Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

QUOTE(Burbuliuks @ 2010 08 28, 10:05)
pas mus dabar stato ir armuoja, nepameu tiksliai, ne kiekvieną eilę, bet armuoja tikrai  4u.gif

o dėl plokščių, tai mes užsakinėjom Aksoje, bet dar jų nemačiau, tik kitą penktadienį geriausiu atveju pamatysiu... šiaip užsakėm pas juos vien dėl to, kad jie geresnę galutinę kainą pasiūlė, be to 1 aukšto namas ir plokščias stogas... tai kaip ir nelabai svarbu mums tų plokščių lygumas...  ax.gif

beje gal kas nors plokščią stogą darėsi? kokia danga šildėtės ir kiek maždaug už kvadratą gavosi? gavom pasiūlymą ir dabar nelabai man pigiau tas plokščias atrodo  schmoll.gif  unsure.gif

dar gal kas pakomentuos kur kadastrinius matavimus atlikinėjo ir bylą darėsi? registrų centre pakraupau .. nu nėr ko norėti valstybinė įstaiga.. net kainos nesugebėjo pasakyti, nekalbu apie tai per kiek maždaug padarys  doh.gif

Jei pas jus vieno auksto namukas, tai kur dejot tas plokstes? Ant grindu? o rusys yra?
Nes pas mane kazkada minejau skirtingai nei pas dauguma plokstes dejosi ant pamato (be rusio) ir ir dar desis ant pirmo auksto.
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 08 28, 10:05)
dar gal kas pakomentuos kur kadastrinius matavimus atlikinėjo ir bylą darėsi? registrų centre pakraupau .. nu nėr ko norėti valstybinė įstaiga.. net kainos nesugebėjo pasakyti, nekalbu apie tai per kiek maždaug padarys  doh.gif

Darėm geometroj - kaina tada buvo normali pas juos, padarė per sutartą laiką. Buvo klaidų, bet po registrų centro pastabų pataisė.
Atsakyti
QUOTE(Domogintare @ 2010 08 28, 11:02)
Pas mus ir niekas nepaskaiciuota, nei medziagu kiekiai, su auksciais ir problema, murinikas pas skaiciuoja ir keikiasi, net architektui aiskino viena diena jau, kad jis savo darbo neatliko, o jis pas mus zmogus labai krapstukas, matuoja, skaiciuoja ir keikiasi, nes dar labai ir pigiai dirbti sutiko  doh.gif  Pas mus jau viskas suvedziota ir visos komunikacijos jau net name, pirmi darbai pas mus buvo sklypa nupirkus, va su dujom tik dar strige, laukiam projekto.

mjoo....tai mūsų Tauras angelas lotuliukas.gif gavom su projektu visus medžiagų paskaičiavimus, ganėtinai tikslius, su aukščiais mūrijant mūrininkai netūrėjo visiškai jokių bėdų, viską darė pagal projektą....o jūsų vietoj architektą reiktų patampyt, kad bent jau aukščius sudėliotų, nu nesąmonė visiška, jei projekte nėra to ko reikia, paveiksliuką nupiešti gali bet kas ir be didelių pinigų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2010 08 27, 14:47)
Rowan best neziurejot? Mes pakalimam pasiaustom lentelem ir fasadinem lentelem is ju pirkom, bet ne baltos spalvos.

O kur pirkot ir kiek mokėjot už galoną? Aš bazėse radau jų pardą. po 110Lt/galoną. ar čia gera kaina?
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 28, 13:02)
O kur pirkot ir kiek mokėjot už galoną? Aš bazėse radau jų pardą. po 110Lt/galoną. ar čia gera kaina?

Mes irgi bazej ju parduotuvej pirkom, 90 lt mokejom su nuolaida. Meistrai sake geri dazai, o koks tas gerumas pasimatys tik po keliu metu, nes tik pries pora menesiu nudaze g.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2010 08 28, 11:51)
Darėm geometroj - kaina tada buvo normali pas juos, padarė per sutartą laiką. Buvo klaidų, bet po registrų centro pastabų pataisė.

Mes ir ten pat
Atsakyti
Kas mūrijot Rokų blokeliais, jums juos armavo? unsure.gif
[/quote]

Pas mus namas dvieju aukstu, armavom visa nama kas antra eile.
Atsakyti
[quote=giintariuke,2010 08 28, 15:51]
Kas mūrijot Rokų blokeliais, jums juos armavo? unsure.gif
[/quote]
Pas mus namas dvieju aukstu, armavom visa nama kas antra eile.
[/quote]

klausyk pas tave pakalimai man patiko labai kokie ten? skardiniai? mediniai? iš kur, po kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heli @ 2010 08 28, 10:38)
Jei pas jus vieno auksto namukas, tai kur dejot tas plokstes? Ant grindu? o rusys yra?
Nes pas mane kazkada minejau skirtingai nei pas dauguma plokstes dejosi ant pamato (be rusio) ir ir dar desis ant pirmo auksto.

mes dar jų niekur nedėjo, dės mums kitą penktadienį ant stogo. Po to bus šiltinamas ji.. plokščias stogas rolleyes.gif o kam jus tas plokščias dėjot ant pamatų? unsure.gif
Atsakyti
Greisi, idomu butu suzinoti kokia firma jums gamino langus, kokie jie - plastikiniai ar mediniai, kiek stiklu pakete. Kiek pas jus kvadratu langu? Jei plastikiniai, tai pas jus reme kvadratinis metalas ar u formos?
Pas mus 50 kvadratu, gavome ivariu pasiulymu, bet medinius kad paskaiciavo tai paskaiciavo, vos is batu neiskritau - 50 t. Teks tenkintis plastikiniais.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 27, 23:18)
pas mus aplink pamatą irgi jūrą, darysim drenažą, nes jau nebe juokinga, išplaus pamatus  doh.gif
ne tik pas jus pas mus ir aplink pamatus ir prie duru,nes tam paciam sklype gyvenam kur statomes,ryt imesiu nuotraukyte  ax.gif

metu nuotraukyte kaip pas mane atrodo namukas kur dar gyvenam
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuks @ 2010 08 28, 17:16)
mes dar jų niekur nedėjo, dės mums kitą penktadienį ant stogo. Po to bus šiltinamas ji.. plokščias stogas  rolleyes.gif o kam jus tas plokščias dėjot ant pamatų?  unsure.gif

Nes ant musu esamo grunto nebutu iseje padaryti iprastu grindu...
Atsakyti