Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių namučiai

Labas rytas 4u.gif

Visas su rugsejo 1-aja!

user posted image

QUOTE(izabele111 @ 2010 08 31, 19:52)
O jus sveikinu su dviem metukais 4u.gif  4u.gif  4u.gif
.tik kaip supratau,neilgam

Aciu wub.gif

Gerai supratai mirksiukas.gif
Atsakyti
SU RUGSEJO 1-AJA!!!!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 01 rugsėjo 2010 - 09:40
Su rugsėjo 1- ąją!!!! 4u.gif

Daugeliui šiandien šventytė, o man liūdni popieriukai. biggrin.gif Prasideda ruduo, o aš jo taip nenoriuuuuuuuuuuu. doh.gif Lietūs, šaltės orai, megztiniai prasidės, striukės visokios, brrrrrrrrrrr kaip nekenčiu. biggrin.gif Taip gera buvo vasarėlę, o kaip ji dabar toli. doh.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės. Aš jau savo pupą palikau Palangoje, naktį gryžom, o ryte su broliu į mokyklą ėjau. Tai su mielu noru pamiegočiau dar doh.gif.
Vikma prie mūsų buvo priėjus, bet Deividukas biškį negalavo, tai lėkė iki daktarės. Net nepašnekėjom normaliai blush2.gif.
Patekom pas labai gerą daktarę, tipo Augustės situacija labai sudėtinga, tai procedūrų gavo nuo dūšios. Ir dar parašys. Tik tas lietus Palangoje biškį nervino. Beja, padarys tyrimus dėl operacijos, tai į polikliniką nereiks gryžt.
Ir dar, pirmas ispūdis toks, kad mums po operacijų geriau Utena, Palanga tik sveikatai pastiprint. Nėra čia baseino, bandėm Augustei vertikalią vonią, bet seselės nepriimė, tipo dar per maža, tai mirks mineralinėje.
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 01, 11:01)
Daugeliui šiandien šventytė, o man liūdni popieriukai.  biggrin.gif Prasideda ruduo, o aš jo taip nenoriuuuuuuuuuuu.  doh.gif Lietūs, šaltės orai, megztiniai prasidės, striukės visokios, brrrrrrrrrrr kaip nekenčiu.  biggrin.gif Taip gera buvo vasarėlę, o kaip ji dabar toli.  doh.gif

Ernestuk nera blogo oro tik netinkama apranga mirksiukas.gif man rudens pabaiga nepatinka ,kai prasideda ta kose doh.gif bet kada Bobu vasara saulute sviecia lapai krenta... wub.gif
Atsakyti
Visas su rudens pradžia smile.gif
laba
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 09 01, 11:24)
Labas, mergaitės. Aš jau savo pupą palikau Palangoje, naktį gryžom, o ryte su broliu į mokyklą ėjau. Tai su mielu noru pamiegočiau dar doh.gif.
Vikma prie mūsų buvo priėjus, bet Deividukas biškį negalavo, tai lėkė iki daktarės. Net nepašnekėjom normaliai blush2.gif.
Patekom pas labai gerą daktarę, tipo Augustės situacija labai sudėtinga, tai procedūrų gavo nuo dūšios. Ir dar parašys. Tik tas lietus Palangoje biškį nervino. Beja, padarys tyrimus dėl operacijos, tai į polikliniką nereiks gryžt.
Ir dar, pirmas ispūdis toks, kad mums po operacijų geriau Utena, Palanga tik sveikatai pastiprint. Nėra čia baseino, bandėm Augustei vertikalią vonią, bet seselės nepriimė, tipo dar per maža, tai mirks mineralinėje.

Ojoj, tai jau įsisivaizduoju kiek lakstymėlio buvo. doh.gif smile.gif

Liuks kad tiek procedūrų gavote, turės lakstymėlio Augustytė, kaip ir aš sanatorijoj nuo 9 ryto iki puse keturiu prabegiodavau pro procedūras beveik be jokio atokvėpio. thumbup.gif Pirmą savaitę net sutikęs kur kolidoriuj po prakaitu lekiančia į procedūrą gydytojas klausė ar ne perdaug man visko prirašė, vos įtikinau kad ne. Nors iš tiesų gryžusi po visko į kambarį be samonės krisdavau truputi pagulėt. lotuliukas.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2010 09 01, 12:00)
Ernestuk nera blogo oro tik netinkama apranga  mirksiukas.gif man rudens pabaiga nepatinka ,kai prasideda ta kose  doh.gif bet kada Bobu vasara saulute sviecia lapai krenta...  wub.gif

Man yra blogas oras. lotuliukas.gif O bobų vasara tai butų gražus laikas, bet per ją kiek mano "didžiųjų" meilių vorų padaugėją, tai visi gražumai man baigias. lotuliukas.gif Kai neįmanoma kambary nė lango atidaryt, kad neprisirioglintu jų. biggrin.gif

Kaip sekės mokyklėlėj? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 01 rugsėjo 2010 - 13:04
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 01, 13:58)
Ojoj, tai jau įsisivaizduoju kiek lakstymėlio buvo.  doh.gif  smile.gif

Liuks kad tiek procedūrų gavote, turės lakstymėlio Augustytė, kaip ir aš sanatorijoj nuo 9 ryto iki puse keturiu prabegiodavau pro procedūras beveik be jokio atokvėpio.  thumbup.gif Pirmą savaitę net sutikęs kur kolidoriuj po prakaitu lekiančia į procedūrą gydytojas klausė ar ne perdaug man visko prirašė, vos įtikinau kad ne. Nors iš tiesų gryžusi po visko į kambarį be samonės krisdavau truputi pagulėt.  lotuliukas.gif

Vat aš ir bijojau, kad bus per daug, bet mergina atlaikiusi visas procedūras į 4 aukštą bėgte užlekia, prie jūros laksto po pora valandų, močiutė nespėja paskui doh.gif. Daktarė sako, kad jinai amžinas varikliukas ir be veiklos numirs doh.gif. Į telefoną susivedė priminimą, kada šokiai, kad tik nepražiopsotų lotuliukas.gif. O dar lauke bando voverę prisijaukint, riešutų pilnas kišenes prisikrovus, tėtį siuntė į mišką konkorėžių ax.gif. Jai labai nepatinka purvas ir povandeninis masažas, tai bando seseles įtikint, kad močiutė eitų vietoje jos, juk pavardės tai vienodos blink.gif, sako, nu koks skirtumas kuri eis, ar maža ar sena lotuliukas.gif. Ir dar gera žinia, kad Augustė pradėjo valgyt, kemša net apsisukdama, o namie dėl kąsnio karas būdavo ax.gif
Atsakyti
Mimi, smagios naujienos smile.gif atsigausi ir tu ir tavo Augustėlė wink.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Tai kur visos? unsure.gif o jau kaip atsalo brrrr fear.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 09 01, 13:58)
Kaip sekės mokyklėlėj?  rolleyes.gif

Labai gerai thumbup.gif pasiilges visu vaiku tai toks laimingas leke,kad vos is paskos spejau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 09 03, 10:48)
Laba diena  4u.gif

Tai kur visos?  unsure.gif o jau kaip atsalo brrrr  fear.gif

As tai cia....namuose jau saltoka g.gif O lietus nesiliauja lyti nuo vakar ryto doh.gif Ot tai grybu priaugs thumbup.gif
Sveikutes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka, tikrai čia kaip tylu. g.gif

Aš tai po vakar vos gyva. biggrin.gif Jetus kaip per dramos repeticiją išvaikė ir išlaužė visus vadovas, po prakaitu atlikom visi. Vos ant galvų nepastatė. doh.gif Po repeticijos dar taip sutapo kad abu vienu metu turėjom leistis iš trečio aukšto žemyn tai iš pradžiu išbandė paėmes už parankės kokiu greičiu galiu lipt, pamatęs kad nenusileidžiu ir spėju bėgtute lipt, liepė šokinėt nuo laiptų. Kai prunkštelėjau kad čia jau tikrai nepajėgsiu, pažiurėjo lyg didžiausia nesamonę pasakius bučiau ir vistiek liepė. Ėmiau ir nustraksėjau, nors gyvenime šokinėt nuo kažko nemokėjau. biggrin.gif thumbup.gif Nerealu. thumbup.gif Šiandien dar stipriau kibau į mankštas. biggrin.gif
Taip pergyvenau kad gali iširti drama, o vakar viskas neįtikėtinai išsisprendė. Pavyko vadovui suderinti mokslus ir mus, išsisuksim ir be vienos pagrindinės dramistės, sugalvojom kaip perdaryti spektaklius. Jau ir pasirodymai du laukia rugsėjo 18d. Vienas centre naujo sezono atidarymui, antras vakare "kauno naktys" renginy, tai nuo kitos savaitės jau rimtai kibsim į repeticijas. thumbup.gif

O dėl oro tai jau tikras ruduo. blink.gif Taip staigiai atšalo kad siaubukas. Nors lyg girdėjau kitą savaitę truputi atšils, būt jegelė. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 03 rugsėjo 2010 - 20:48