Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... *6 Namučiai...

QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 08 24, 17:09)
Aš parsisiunčiau 6 failiukus su pilateso pratimais, (Winsor Pilates). Ten programos po 30 min arba po 1 val. Labai geri pratimukai. Šian dariau pratimus kojom ir užpakaliui, jie daromi gulint ant žemės, tai prakaitas tiesiog žliaugė, plaukai buvo šlapi kaip iš po dušo kokio išėjus bigsmile.gif  Anksčiau irgi šiuos pratimus dariau, tai juntami rezultatai buvo jau po savaitės thumbup.gif

o gal galetum nuoroda imesti..ACIU!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2010 08 24, 16:43)
o gal galetum nuoroda imesti..ACIU!!!! 4u.gif  4u.gif

aš per DC++siunčiau. Įvedi "winsor Pilates" Parašysiu ką aš turiu:
CD1 basics step -ten paiškina kaip reik sportuot
CD 2 (20 min pilates workout)-20min programa visam kūnui
CD 3(Accelerated body sculpturing) 55min visam kūnui (ši labai sunki, bet thumbup.gif )
Cd4 body slimming
CD 6 (buns and tight) -20min užpakaliui ir kojom
Cd 7 (upper body sculpturing)-20 min viršutinei daliai
Ir dar yra 49 min intensivaus" accelerated fat burning"
Esmė tame, kad pratimai atliekami lėtai, ramiai kvepuojant, visada įtraukus pilvo presą. Nu man labai gerai, anksčiau kai sportavau jau po sav jutau kad lankstesnė tapau, o ir nesikuprinau biggrin.gif
Na gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(notredame @ 2010 08 24, 11:56)
Pagal "Tracy Anderson Mat", tikrai šauni programa, tik, kaip ir visos, dažnai darant pabosta, tad esu atidėjusi ją geresniems laikams smile.gif

Paskubomis perziurejau, paskui dar karta perziurejau epizodais biggrin.gif na isties ji idomi pasirode, matosi, kad sokeja - vien ranku judesiai... nezinau ar pavyktu iskart atkartoti, keistas jausmas apima ziurint i ja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 24 rugpjūčio 2010 - 16:12
QUOTE(sunray @ 2010 08 24, 17:10)
Paskubomis perziurejau, paskui dar karta perziurejau epizodais biggrin.gif na isties ji idomi pasirode, matosi, kad sokeja - vien ranku judesiai... nezinau ar pavyktu iskart atkartoti, keistas jausmas apima ziurint i ja.

Tai niekis, po kiek laiko persilaužtum, įpratimo reikia ir tiek.. Man pvz po visokių švelnių kalanetikų ir pilateso buvo nedidelis šokas įsijungus Jilian 30 dienų muštravimo biggrin.gif Tiesa šitos programos turbūt niekada ir nebaigsiu iki galo, neišeina man sportuot kasdien pagal tą patį video...
Atsakyti
QUOTE(notredame @ 2010 08 24, 20:17)
Tai niekis, po kiek laiko persilaužtum, įpratimo reikia ir tiek.. Man pvz po visokių švelnių kalanetikų ir pilateso buvo nedidelis šokas įsijungus Jilian 30 dienų muštravimo  biggrin.gif Tiesa šitos programos turbūt niekada ir nebaigsiu iki galo, neišeina man sportuot kasdien pagal tą patį video...

O man nieko Jillian, patinka, kad greitai ir efektyviai smile.gif Nesugalvoju kuo reiks ja pakeisti g.gif
Kiek daugiausia istempei su 30 days shred?
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 08 24, 21:24)
O man nieko Jillian, patinka, kad greitai ir efektyviai smile.gif Nesugalvoju kuo reiks ja pakeisti g.gif
Kiek daugiausia istempei su 30 days shred?

Nu va matai, o aš nesugalvoju, kaip čia apsistojus pagaliau ties viena programa. smile.gif

išvis padariau kokius 5 kartus Pirmo lygio čia. Ir tai ne iš eilės, kas antrą-trečią dieną. Na man įvairovės kažkaip norisi, tad kitom dienom vis ką nors kito darydavau. Gal po pusmečio baigsiu savo 30 days shred.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 08 24, 21:24)
O man nieko Jillian, patinka, kad greitai ir efektyviai smile.gif

Gal jau rezultatus matai? bigsmile.gif
Visgi jau daugiau kaip pusę padarei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2010 08 25, 07:57)
Gal jau rezultatus matai?  bigsmile.gif
Visgi jau daugiau kaip pusę padarei  thumbup.gif

Matavausi po I lygio, rezultatai buvo tokie:
virs liemens -4 cm
liemuo - 8 cm (greiciausiai tai ne tik sporto nuopelnas, nes ir pats organizmas atsistatineja po gimdymo)
zemiau bambos -6 cm
klubai - 1 cm
leskos -1 cm
krutines nematuoju, nes maitinu maziuka, gaila neatejo mintis pasimatuoti ranku.
Svoris tik -200 gr. Vat cia man keisciausia, kad apimtys ant pilvo sumazejusios, o svoris tas pats g.gif
Atsakyti
Oho, kokie rezultatai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti

Labuks mirksiukas.gif

QUOTE(sunray @ 2010 08 25, 09:18)
Svoris tik -200 gr. Vat cia man keisciausia, kad apimtys ant pilvo sumazejusios, o svoris tas pats  g.gif
Raumenukai tvirtėja, o jie juk sunkesni už lašinukus, tudie ir svorio pokyčiai ne tokie akivaizdūs. Svarbu apimtys keičiasi, juk jos labiau reprezentuoja tą pirminę išvaizdą, kurią visi pastebi, o ne svoris mirksiukas.gif Tudie labai smagu, kad apimtys taip sėkmingai traukiasi pas tave 4u.gif Šaunuolė, taip ir toliau, ir nepastebėsi kaip patapsi stirna, ciela gazele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 08 25, 10:02)
Labuks mirksiukas.gif

Raumenukai tvirtėja, o jie juk sunkesni už lašinukus, tudie ir svorio pokyčiai ne tokie akivaizdūs. Svarbu apimtys keičiasi, juk jos labiau reprezentuoja tą pirminę išvaizdą, kurią visi pastebi, o ne svoris mirksiukas.gif Tudie labai smagu, kad apimtys taip sėkmingai traukiasi pas tave 4u.gif Šaunuolė, taip ir toliau, ir nepastebėsi kaip patapsi stirna, ciela gazele biggrin.gif

Mhm, baisiai pasiilgau savo iki nestuminio garderobo rolleyes.gif smile.gif
O del svorio, tiesa, nieks ant kaktos jo neraso, na bet kazkaip nelygis tuos kg pasilikti biggrin.gif
Atsakyti
as siandien jau po 3 dienos su pirmu lygiu thumbup.gif thumbup.gif viska skaudaaaa blush2.gif
Atsakyti