[quote=saulyte0925,2010 11 12, 16:58]
[quote=doviem,2010 11 12, 16:37]
[/quote]
man net i galva neatejo pamatuoti ir blauzdas, tai pamatavau dabar: 37cm, nors kairioji kokia 36,5 labiau kazkaip idomiai cia viena kudesne
[quote=saulyte0925,2010 11 12, 17:16]
ir merginos reikia save dabar myleti, visada galvojau sversiu tiek busiu tada grazi ir seksuali ir visokia kitokia tik ne dabar. su metais mastymas keiciasi, as esu dabar sau grazi, ir turiu normalu sikniuka. aisku noriu del saves apmazinti formas, bet ir dabar esu laiminga, o kai turesiu

tokia figura busiu dar laimingesne
ir DOVIEM tikrai jei nesportavai pries 30shred tai neapsikrauk nors pradzioj, as darydavau pirma lygi ir + 8 min. abs, nes pilvas labiausiai man tvarkytinas, tu gali prisidet ka nori patvarkyt labiausiai, nes tu 8 min yra visoms kuno dalims. veliau kai sustipresi galesi daugiau prisidurti. Nepersitemk, juk nera kur skubet, procesas turi buti malonus
[/quote]
as myliu save bet noriu dar labiau myleti todel kanknu, nes kai per pilva susilenkt nebeiseina, o isejus lengvai pasivaiksciot prakaitas zliaugia, neva nuo didelio kruvio tai kazkaip jau geda pasidaro pries save pacia ir kitus. manau jei pasportuosiu bus lengviau judeti

ir pries tai nesportavau labai ilgai, bet tikria nepersitempiu padarau sunkiai tik JM programa 1 lygio ir tempimo pratimu papildomai. na siandien jau kaip 3diena tai dar padariau pora papildomu atsilenkimu, pora atsispaudimu ir pora koju pakelimu. Ir as manau kad prie 2lygiu eisiu tik tada kai jau pajausiu kad 1 lygi iveikiu ganetinai lengvai, nes kol kas tai vis ko nors nedadarau
Papildyta:
atsiprasau kazkas su citatom nesigauna