Laba diena
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 11 05, 00:43)
Vikma, Deividukui Augustė siunčia daug balionų

, kad nesirgtų
Aciu laaaaaabai
nu bet jus ir papuolet

o issiprasyt ikita kambary nebuvo galimybes?neprikibo daugiau kokiu zarazu jum?
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 04, 21:45)
O aš ne tiek lakstau, kiek dirbu.
oj tu musu bitute darbstute
Papildyta:
QUOTE(linele.m @ 2010 11 05, 01:58)
vikma pas akiu specelista ir niaurochirurga turetume gauti vizitus po poros savaiciu, tada bendrai jie ten spres situacija
vojei tai tiek ir beliko to laiko iki kaip sakant nuosprendzio
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2010 11 05, 11:49)
sveikos. oi kiek daug priraset

. vakar nespejau prisesti prie pc biski i darbeli buvau islekus, paskiui popierius tvarkau mazu noriu i Slovakija vezti terapija daryti. tai jiems kone visos ligos istorijos reikia tai vis begiok siusti faksa

.
o ikokia terapija vezit?gal kur ir rasiai

bet nepastebejau turbut
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2010 11 06, 10:37)
Na pas mus planinis guldimas, mes su epilepsija kovijam. Labai ji pas mus ne gera

, tai dabar praejo penki menesei reikia encifalograma padarit, na ir visu kitu tirimuku. Tai manau kad ilgai ne gulesim, nes man irgi kas susieja su ligonine..... brrrrr...

.
uij ir man sirdi pradeda tabaluot kai riek gultis i ta valstybine istaiga,baisu ir pagalvot,visa vasara ten praleista

fuuuuuu nors sia savaiet kazkaip baisiai pasiseke ir neisvykom ten

tai uij kai suprantu kai reik ten vaziuot,kad ir neilgam bet vistiek,LIGONINE

tai dideliausios sekmes jum,ir zinoma pasiklausk del sauskelniu...o kokia forma jum priepuoliai buna?
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 11 06, 10:41)
mums tai poliklinikoj padaro encifalograma. pas mus priepoliai tik temperaturai sukilus. aciu dievui,jog nera dar pastoviu.
stiprybes jums ligonineje, kad viskas tik i gera butu.
o joolita jum ir staigiai kyla temperatura?kaip tada jaucias ir atrodo Miglute?ar samone turi?