Sveikos as tai db atradau dar viena nebloga programele Jillian the biggest winner cardio kickbox lb sauni programele,man lb patinka daug judejimo ir energijos po pacios programeles.
sveikutes man šiandien antro etapo trečia diena patinka man ta Jullian kolkas apimtys stovi vietoje, svorio rodo 0,9kg daugiau bet kūnas pastebimai tvirtėja
sveikutes man šiandien antro etapo trečia diena patinka man ta Jullian kolkas apimtys stovi vietoje, svorio rodo 0,9kg daugiau bet kūnas pastebimai tvirtėja
Nu blyn, viskas lygiai taip pat, kaip pas mane
Pas mane irgi po 10 dienų su cm jokio pokyčio, o svorio buvo +0,9kg
Nu žiūrim, kas toliau bus
Šian man 5ta diena 2o lygio - tai jau įpusėjus programą būsiu
Plius visada padarau 8min Abs
Nu turi būti kažkoks pokytis, kaip gi kitaip
Lauksim..
hooo..man siandien buvo paskutine diena pokycia tokie- cm 0 kg +1kg bet kunas KIETAS KIETAS!!!!!! Nuo rytojaus pradesiu 8 min. ir keleta kartu bandysiu per savaite daryti banish fat.... Sekmes mergaites jums visoms!!!!
pirmo etapo ketvirta diena baigta . Man patinka si dienu programa, nes pratimai taip subalansuoti . Nepervargsti paprasciausia. Tai kojos dirba, taui rankos. Tie pratimu kaitaliojimai labai super
Sveikutes noriu ir aš pajudėti namuose Tik nenoriu daryti tų įprastų pratimų, mane domina aerobika, gal kas žinot iš kur parsisiųsti gerų pamokėlių? su muzika ir ritmu viskas lengviau
Sveikutes noriu ir aš pajudėti namuose
Tik nenoriu daryti tų įprastų pratimų, mane domina aerobika, gal kas žinot iš kur parsisiųsti gerų pamokėlių? su muzika ir ritmu viskas lengviau