Įkraunama...
Įkraunama...

Vokelis vestuvėms

QUOTE (Kite @ 2004 05 24, 09:06)
Nešam vokelį (kiek įdėsim dar nuspręsim), toliau dar nešam puokštę gėlių. Ar reikia ir tortą ir gėrimų (polylis kavinėje), kam atiduoti tortą ir gėrimus.
Jei būtų samdytos šeimininkės, tai klausimų nekiltų, o čia padavėjoms taigi neduosi ?? unsure.gif

jei nepraso tortu,- tai ir neneskit! nesamone kazkokia.kitas reikalas jei praso...pavyzdziui as prasiau, kad torta man svocia uzsakytu,-tai buvo dalis jos dovanos ir man rupesciu vienu maziau...
Atsakyti
gėrimų gal ir galima nusinešt, neprapuls g.gif bet tortas nebūtina. kur po to juos dėt????

mums beveik visi dovanojo vokeliais, sumos buvo įvairios - ir nuo seimos 50 lt, ir .... 1000.. blink.gif populiariausios turbut buvo simtines.. ai, neskaiciavom ir net nezinom, nuo ko kiek.

vestuves yra dideles islaidos ir jauniesiems, ir tevams wink.gif , ir sveciams. nzn, kaip cia skaiciuot, kad kazkam kazkas apsimoketu g.gif
Atsakyti
nu man tai vistiek niekaip nesuprantama, apie koki apsimokejima cia galima kalbet, nesamone g.gif
jeigu nori, kad apsimoketu pinigine prasme, nedaryt vestuviu reikia
Atsakyti
Mum irgi dėjo vokely 100-200 Lt maždaug nuo poros, man tai atrodo normalu, dar kiekvienas atsižvelgia į galimybes savo, kiek kas gali. Pvz., viena draugė, kuri finansiškai labai gerai laikos, nuo savęs veinos įdėjo 200 Lt (šiaip ji irgi būtų su savo pora dalyvavus, bet taip susiklostė aplinkybės, kad tuo metu negalėjo).
Atsakyti
QUOTE (Kite @ 2004 05 24, 09:06)
Nešam vokelį (kiek įdėsim dar nuspręsim), toliau dar nešam puokštę gėlių. Ar reikia ir tortą ir gėrimų (polylis kavinėje), kam atiduoti tortą ir gėrimus.
Jei būtų samdytos šeimininkės, tai klausimų nekiltų, o čia padavėjoms taigi neduosi ?? unsure.gif

Nemanau kad torta reiktu nestis,kai musu vestuves buvo keli is sveciu atsnese,tai patikek neturejom kur det.Dejau ir sveciam i namus po didziulius gabalus,aptarnaujanciam personalui sukroviau irgi nemazai,ir tai dar daug liko.Paskui teko ismesti sad.gif
Atsakyti
Nusinešam šampano ir brendžio, kam juos paduoti? Ar būna koks stalas ant kurio reikia padėti? huh.gif
Atsakyti
Mes per vestuves gavom nuo 50 iki 300 lt. Daugiausia buvo po 100 lt. Man nėra svarbu, kiek žmogus duos, svarbiausia, kad jis tą laimingiausią ir gražiausią dieną mano gyvenime buvo su manim kartu.
Atsakyti
QUOTE (Kite @ 2004 05 24, 09:33)
Nusinešam šampano ir brendžio, kam juos paduoti? Ar būna koks stalas ant kurio reikia padėti? huh.gif

Tai jau čia kaip kur. Paprastai atiduodama jauniesiems sveikinant arba pagal situaciją - jei kiti deda ant stalo, tai dėti arba dar gali būti variantas - jei būtų liadies papročiai, kur reiktų išsipirkt praėjimą, kad praleistų pro užtvaras, jei pavogtų pamergę - pabroliui išsipirkt tektų "panaudojant" tuos gėrimus.
Atsakyti
Mes per vestuves gavom beveik visuose vokeliuose po 100 litu. tik gimines is uzsienio dovanojo nuo 100 doleriu. O lietuvaiciams, manau 100 litu yra pats tas. aisku, pagal galimybes. o del tortu nesimo i vestuves - jei norite nestis kazka panasaus, tada patariu sakoti - juk ji jaunieji gales suvalgyti ir veliau, bent jau negendantis taip greitai. manau, tikrai geresnis variantas, nei tortas.
Atsakyti
QUOTE (Manguste @ 2004 05 24, 09:34)
Man nėra svarbu, kiek žmogus duos, svarbiausia, kad jis tą laimingiausią ir gražiausią dieną mano gyvenime buvo su manim kartu.

Visiškai sutinku thumbup.gif . Mano nuomonė tokia pati wink.gif
Atsakyti
QUOTE (liepsnele @ 2004 05 24, 09:38)
Tai jau čia kaip kur. Paprastai atiduodama jauniesiems sveikinant arba pagal situaciją - jei kiti deda ant stalo, tai dėti arba dar gali būti variantas - jei būtų liadies papročiai, kur reiktų išsipirkt praėjimą, kad praleistų pro užtvaras, jei pavogtų pamergę - pabroliui išsipirkt tektų "panaudojant" tuos gėrimus.

butent
Atsakyti
Apsvieskit. Kaip tie pinigai iteikiami? Tiesiog i balta voka ir be jokiu uzrasu, ar su kokia grazia atvirute? Ta prasme, kaip yra priimta: kad zinotu,nuo ko tas vokelis, ar anonimiskai? laugh.gif Neteko dalyvaut vestuvese, tad bandau ateiciai apsisviest smile.gif
Atsakyti