Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jums patinka vyrai ir jei taip, kokio sudėjimo?

QUOTE(AgnePagne @ 2010 08 25, 12:27)
Nesupyk, bet man Caselis per daug kaulėtas ir panašus į narkomaną. Belucci prieš jį tikra deivė  bigsmile.gif

Man dėl to ir patinka laugh.gif
QUOTE(Mirtenė @ 2010 08 25, 12:47)
laugh.gif Pabandžiau įsivaizduot jį prie sunkvežimio vairo.

laugh.gif nu o ką?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 25, 13:54)
Man dėl to ir patinka  laugh.gif

laugh.gif  nu o ką?

Šoferukas biggrin.gif
Atsakyti
Kas čia šiandien žmonėms darosi?.. nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 25, 17:02)

O kas ne taip?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 25, 16:02)
O konkrečiau?
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 25, 12:04)
Aukštas, lieknas, atletiškas. Kai kurioms - tik aukštas ir lieknas, kai kurioms - tik lieknas ir sportiškas, kitoms - aukštas ir sportiškas. Bet nė viena neparašė, kad patinka žemas, apvalus rubuilis. Įdomu kodėl, nes bent jau kai kurie vyrai taip sako (o gal meluoja), kad jiems patinka apvalainos minkštos moterys.

Aha geras komentaras - sako patinka aukstas lieknas, atletiskas, tokie dazniausiai jauni vyrai buna. Su tokiu susibendrauja, susituokia ir moteris padaro ji riebuiliu, pilvoti ir t.t.wink.gif)) Tai jei patinka tokie, tai kodel po to padarot pilvotais;)))

Man asmeniskai patinka auksti ir liekti - miniskis 30 cm uz mane ausktesnis. Po 4 metu gyvenimo kartu kol kas islaikyti pavyko ir svori ta pati ir sudejima;) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sankvl: 25 rugpjūčio 2010 - 16:38
QUOTE(Sankvl @ 2010 08 25, 17:37)
Aha geras komentaras - sako patinka aukstas lieknas, atletiskas, tokie dazniausiai jauni vyrai buna. Su tokiu susibendrauja, susituokia ir moteris padaro ji riebuiliu, pilvoti ir t.t.wink.gif)) Tai jei patinka tokie, tai kodel po to padarot pilvotais;)))

Man asmeniskai patinka auksti ir liekti - miniskis 30 cm uz mane ausktesnis. Po 4 metu gyvenimo kartu kol kas islaikyti pavyko ir svori ta pati ir sudejima;) thumbup.gif

Ne, nu tai jegu vyras nori tapti pilvotu, tai niekas jo nesulaikys.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 08 25, 12:10)
Vicent Cassell'is  wub.gif

yeps : )
Atsakyti
Patinka normalaus sudejimo vyrai ax.gif Neturetu but lieknas it gejus, bet ir ne kulverstukas biggrin.gif Taip pat negaliu ziureti i dirbtinai pripompuotus kumpius schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Itza*: 25 rugpjūčio 2010 - 22:07
Tikrai nepatinka labai aukšti ir tuo pačiu kūdi schmoll.gif Taip pat nepatinka storuliai schmoll.gif
Atsakyti
Darau apklausą. Manau, visos matė šitą straipsnį, tai man įdomi nuomonė

http://whatson.delfi...php?id=35618003

Kuri nuotrauka jums gražesnė? Man asmeniškai pirma pasirodė daug gražesnė, tuo labiau, kad galvojau, jog antroji - fotošopas, bet pasirodo, kad antroje nuotraukoje tie raumenai visiškai tikri ir priklauso ne kam kitam, o p. Rimui Valeikiui. Nu tai va prašom mielos moterys, pasakykit, kuris sudėjimas jums labiau prie širdies ir kodėl.
Atsakyti
QUOTE(Copacabana @ 2010 08 26, 13:57)
Darau apklausą. Manau, visos matė šitą straipsnį, tai man įdomi nuomonė

Man pirma naturalesne rolleyes.gif
Atsakyti