Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *6 Namučiai...

O tas JM kur aukščiau kalbama apie programėlę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrianka @ 2010 09 22, 14:53)
O tas JM kur aukščiau kalbama apie programėlę?  blush2.gif

Taip, pirmam psl yra nuorodeles, is kur parsisiust. As sportuoju pagal Jillian Mitchel 30 days shred. Pasteejau, kad cia populiariausia programa...
Atsakyti
Ačiū, pamėginsiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
grįžau po darbo, galvojau susimuliuosiu šiandien - galva skaudėjo blush2.gif . pavalgiau, vaistų išgėriau, pailsėjau ir, praėjus skausmui, pasportavau thumbup.gif . Tai pirmas kartas, kai visą pirmo etapo programėlę padariau be mažiausio atsipūtimo thumbup.gif . Pirmos dalies pusė jau įveikta didis.gif
Atsakyti
O man Jillian labiau primena cardio maišyta su jėgos pratimais g.gif
Nors, tiksliai jau nepamenu, kas yra tikroji aerobika g.gif Gal čia labai panašu smile.gif

O pas mane jau šian 7a diena su antru lygiu pioneer.gif
Ir mane tiesą sakant užkniso - viskas ant rankų doh.gif Pratimai ant rankų, cardio ir tie ant rankų..
Man petys vienas jautrus yra, kažkur matyt vėl perpūtė - vos dantis ryte išsivalau, tai Jillian aš gatava užmušt už pečius doh.gif gun_bandana.gif:
O jie dar pas mane ir taip platūs doh.gif

Nu bet.. Laikausi, nenukrypstu nuo plano, gal trečias lygis bus geresnis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 23 rugsėjo 2010 - 08:20
Sveikos 4u.gif Pabandžiau ir aš Jillian programą, antradienį buvo pirmas kartas, matyt, persistengiau, nes vakar vaikščiojau kaip sulaužyta, rankas jaučiau, bet kojas lanksčiau dantis sukandusi, šlaunys kaip sudaužytos buvo, tad nesiryžau antrą doieną sportuoti blush2.gif Šiandien jau lengviau, manau, tęsiu mankštelę, gal rytoj nebūsiu kaip sulaužyta lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,
pirmas etapas sesta diena atliktas pioneer.gif . jau jauciu, kad raumenukai po truuuputi kieteja smile.gif

QUOTE(Lemona` @ 2010 09 23, 09:19)
Ir mane tiesą sakant užkniso - viskas ant rankų  doh.gif Pratimai ant rankų, cardio ir tie ant rankų..

aha, rankoms daug kruvio. bet kai jos pas mane silpnos - man labai tinka sie pratimai, tikiuosi ju pagalba kiek tai sustipres smile.gif . o jei skauda ranka gal kuriam laikui pasirink kita programa - kam save kankinti unsure.gif . ne juokas gi... pagerk kokiu b grupes vitaminu, turi pagereti. bet kruvio skaudanciai rankai geriau nereikia

QUOTE(mamytė28 @ 2010 09 23, 10:50)
tad nesiryžau  antrą doieną sportuoti  blush2.gif Šiandien jau lengviau, manau, tęsiu mankštelę, gal rytoj nebūsiu kaip sulaužyta 

po ilgo nesportavimo naturalu, kad raumenys skauda smile.gif . as tai nenutraukiu treniruociu. cia tik pradet sunku antra, trecia diena. apsilima padarai ir lengviau sportuojasi smile.gif
Atsakyti
Jo, kai raumenis kita diena skauda, galima sportuot - apsilus jau taip nebesijaucia.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Aš vėl grįžtu kartu sportuoti namuose. thumbup.gif Šiandien tik grįžau iš ligoninės, ir sužinojau, jog su mano širdies reikalais( padidintu pulsu ir spaudimu) negalima atlikinėti tokio pobūdžio treniruočių, kaip ta kur 30 dienų... verysad.gif
Rekomendavo kardio pratimus, kad tirptu riebaliukai, bet negaliu atlikinėti jėgos pratimų. Gal kas gali pagelbėti? ax.gif blush2.gif Gal žinote kur galima tokių panašių kokių atsisiųsti? ax.gif
Atsakyti
Šiandien man buvo pirmoji treniruotė namuose, na siaubelis kaip sunku, plušau iš visos širdies fitness3.gif
Atsakyti
sveikos, per išeigines truputį apsileidau blush2.gif . Nors ir bandžiau kažką sportuoti, bet ne visą treniruotę ir ne pilnu tempu blush2.gif . tai nuo šiandien grįžtu į vėžes smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš jau trečiam lygy.. karsta.gif

O trečiam lygy tai Jillian visiškai pasiuto - prakaitas taškėsi į šonus, eina na.. wacko.gif
Dar inai mat sugalvojo, kad galima pašokinėt su hanteliais rankose blink.gif
Tai šian vos tą savo vargšą petį pajudinu, stopudovai inai mane vakar užmušt norėjo doh.gif lotuliukas.gif
Nu bet negi dabar mesiu, kai liko vos 9ios dienos unsure.gif Taip ir kentėsiu su tuo petuku iki galo unsure.gif
Atsakyti