Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Sveikos,

pasirodau ir aš po darbukų. Kai praeita savaitgalį buvo košmariškas renginuks, taip šiandien su kaupu buvo atlyginta. thumbup.gif Ir oras fantastiškas, rudens sezono atidaryme gerai pasisekė pasirodyti, ir svečiams iš įvairių užsienio šalių pasirodyt. Po spektaklių iškart gavome iš slovenų pakvietimą atvykt pas juos. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šiandien žodžiu pačiam mūsų direktoriui perspėjo kad butinai mus išsikvies, o grįžę į sloveniją atsius mums kada oficialų iškvietimą. Tai net gali būt kad padarys tokį projektą kad nemokama kelionė bus. Apie pavasarį turėtume išvykt. Nerealu. thumbup.gif thumbup.gif clap.gif

Atsakyti
QUOTE(vmm32 @ 2010 09 25, 19:25)
sveikuciai visi!
pasirodau ir as.vis paskaitineju,bet taip tingiu rasyti blush2.gif  doh.gif
siandien daigtus susikroviau thumbup.gif 4 dieneles liko ir skrisim ax.gif

Labas rytas
eiktu jau ir jus taip greit isskrisit ax.gif o jus pala dabar tik trumpam kol susitvarkysit ten viska,ar jau viskas visam?o kas jusu namuose gyvens,kas liks saugot?
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 25, 19:59)
Sveikos,

pasirodau ir aš po darbukų. Kai praeita savaitgalį buvo košmariškas renginuks, taip šiandien su kaupu buvo atlyginta.  thumbup.gif Ir oras fantastiškas, rudens sezono atidaryme gerai pasisekė pasirodyti, ir svečiams iš įvairių užsienio šalių pasirodyt. Po spektaklių iškart gavome iš slovenų pakvietimą atvykt pas juos.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Šiandien žodžiu pačiam mūsų direktoriui perspėjo kad butinai mus išsikvies, o grįžę į sloveniją atsius mums kada oficialų iškvietimą. Tai net gali būt kad padarys tokį projektą kad nemokama kelionė bus. Apie pavasarį turėtume išvykt. Nerealu.  thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif

WAUUUU TAI SUPER,DZIAUGIUOSI UZ JUS,VA KIEK PASIEKET thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū vikma. aciuks.gif

Smagiausia kad pateisinom dar syki direktoriaus pasitikėjimą mumis, nes pristatė mus kaip tvirčiausia centro grupę. Atsakomybė buvo didžiulė. Prieš pasirodant visi manėm širdys sustos iš jaudulio, bet scenoj taip visiems pavyko įsijaust į vaidmenis. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dabar ateinantį penktadienį kelionytė laukia, lėksim į kupiškį. smile.gif

Vmm32, oi kaip greitai jau kelsit sparnus. Smagu jums. Aš irgi norėčiau išlėkt iš Lietuvėlės. thumbup.gif

Nors šiaip galėčiau varyt. lotuliukas.gif Nesenai per netlogą kur pasakojau kad užsieniečiai kabina, gavau iš vieno pasiūlymą atvykt pas jį Turkiją, gaila tik nepasirašiau. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors gal dar nevėlu, gal reik pasirašyt, kaip manot? doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 26 rugsėjo 2010 - 12:57
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 26, 13:54)
Nors šiaip galėčiau varyt.  lotuliukas.gif Nesenai per netlogą kur pasakojau kad užsieniečiai kabina, gavau iš vieno pasiūlymą atvykt pas jį Turkiją, gaila tik nepasirašiau.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nors gal dar nevėlu, gal reik pasirašyt, kaip manot?  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nunu ir ka su turkais zadi veikti?????????? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū vikma.  aciuks.gif

Smagiausia kad pateisinom dar syki direktoriaus pasitikėjimą mumis, nes pristatė mus kaip tvirčiausia centro grupę. Atsakomybė buvo didžiulė. Prieš pasirodant visi manėm širdys sustos iš jaudulio, bet scenoj taip visiems pavyko įsijaust į vaidmenis.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dabar ateinantį penktadienį kelionytė laukia, lėksim į kupiškį.  smile.gif

Vmm32, oi kaip greitai jau kelsit sparnus. Smagu jums. Aš irgi norėčiau išlėkt iš Lietuvėlės.  thumbup.gif

Nors šiaip galėčiau varyt.  lotuliukas.gif Nesenai per netlogą kur pasakojau kad užsieniečiai kabina, gavau iš vieno pasiūlymą atvykt pas jį Turkiją, gaila tik nepasirašiau.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nors gal dar nevėlu, gal reik pasirašyt, kaip manot?  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

zinai neturint jokiu isipareigojimu as lekciau ,bet kazkaip reiktu sugalvot apsidraust kad nebutu koks manjakas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 09 26, 11:43)
Labas rytas
eiktu jau ir jus taip greit isskrisit ax.gif o jus pala dabar tik trumpam kol susitvarkysit ten viska,ar jau viskas visam?o kas jusu namuose gyvens,kas liks saugot?
Papildyta:

4u.gif  4u.gif

PAZIURESIM KAIP DUKRAI MOKYKLA, KAIP VAIKAI PRITAPS mirksiukas.gif JEI NEPATIKS PO NAUJU GRYSIM biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

visi tik nesa kudasiu is Lietuvos doh.gif
Atsakyti
Labas merginos, nebesirašo jau man. Laukiu merginos savo. Jau už valandos bus namie. Kas lekia iš Lietuvos, tam sėkmės, o mes ryt tik iki ligoninės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 09 26, 13:17)
nunu ir ka su turkais zadi veikti?????????? g.gif  lotuliukas.gif

Atostogauti, kaip ir gražiai pasiūlė. flirt.gif hihihi.gif hihihi.gif

QUOTE(NikeZ @ 2010 09 26, 15:10)
zinai neturint jokiu isipareigojimu as lekciau ,bet kazkaip reiktu sugalvot apsidraust kad nebutu koks manjakas  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Na aš tai šiaip mėgstu avantiūras, rizikas, bet į svetimą šalį ir dar į Turkiją pas nepažystamą lėkčiau tik jei visai smegenėlės susisuktu. doh.gif Dar uždarytai kokiose mūruose tikrai kažkaip nesinori būt. Per daug "gražių" istorijų apie turkus girdėtą, kad rastusis noras važiuot, brrrrr. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 26, 21:11)
Atostogauti, kaip ir gražiai pasiūlė. flirt.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Na aš tai šiaip mėgstu avantiūras, rizikas, bet į svetimą šalį ir dar į Turkiją pas nepažystamą lėkčiau tik jei visai smegenėlės susisuktu.  doh.gif Dar uždarytai kokiose mūruose tikrai kažkaip nesinori būt. Per daug "gražių" istorijų apie turkus girdėtą, kad rastusis noras važiuot, brrrrr.  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, o jau oras, tik miegot doh.gif

QUOTE(vikma @ 2010 09 24, 14:59)
joooooooooo skaiciai tai grazus,ar cia teisingai parasiai tuos nulius??????????????? blink.gif nu tikrai stebukli jie jei tokia kainike.bet gerai kad nors kompensuoja.sveikateles tau mirksiukas.gif

ačiū, nesuklydau, ne, tik galiu jau patikslint, viena dozė - 9600lt. blink.gif , gausiu 17, vadinasi kainuosiu valstybei apie 170 000lt. blink.gif sakiau vyrui, kad vadintų dabar mane tik "aukseliu" arba "brangiąja", tiek pinigų venom tekės lotuliukas.gif

Po spektaklių iškart gavome iš slovenų pakvietimą atvykt pas juos.

eik tu sau, kaip faina, valio thumbup.gif

O mano mažius serga - sloga ir kosti stipriai, tupim abu namie, procedūrinamės unsure.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

Šiandien žodžiu pačiam mūsų direktoriui perspėjo kad butinai mus išsikvies, o grįžę į sloveniją atsius mums kada oficialų iškvietimą. Tai net gali būt kad padarys tokį projektą kad nemokama kelionė bus. Apie pavasarį turėtume išvykt. Nerealu.

O cia tai suuuuuuper bigsmile.gif rimtai nerealu thumbup.gif

gavau iš vieno pasiūlymą atvykt pas jį Turkiją, gaila tik nepasirašiau.  Nors gal dar nevėlu, gal reik pasirašyt, kaip manot?

lotuliukas.gif man irgi siule tik per skypa susirades doh.gif lotuliukas.gif gal cia tas pats lotuliukas.gif as nevaziuociau cool.gif

QUOTE(vmm32 @ 2010 09 26, 16:15)
PAZIURESIM KAIP DUKRAI MOKYKLA, KAIP VAIKAI PRITAPS mirksiukas.gif JEI NEPATIKS PO NAUJU GRYSIM biggrin.gif

Jei anglu kalba moka gerai nemanau kad problemu bus cool.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 09 26, 20:59)

Sveikinam tavo pagranduke su praejusiu 4metuku gimtadieniu happybday.gif

user posted image

QUOTE(GREK @ 2010 09 27, 14:38)
ačiū, nesuklydau, ne, tik galiu jau patikslint, viena dozė - 9600lt.  blink.gif , gausiu 17, vadinasi kainuosiu valstybei apie 170 000lt.  blink.gif sakiau vyrui, kad vadintų dabar mane tik "aukseliu" arba "brangiąja", tiek pinigų venom tekės 

O mano mažius serga - sloga ir kosti stipriai, tupim abu namie, procedūrinamės  unsure.gif

Labas brangioji biggrin.gif

O mes issikapstem pagaliau karsta.gif 3*tfu cool.gif padariau toki misinuka kaip Mb vadina atomini tai tikiu,kad daugiau nesusirgsim ji vartodami po sauksta kasdien biggrin.gif Rokuciui pasveikt greiciau 4u.gif
Atsakyti