Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

QUOTE(joolita @ 2010 11 05, 12:15)
mums gydytoja pasake,kad tiek priklauso. kad 60vnt priklauso,tiems kas visiskai nelaiko slapimo..
ir kai imu vaistineje 135vnt,man reikia primoketi 30lt

Kazkas cia ne taip schmoll.gif
pasidomek daugiau, ka reiskia slapimo nelaiko? juk ji ant puodo nesipraso, tai reiskia ir nelaiko slapimo, kazkodel itariu, kad tau turi priklausyti, o camelijos vaistinej nereikia nieko primoketi jei su kortele, nu bent jau nereikejo, emiau pries dvi savaites. Imu Tena Pants Small triusikelius, super daiktas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 04, 19:44)
sveikute.
mes gaunam sauskelnes. 45 vnt i menesi. bet mums gydytoja israso 3 menesiam,tai nereikia kas menesi lakstyti.
beje labai gera musu gydytoja. labai gerai ziuri. visad sako,va jau laikas miglutei ta ar ana. ir siuncia be kalbu kur reikia smile.gif
Papildyta:

sveikute,
as va dedu dideles viltis,kad ir mums osteopatas pagelbes. sanatorija. manau jai pades, viskas komplekse. nes jai klubas jau senai isnires,o kazkodel spastika labai padidejo paskutiniais menesiais,ir jai tada skauda sad.gif

Sveikuti 4u.gif . Na cia labai idomei g.gif , tai kaip isiaiskint kiek mum priklauso??? Pas mus sunkia negalia su prieziura, tai gal tada 30 vn g.gif . O pas kokia gydytoja jus lankotes? Labai noriu pakeist musu dura doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 11 04, 23:43)
Sveikos, mamytės 4u.gif
Mes vis dar sanatorijoje, gyvenam linksmai doh.gif. Man jau stogas važiuoja, noriu namo. Augustė irgi baigia nuo proto nušokt. Apie dvynes jau tyliu, visas skyrius pasibaisėjęs. Daktarė mamai psichologą prirašė doh.gif. Neskaitant to, kad skyriuje vaikai, kurie turi ryt važiuot namo, guli su temperatūrom 39, viena pacankė begaudydama berną koją susilaužė. Mūsų sesės irgi neatsilieka. Vieną naktį viena viduriuoja, kitą naktį kita vemia blink.gif. Mamytė be reakcijos, tipo taip turi būt doh.gif. Šiandien vieną išbėrė, kita kosa iki nukritimo. Mama miega, net nereaguoja. Jaučiu bus dar ir mums kokių bacilų. Augustę girdau arbatom su medum, gal atsilaikysim.
Ernestyta kaip visada, savo vietoje, veiklos pilna, nu ir šaunuolė 4u.gif
Jolituk, laikykis. Pailsėsit sanatorijoje, ir Miglutė atsigaus. Viskas bus gerai, pamatysi.
Grek, ir tau gero poilsio. Pailsėsi, atsigausi.
Vikma, Deividukui Augustė siunčia daug balionų 4u.gif, kad nesirgtų 4u.gif
Linusikas, sveika prisijungus 4u.gif. Dėl pediatrės nieko labai patart negaliu. Aš ir su savąja kovoju. Kiek jau kraujo jinai man išgėrė, kiek nervų ištampė su savo nežinau, nepriklauso, per dažnai į sanatorijas važiuojat, neduosiu. Bandyk persirašyt pas kitą, juk niekas dėl to per galvą neduos. Gal užtaikysi ant normalios. O tu,čia kaip suprantu, į Šeškinės polikliniką vaikštai?
Ai, dar Linele.m norėčiau stiprybės palinkėt. Viskas kada nors turi būti gerai, kiek tie mūsų vaikiukai begali kankintis.

Aha, Seskines poliklinika drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 11 05, 19:29)
Sveikuti 4u.gif . Na cia labai idomei g.gif , tai kaip isiaiskint kiek mum priklauso??? Pas mus sunkia negalia su prieziura, tai gal tada 30 vn g.gif . O pas kokia gydytoja jus lankotes? Labai noriu pakeist musu dura doh.gif .
Papildyta:

Aha, Seskines poliklinika drinks_cheers.gif .

seskines poliklinikoj,mes lankomes. pas Raubiene. na pas mus irgi sunki su slauga. bet po pakeitimu,ir su neurologe snekejau,sake jog 45vnt priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Domicele @ 2010 11 05, 15:26)
Kazkas cia ne taip  schmoll.gif
pasidomek daugiau, ka reiskia slapimo nelaiko? juk ji ant puodo nesipraso, tai reiskia ir nelaiko slapimo, kazkodel itariu, kad tau turi priklausyti, o camelijos vaistinej nereikia nieko primoketi jei su kortele, nu bent jau nereikejo, emiau pries dvi savaites. Imu Tena Pants Small triusikelius, super daiktas  thumbup.gif

kad mums ir neurologe sake,jog 45vnt priklauso. o nelaiko tie kas po operaciju,ar kokiatai liga turi. nezinau net. gal dar nuo amziauas priklauso.
mes tai imame pampers 5dydi. ji dar kudute pas mane labai. mums tie triusikeliai nebutu dideli idomu?
o cia tik tena,kompensuoja,camelija,ar visas?
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 05, 18:43)
seskines poliklinikoj,mes lankomes. pas Raubiene.  na pas mus irgi sunki su slauga. bet po pakeitimu,ir su neurologe snekejau,sake jog 45vnt priklauso.
Papildyta:

kad mums ir neurologe sake,jog 45vnt priklauso. o nelaiko tie kas po operaciju,ar kokiatai liga turi. nezinau net. gal dar nuo amziauas priklauso.
mes tai imame pampers 5dydi. ji dar kudute pas mane labai. mums tie triusikeliai nebutu dideli idomu?
o cia tik tena,kompensuoja,camelija,ar visas?

Na mes pirmadieni gulsimes i ligonine, tai as tada paklausiu pas musu neurologe 4u.gif . Gal kazka nauja pasakis. O kaip grisim bandisim keist daktare. Gal sutiks su mumis draugaut mirksiukas.gif blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 11 05, 20:47)
O kaip grisim bandisim keist daktare. Gal sutiks su mumis draugaut mirksiukas.gif  blush2.gif .

Labutis, mūsų daktarė Adžgauskienė, tai neik pas ją, nes kaip suprantu, jai labiau patinka sveiki vaikučiai g.gif. O ką dabar ligoninėj darysit?
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 11 05, 21:55)
Labutis, mūsų daktarė Adžgauskienė, tai neik pas ją, nes kaip suprantu, jai labiau patinka sveiki vaikučiai g.gif. O ką dabar ligoninėj darysit?

sveikute smile.gif
na ar jau gryzot is sanatorijos? o kodel tu nekeiti daktares,jei ji tokia,sveiku vaiku myletoja?
mano vaikas pabludo,eisna miegoti 19val,o keliasi 4-5 val. tai as vakarais sunkiai 21val sulaukiu.

Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2010 11 05, 20:47)
Na mes pirmadieni gulsimes i ligonine, tai as tada paklausiu pas musu neurologe 4u.gif . Gal kazka nauja pasakis. O kaip grisim bandisim keist daktare. Gal sutiks su mumis draugaut mirksiukas.gif  blush2.gif .

o kas nutiko,jog reikia i ligonine? man tik tas zodis siauba kelia...brrrrr...kiek prisiminimu ir visi nekokie susije,su tom ligoninem.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 06, 05:43)
sveikute smile.gif
na ar jau gryzot is sanatorijos? o kodel tu nekeiti daktares,jei ji tokia,sveiku vaiku myletoja?
mano vaikas pabludo,eisna miegoti 19val,o keliasi 4-5 val. tai as vakarais sunkiai 21val sulaukiu.

Papildyta:

o kas nutiko,jog reikia  i ligonine? man tik tas zodis siauba kelia...brrrrr...kiek prisiminimu ir visi nekokie susije,su tom ligoninem.

Na pas mus planinis guldimas, mes su epilepsija kovijam. Labai ji pas mus ne gera verysad.gif , tai dabar praejo penki menesei reikia encifalograma padarit, na ir visu kitu tirimuku. Tai manau kad ilgai ne gulesim, nes man irgi kas susieja su ligonine..... brrrrr... drinks_cheers.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 11 06, 10:37)
Na pas mus planinis guldimas, mes su epilepsija kovijam. Labai ji pas mus ne gera verysad.gif , tai dabar praejo penki menesei reikia encifalograma padarit, na ir visu kitu tirimuku. Tai manau kad ilgai ne gulesim, nes man irgi kas susieja su ligonine..... brrrrr... drinks_cheers.gif .

mums tai poliklinikoj padaro encifalograma. pas mus priepoliai tik temperaturai sukilus. aciu dievui,jog nera dar pastoviu.
stiprybes jums ligonineje, kad viskas tik i gera butu.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2010 11 06, 09:41)
mums tai poliklinikoj padaro encifalograma. pas mus priepoliai tik temperaturai sukilus. aciu dievui,jog nera dar pastoviu.

Aciu uz linkeimus 4u.gif . Tikiu kad bus viskas tik i gera.
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mimmi @ 2010 11 05, 00:43)
Vikma, Deividukui Augustė siunčia daug balionų 4u.gif, kad nesirgtų

Aciu laaaaaabai mirksiukas.gif
nu bet jus ir papuolet doh.gif o issiprasyt ikita kambary nebuvo galimybes?neprikibo daugiau kokiu zarazu jum?
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 04, 21:45)
O aš ne tiek lakstau, kiek dirbu.   biggrin.gif

oj tu musu bitute darbstute thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(linele.m @ 2010 11 05, 01:58)
vikma pas akiu specelista ir niaurochirurga turetume gauti vizitus po poros savaiciu, tada bendrai jie ten spres situacija  verysad.gif

vojei tai tiek ir beliko to laiko iki kaip sakant nuosprendzio unsure.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(audratum @ 2010 11 05, 11:49)
sveikos. oi kiek daug priraset smile.gif . vakar nespejau prisesti prie pc biski i darbeli buvau islekus, paskiui popierius tvarkau mazu noriu i Slovakija vezti terapija daryti. tai jiems kone visos ligos istorijos reikia tai vis begiok siusti faksa blink.gif .

o ikokia terapija vezit?gal kur ir rasiai ax.gif bet nepastebejau turbut blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2010 11 06, 10:37)

uij ir man sirdi pradeda tabaluot kai riek gultis i ta valstybine istaiga,baisu ir pagalvot,visa vasara ten praleista doh.gif fuuuuuu nors sia savaiet kazkaip baisiai pasiseke ir neisvykom ten doh.gif tai uij kai suprantu kai reik ten vaziuot,kad ir neilgam bet vistiek,LIGONINE doh.gif tai dideliausios sekmes jum,ir zinoma pasiklausk del sauskelniu...o kokia forma jum priepuoliai buna? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2010 11 06, 10:41)

o joolita jum ir staigiai kyla temperatura?kaip tada jaucias ir atrodo Miglute?ar samone turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 06 lapkričio 2010 - 11:39
vikam.
na buna ivairiai, buna kad staigiai ir auksta. tada vaikas pamelynuoja ir nekvepuoja. tada reikia daryti dirbtini kvepavima ir vaistus suduoti. man tai buna siaubas...
Atsakyti
sveikos, Vikma zadu vezti i ADELI terapija. stebuklu nedaro, bet sako padeda. pazystu vaikuciu kurie buvo pagerejimas yra nors mazutis mazutis. visiems sveikateles 4u.gif ir kovojant su traukuliukais zinau kaip baisu. brrr baisu net prisiminti.
Atsakyti