010 - 08:36
Laba vakara 4u.gif

QUOTE(vikma @ 2010 09 24, 14:22)
atradau gerus raminamuosius vaistus Sedatif,kai jie man tinka,tabletyte po liezuviu ir nervukai ramus thumbup.gif nei deivido pykcio priepuoliai i asaras nebevaro smile.gif

O as Xanax irgi liuksiski thumbup.gif nors dabar ir nevartoju kaip ir nereik,bet reikalui prsipyrus buvau isbandzius.vaiksciojau ramiake irgi biggrin.gif

QUOTE(vikma @ 2010 09 24, 14:59)
dar nebuvom,su Deividu sunku butu nuvaziuoti,kita savaite gal iseis...o ir siuntimo neturim

Tu pasiskambink jiems gal pirma ar jie isvis turi,poto siuntimo galesi prasyt cool.gif

QUOTE(Sviesioji @ 2010 09 25, 09:35)
Ne, nuorodoje nera tokiu, kuriuos as naudoju.

LAbai nesidomiu, nes tas skystas variantas tinka visai seimai. NEs visu pirma vaikams ieskojau.
Del kapsuliu galiu pasakyti tik tiek, kad visose kapsulu dangaluose (nors manau skystas variantas irgi turi) yra pagalbiniu medziagu. Tad is esmes siulyciau tokia forma, kur maziau tu pagalbiniu, ale sunku toki dalyka issiaiskinti.
Visumoje siulyciau imti toki varianta, kur didesnis procentas tos vilcacoros uz jums priimtina kaina.

Aciu uz info 4u.gif kai busiu Kaune reiks nuvaziuot i homeopatine vaistine pasiklaust gal jie kartais tures 4u.gif
Atsakyti
sveikuciai visi!
pasirodau ir as.vis paskaitineju,bet taip tingiu rasyti blush2.gif doh.gif
siandien daigtus susikroviau thumbup.gif 4 dieneles liko ir skrisim ax.gif
Atsakyti