Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 10 04, 14:40)
Nepavargau, ne veltuj tiek sportuoju dabar, o vaikčiuoti man būtina kuo daugiau tuo geriau. Stiprėju pamažu todėl vadovas  nusprendė paegzaminuoti ant kiek pastiprėjau ir išsivedė pakeliauti iki renginio diplomų teikimo. O maniškiams dramistams kaip vaidentis pradėjo.  doh.gif Seniai blevyzguojo kad vadovas mane įsižiurėjas, o penktadienį kaip taip išėjom abudu, tai išvis vakare nežinojau kur dėtis nuo jų plepalų.  doh.gif  lotuliukas.gif Dievaži. Paprasčiausiai daugiau susibendravom dėl puslapio dramos, susirašom, tariames nes aš jame viska darau. Galbūt daugiau manim patenkintas kad tiek sportuoju, kitus pradėjau tempt prieš repeticijas drenažui, bet tik tiek. O kitiems kas rodosi jau tai bala juos žino.  doh.gif

matyt pavydi tau ,kad rodo daugiau demesio ,bet juk visada egzistavo pavydas niekur nepabegsi nuo jo,svarbu jei tas pavydas draugiskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 10 04, 14:05)
matyt pavydi tau ,kad rodo daugiau demesio ,bet juk visada egzistavo pavydas niekur nepabegsi nuo jo,svarbu jei tas pavydas draugiskas mirksiukas.gif

Juo, draugiškai šaiposi. biggrin.gif Ir šį karta važiavom visi kartu mikriuku tai organizatorė specialiai pasodino mane į priekį šalia vairuotojo kad nuvažiavus paimt vadovo kartu su manim jis atsisėstu. doh.gif lotuliukas.gif Ir apskritai paskutiniu metu patys susigalvoja mus poruoja, paskui pliauškia bele ką. Svaiguliukai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 04 spalio 2010 - 15:56
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 10 04, 16:54)
Juo, draugiškai šaiposi.  biggrin.gif Ir šį karta važiavom visi kartu mikriuku tai organizatorė specialiai pasodino mane į priekį šalia vairuotojo kad nuvažiavus paimt vadovo kartu su manim jis atsisėstu. doh.gif  lotuliukas.gif Ir apskritai paskutiniu metu patys susigalvoja mus poruoja, paskui pliauškia bele ką. Svaiguliukai.  lotuliukas.gif

o tau nori pasakyt kad jis nepatinka kaip vyras? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 10 04, 16:07)
o tau nori pasakyt kad jis nepatinka kaip vyras? ax.gif

Na kad žavesio savo turi neigt negaliu, savo gyvenimėlyje buvęs ir dabar esa geras lovelasas bet faktas kad jam 56m šiaip jau... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tad kaip į vyrą tikrai nežiuriu ir tikiuos kad ir jis į mane nežiuri taip kaip visiems vaidenas. Labai tikiuos, nes neįsivaizduoju ką reiktu daryt jei išsipildytų visų tauškalai. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 10 04, 18:01)
Na kad žavesio savo turi neigt negaliu, savo gyvenimėlyje buvęs ir dabar esa geras lovelasas bet faktas kad jam 56m šiaip jau...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tad kaip į vyrą tikrai nežiuriu ir tikiuos kad ir jis į mane nežiuri taip kaip visiems vaidenas. Labai tikiuos, nes neįsivaizduoju ką reiktu daryt jei išsipildytų visų tauškalai.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

amzius nerodiklis smile.gif telka ziuri,laikrascius skaitai???ko tik gyvenimie nebuna,sirdziai neisakysi ax.gif
as savaitgali irgi susipazinaus su tokiu vyruku(vaziavom i bara brolieniai vyruku ieskoti),vyresnis jis 10m uz mane,bet visai nieko toks,bet kadangi as istekejusi,tai viskas tuom ir baiges,nors is jo demesys tai didziulis buvo,ir broliene sake,kad tu jam labai patikai,bet poto as ji pradejau pirsti brolieniai, ax.gif ir man atrodo viskas gerai gavos thumbup.gif taiva kanorejau pasakyt,kad metai ne esme,nors nedidelis skirtumas,bet as visad sakydavau nepatinka man vyresni,negaleciau su vyresniu bendrauti,o pasirodo niekad nezinai kaip gali gyvenimie nutikti........
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 10 04, 19:12)
amzius nerodiklis smile.gif telka ziuri,laikrascius skaitai???ko tik gyvenimie nebuna,sirdziai neisakysi ax.gif
as savaitgali irgi susipazinaus su tokiu vyruku(vaziavom i bara brolieniai vyruku ieskoti),vyresnis jis 10m uz mane,bet visai nieko toks,bet kadangi as istekejusi,tai viskas tuom ir baiges,nors is jo demesys tai didziulis buvo,ir broliene sake,kad tu jam labai patikai,bet poto as ji pradejau pirsti brolieniai, ax.gif  ir man atrodo viskas gerai gavos thumbup.gif taiva kanorejau pasakyt,kad metai ne esme,nors nedidelis skirtumas,bet as visad sakydavau nepatinka man vyresni,negaleciau su vyresniu bendrauti,o pasirodo niekad nezinai kaip gali gyvenimie nutikti........

Laba diena kas lanko spec centra Viltys norieciau informacijos aciu
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 10 04, 18:12)
as savaitgali irgi susipazinaus su tokiu vyruku(vaziavom i bara brolieniai vyruku ieskoti),vyresnis jis 10m uz mane,bet visai nieko toks,bet kadangi as istekejusi,tai viskas tuom ir baiges,nors is jo demesys tai didziulis buvo,ir broliene sake,kad tu jam labai patikai,bet poto as ji pradejau pirsti brolieniai, ax.gif  ir man atrodo viskas gerai gavos thumbup.gif taiva kanorejau pasakyt,kad metai ne esme,nors nedidelis skirtumas,bet as visad sakydavau nepatinka man vyresni,negaleciau su vyresniu bendrauti,o pasirodo niekad nezinai kaip gali gyvenimie nutikti........

Skaitau ir tv žiuriu, ir vyresni vyrai mane visad ir traukė, dėl ko bendraamžiai kabina kabina o aš neužsikabinu tongue.gif ,bet niekad nemaniau kad pasiryžčiau kažkam rimtam su tiek vyresniu. doh.gif Ai nebežinau, neminkit mano moralės visi, nes tuoj dievaži susipainiosiu į nežinia ką . doh.gif lotuliukas.gif

Na tavo atveju tai tas 10m skirtumas baika, tik tiek kad pati nebelaisva. biggrin.gif vadovas 10m vyresnis būtu tai nedvejodama griebčiau, o dabar....
Atsakyti
Labas rytas visoms
Ernesta, ir kam tau senas kledaras reikalingas, jis tuoj grįš į pampersus, o tu būsi dar daug metų jauna ir graži smile.gif verčiau būti gerais draugais, nei sugadinti santykius visai smile.gif bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 10 05, 22:24)
  Ai nebežinau, neminkit mano moralės visi, nes tuoj dievaži susipainiosiu į nežinia ką  .

Tuoj mes tave atpainiosim mad.gif biggrin.gif ka cia sugalvojai jostvairoges umn.gif a pabludai mergyt lotuliukas.gif draugais but suprantu,bet ziuret kaip i vyra tu ka doh.gif net negalvokr ziuret i bendraamzius ar bent kiek jaunesnius tongue.gif teisingai Medute sako drinks_cheers.gif naxren jis tau senas reikalingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 10 06, 10:29)
Laba ryta  4u.gif
Tuoj mes tave atpainiosim  mad.gif  biggrin.gif ka cia sugalvojai jostvairoges  umn.gif a pabludai mergyt  lotuliukas.gif draugais but suprantu,bet ziuret kaip i vyra tu ka  doh.gif net negalvokr ziuret i bendraamzius ar bent kiek jaunesnius  tongue.gif teisingai Medute sako  drinks_cheers.gif naxren jis tau senas reikalingas  doh.gif

tai ka niekas is jusu vaiku nelanko Viltys VILNIUJE
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Oi Ernestute,neziurek rimtai i daug vyresni...patikek,buvau isikliopinusi vyresni uz save 15m. doh.gif kazkaip nesupranti vienas kito.....draugais,tik draugais bukite thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiriusa @ 2010 10 06, 11:32)
tai ka niekas is jusu vaiku nelanko Viltys VILNIUJE

Mano sunus ne,nes gyvenam Jonavoj wink.gif
Atsakyti