QUOTE(vikma @ 2010 08 28, 18:52)
mes turbut vieni is nedaugelio kurie beproblemu gavom sanatorija
kaip pasiziuriu kaip cia visiem teko vargti
Pagaliau ir jus issikovojot
o tai busit 30d?
ai viena mama sanatorijoj pasakojo,nu jai virtuvej virejos pasakojo,kad viena mama su vaiku jau ketvirta karta siais metais atvaziavo isanatorija
isivaizuojat

Pagaliau ir jus issikovojot

ai viena mama sanatorijoj pasakojo,nu jai virtuvej virejos pasakojo,kad viena mama su vaiku jau ketvirta karta siais metais atvaziavo isanatorija

Nesiskundžiu, poliklinikoj vos 20dienų norėjo duot, o pasirodo mums per metus priklauso 60d+30 po operacijos. Tai dabar atbūnam 30d, paskui operuojamės ir dar 30d varysim į Uteną. Daugiau nebesinaudosim, nes Augustei bus per daug. Leisiu atsipūst, o po Naujų vėl į trasą. Mums 4 kartus po 30d priklauso tik tada, jei per metus atliktos 2 operacijos, kitaip 3 kartus po 30d

Mes pirmadienį nuo ryto irgi pasireiškiam. Mano mergaitę tai jau pažinsi, bet jinai su mano anyta bus.
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 08 28, 20:06)
Mimmi, net neįsivaizdavau kokia iš tiesų nelemta jūsų ligelė.
Stiprybės daug jums su Augustyte.

Tai vat, rodos vaikas sveika iš išorės, o koks jos gyvenimas, tai man net pačiai baisu. Darbe pradėjo burbuliuot, kad aš gimdydama sugrioviau vaikui gyvenimą. Net nežinau kaip čia ir begalvot

Vikma, praktinis klausimas: už buitinius prietaisus mokėt reikia? Kambariuose po kelis? Kaip reikalai su baseinu? Rankoves, ratus baseinui duoda ar savo reik turėt? O pačiai valgyt gamintis salygos yra ar kaip ten. Nu man įdomu, gi pirmą kartą į Palangą važiuojam