Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *6 Namučiai...

Labas rytas 4u.gif
gaila, kad šios programos nelabai išeina daryti rytais, prieš darbą smile.gif . Ankstyvo šokinėjimo kaimynai iš apačios nelabai supras biggrin.gif

QUOTE(tinute84 @ 2010 09 19, 13:04)
na, saunuole, taip ir toliau!!!!!!!

o tu jau kiek laiko sportuoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frea @ 2010 09 18, 19:16)
Sveikos as tai db atradau dar viena nebloga programele Jillian the biggest winner cardio kickbox lb sauni programele,man lb patinka daug judejimo ir energijos po pacios programeles.

jillian michaels cardio kickbox

O kiek laiko treniruotė trunka? smile.gif
Čia irgi hėgos maišyti su cardio?
Reiks pabandyt, kai baigsis 30 dienų programa bigsmile.gif
Atsakyti
man jau rytoj bus paskutine diena thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 09 20, 12:08)
man jau rytoj bus paskutine diena  thumbup.gif  thumbup.gif

ir kokie ruzultatai? bigsmile.gif
Atsakyti
niu va - jau trecios dienos pratimus padariau bigsmile.gif . su kiekviena diena praimus vis lengviau daryti, o ir nuotaika gereja bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif man šiandien antro etapo trečia diena thumbup.gif patinka man ta Jullian 4u.gif bigsmile.gif kolkas apimtys stovi vietoje, svorio rodo 0,9kg daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kūnas pastebimai tvirtėja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 09 21, 09:14)
sveikutes 4u.gif man šiandien antro etapo trečia diena thumbup.gif patinka man ta Jullian  4u.gif  bigsmile.gif kolkas apimtys stovi vietoje, svorio rodo 0,9kg daugiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet kūnas pastebimai tvirtėja  thumbup.gif  thumbup.gif

Nu blyn, viskas lygiai taip pat, kaip pas mane drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Pas mane irgi po 10 dienų su cm jokio pokyčio, o svorio buvo +0,9kg lotuliukas.gif
Nu žiūrim, kas toliau bus smile.gif
Šian man 5ta diena 2o lygio - tai jau įpusėjus programą būsiu bigsmile.gif
Plius visada padarau 8min Abs bigsmile.gif
Nu turi būti kažkoks pokytis, kaip gi kitaip biggrin.gif
Lauksim.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir as i jusu buri, nes reikia pagaliau susiimti viena karta ir atrodyti padoriai, o ne kaip kokiai lepsei ax.gif
Atsakyti
hooo..man siandien buvo paskutine diena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pokycia tokie- cm 0 kg +1kg bet kunas KIETAS KIETAS!!!!!!
Nuo rytojaus pradesiu 8 min. ir keleta kartu bandysiu per savaite daryti banish fat....
Sekmes mergaites jums visoms!!!!
Atsakyti
pirmo etapo ketvirta diena baigta yess.gif .
Man patinka si dienu programa, nes pratimai taip subalansuoti bigsmile.gif . Nepervargsti paprasciausia. Tai kojos dirba, taui rankos. Tie pratimu kaitaliojimai labai super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif noriu ir aš pajudėti namuose ax.gif
Tik nenoriu daryti tų įprastų pratimų, mane domina aerobika, gal kas žinot iš kur parsisiųsti gerų pamokėlių? su muzika ir ritmu viskas lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrianka @ 2010 09 21, 21:00)
Sveikutes smile.gif noriu ir aš pajudėti namuose  ax.gif 
Tik nenoriu daryti tų įprastų pratimų, mane domina aerobika, gal kas žinot iš kur parsisiųsti gerų pamokėlių? su muzika ir ritmu viskas lengviau  4u.gif

Sakyciau JM labai nenuobodu ir primena aerobika, o gal cia ir yra aerobika g.gif As nelabai nusimanau, bet treniruote super thumbup.gif
Atsakyti