Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(kiriusa @ 2010 10 06, 11:32)
tai ka niekas is jusu vaiku nelanko Viltys VILNIUJE

mano dukra NE ,mes dar mazos liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 10 05, 22:24)
Skaitau ir tv žiuriu, ir vyresni vyrai mane visad ir traukė, dėl ko bendraamžiai kabina kabina o aš neužsikabinu  tongue.gif ,bet niekad nemaniau kad pasiryžčiau kažkam rimtam su tiek vyresniu.  doh.gif  Ai nebežinau, neminkit mano moralės visi, nes tuoj dievaži susipainiosiu į nežinia ką  .  doh.gif  lotuliukas.gif

Na tavo atveju tai tas 10m skirtumas baika, tik tiek kad pati nebelaisva.  biggrin.gif  vadovas 10m vyresnis būtu tai nedvejodama griebčiau, o dabar....

laba diena mirksiukas.gif
as ir negaleciau su vyresniu bendraut,draugaut,ir poto gyvent,kazkaip ne,man geriau su bendraamziais,ar nors ciut ciut vyresniais ax.gif man 10m skirtumas ir tai jau daug,bet vat zmogau niekad nezinai kaip gyvenimie kas gali pasisukti. ax.gif o tu ziurek i ta vadova tik kaip i vadova,o kas ka tauzija nekreipk demesio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 10 06, 10:29)
Laba ryta  4u.gif
Tuoj mes tave atpainiosim  mad.gif  biggrin.gif ka cia sugalvojai jostvairoges  umn.gif a pabludai mergyt  lotuliukas.gif draugais but suprantu,bet ziuret kaip i vyra tu ka  doh.gif net negalvokr ziuret i bendraamzius ar bent kiek jaunesnius  tongue.gif teisingai Medute sako  drinks_cheers.gif naxren jis tau senas reikalingas  doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 10 06, 11:36)
Sveikos 4u.gif
Oi Ernestute,neziurek rimtai i daug vyresni...patikek,buvau isikliopinusi vyresni uz save 15m. doh.gif kazkaip nesupranti vienas kito.....draugais,tik draugais bukite thumbup.gif

ir kiek ilgai isbuvot jus drauge? ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai vat, mergynos. Nebijokit, aš ant tiek dar nepablūdau, tik mano dramistai nuprotėjo. lotuliukas.gif Mano tik gal neatsargumas kad aš labai draugiška, labai mėgstu kaip man regis nekaltai flirtuot, tuo nemažai ką papirkus esu paskutiniu metu. Bet lyg šiol sekės viska išlaikyt ribuose, tikiuos taip bus ir šiuo atveju. biggrin.gif Nes kaip minėjau neįsivaizduoju ką reiktu daryt jei rimtai patikčiau vadovui kaip "iš šalies visi labai mato". doh.gif doh.gif doh.gif

Man atrodo didesnis jo dėmesys man atsirado dėl to kad tiesiog turim dabar bendrų interesų daugiau, kad pirma apsiėmiau puslapį kūrti, kol visi tik svajojo kaip būtų gerai, išmokau savarankiškai klipų koregavimo programom dirbt nors visai nemokėjau kad taip išklausau jo dėl mankštų, stiprėju, ir tiek. Nes kai ir penktadienį išsivedė po kupiškį pasivaikčiuoti iš pradžiu truputi nutirpau, galvoju šakės, bet viskas buvo visiško draugiškumo ribuose. biggrin.gif Tad kolkas esu rami. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 10 06, 15:38)
Man atrodo didesnis jo dėmesys man atsirado dėl to kad tiesiog turim dabar bendrų interesų daugiau, kad pirma apsiėmiau puslapį kūrti, kol visi tik svajojo kaip būtų gerai, išmokau savarankiškai klipų koregavimo programom dirbt nors visai nemokėjau kad taip išklausau jo dėl mankštų, stiprėju, ir tiek. Nes kai ir penktadienį išsivedė po kupiškį pasivaikčiuoti iš pradžiu truputi nutirpau, galvoju šakės, bet viskas buvo visiško draugiškumo ribuose.  biggrin.gif Tad kolkas esu rami.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai gal but jis kaip kokia dukra tavim rupinas,mato kad esi sauni,vykusi,ir isjo puses dar kazkoks galbut paskatinimas tavo atzvilgiu,kad dar labiau stengtumeis,va kad ir tas pasivaiksciojimas po kupiski,juk tai tik tau inauda...
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 10 06, 15:39)
tai gal but jis kaip kokia dukra tavim rupinas,mato kad esi sauni,vykusi,ir isjo puses dar kazkoks galbut paskatinimas tavo atzvilgiu,kad dar labiau stengtumeis,va kad ir tas pasivaiksciojimas po kupiski,juk  tai tik tau inauda...

Tai va, ir man taip atrodo kad mato kaip stengiuos viską ir nori tik nuoširdžiai dar labiau padėti, kad dar labiau eičiau į priekį, pasitikėčiau savimi. Nes mes daugiausiai apie tai ir kalbamės ar susirašom apie mankštas, naujus pratimus, saviįtaiga, pasitariam dramos visokiais reikalais, o kad vis dažniau už parankių susikabine paeinam tik paprasčiausiai palydį, padeda paeiti nes visiškai nebeleidžia į vežimėlį sėst, išskyrus repeticijas ar sceną. O tiems mano dramistukams svaiguliukams svarbu liežuvėliais paplakt. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kelios foto iš Kupiškio.

Čia mano fotosesiją iš pasivaikščiojimo. Pamatydavo vadovas įdomesnę vietą ir turėdavau pozuoti. biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dramistukai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 06 spalio 2010 - 19:56
QUOTE(vikma @ 2010 10 06, 15:25)
ir kiek ilgai isbuvot jus drauge? ax.gif

kaip sako:buvo"tarnybinis romanas" blush2.gif isbuvom beveik 4 metus....

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites mirksiukas.gif
grazios foto Ernestyta,ta kur tarp ranku esi ir ziuri i virsu man labai grazi,jau kaip ir foto remelis gaunas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 07 spalio 2010 - 15:55
Labas, merginos.
Ernestyte, fainos fotkės, tik kai aš Kupiškyje mokiausi, tos skulptūros dar nebuvo g.gif.

Mus jau ryt paleidžia iš ligoninės. Bet dar sanatorija nusikelia kokiai savaitei, nes žaizdos ne visai sugijusios, dar nuo pleistrų odos alergija atsirado, reikia, kad odytė sugytų. Nu bet rytoj bus daugiau aišku kaip kas.

Matau apie romanus su vyresniais kalbat ax.gif. Turėjau ir aš tokį, vyresnį 15 metų. Bet su pykčiais išsiskyrėm, nes jis vedė kitą, kad manęs neprarastų doh.gif. Nesupratau jo tokių bajerių. Nors paskui išsiskyrė ir bandė mane susigražint, bet griežtai pasakiau - ne.
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 10 07, 19:51)
Labas, merginos.
Ernestyte, fainos fotkės, tik kai aš Kupiškyje mokiausi, tos skulptūros dar nebuvo g.gif.

Mus jau ryt paleidžia iš ligoninės. Bet dar sanatorija nusikelia kokiai savaitei, nes žaizdos ne visai sugijusios, dar nuo pleistrų odos alergija atsirado, reikia, kad odytė sugytų. Nu bet rytoj bus daugiau aišku kaip kas.

Matau apie romanus su vyresniais kalbat ax.gif. Turėjau ir aš tokį, vyresnį 15 metų. Bet su pykčiais išsiskyrėm, nes jis vedė kitą, kad manęs neprarastų doh.gif. Nesupratau jo tokių bajerių. Nors paskui išsiskyrė ir bandė mane susigražint, bet griežtai pasakiau - ne.

O prieš kiek metų ten mokeis? Ši skulptūra dabar yra netoli Kupiškio kultūros namų. smile.gif
Šaunu kad gryžtat jau namo, kaip sakoma - namų ir sienos gydo. mirksiukas.gif Tikiuos viskas greit susitvarkys. mirksiukas.gif

O romaniuks tai geras buvo. blink.gif doh.gif Dar tokio bajerio neteko girdėt. Vesti vieną kad neprarast kito, nu juooo. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia iš panašios komedijos kaip man su pirmuoju buvo. "Aš tave labai myliu bet neturiu laiko". doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebūtu vyrai. irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 07 spalio 2010 - 20:15
Laba vakarą ax.gif

Medute> užuojauta tau ir tavo šeimai verysad.gif Laikykitės 4u.gif
Aš dar ir dabar ( praėjus pusei metų ) po tėčio mirties niekaip " neišsilaižau" verysad.gif
Parašysiu į az del to osteopato kur mes einame...

Augustei> daug sveikatytės ir kad į sanatoriją kuo greičiau papultų 4u.gif

Miglei> linkime neisisirgti.. LAikykites 4u.gif

Mums irgi neigalumas baigiasi lapkriti..Dantim ir nagais kovosiu verysad.gif

Ernestyyta>linkiu kad apsisprendimas būtų kuo teisingesnis 4u.gif

Pas mus viskas tas pats. Mankštos, gydytojai, arkliai, namuose darbas ir taip sukasi ratas..Diena iš dienos..
Tik va turime vis smagių progų tai ne taip nuobodu. Rimvilei buvo 4 metai, ta pacia diena ir mazaja sese pakrikstijom... Šiltų švenčių turėjome smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikota: 07 spalio 2010 - 21:32