Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

QUOTE(mergina05 @ 2010 08 29, 13:44)
4. vidų bandau skaičiuotis, suskaičiuoju 200t susinerviju ir tuom baigiasi mano skaičiavimai  doh.gif

o tu vidaus dar neskaičiuok mirksiukas.gif pirmiausia paskaičiuok klinkerį ir langus apie 100T lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 29, 14:56)
o tu vidaus dar neskaičiuok  mirksiukas.gif  pirmiausia paskaičiuok klinkerį ir langus apie 100T  lotuliukas.gif

pas mus klijuojamos klinkerinės plytelės bus, tai bent šitoj vietoj sutaupysiu kažkiek doh.gif langai suma jau žinoma, tai dar pusė velnio, tai langai su plytelėm ir apšiltinimu max 50t bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 29, 15:09)
pas mus klijuojamos klinkerinės plytelės bus, tai bent šitoj vietoj sutaupysiu kažkiek  doh.gif langai suma jau žinoma, tai dar pusė velnio, tai langai su plytelėm ir apšiltinimu max 50t bus smile.gif

tai palyginus nedaug, nes ant sienų šiltinimas irgi nemažai kainuoja. O kur langus imat ir kokius? Aš jaučiu, kad apie medinius mums nereik nei svajot schmoll.gif nes langų kvadratų virs 65... gal net apie 70... o tarp jų dar stumdomos durys erkeryje doh.gif

tiesa, jūs stoglangių nedėsit? pas mus numatyti trys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 29 rugpjūčio 2010 - 14:17
QUOTE(Cosette @ 2010 08 29, 13:31)

Dėl manęs, galim eglėja duot prisijungimus, tik tegul pasirodo čia ką yra padarę  ax.gif

nu ka jai reik tai reik pasirodau
cia pamatai
user posted image
cia namukas dar be stogo
user posted image
o cia neseniai stoga pabaige
user posted image
dabar ruosiames deti klinkeri,nuo pirmadienio gal prades,nu kai nusipelniau slapuko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 29, 15:15)
tai palyginus nedaug, nes ant sienų šiltinimas irgi nemažai kainuoja. O kur langus imat ir kokius? Aš jaučiu, kad apie medinius mums nereik nei svajot  schmoll.gif  nes langų kvadratų virs 65... gal net apie 70... o tarp jų dar stumdomos durys erkeryje  doh.gif

tiesa, jūs stoglangių nedėsit? pas mus numatyti trys  doh.gif

langus turiu jau tikslius paskaičiavimus medinių ir plastikinių...už medinius 25t su stumdomom be slenksčio terasos durim, dar trūksta lauko vitrininių durų, plastikiniai 19 irgi su stumdomom terasos durim, tik su lenksčiu...plastikinių kaina leidžia iki 17,5t, mediniai pasiruošę dėrėtis, manau iki 22t pavyktų nusiderėt...kviesiuos alseką, kad išsimatuotų ir paskaičiuotų jų medinių kainą smile.gif

stoglangių nedėjom jau, nes nematau prasmės, langų antram aukšte krūva, šviesos daugiau nei reikia smile.gif
Atsakyti
laba,

Jungiuosi ir as i statytoju bureli, mums liko tik vidus, nes namas stovi, stogas yra. Dabar mastau apie elektra kur kiek rozeciu kiek jungikliu. jau piesiu baldus, ir isivaizduoju spalvas. Zodziu as kuriu interjera, o vyras daro visus kitus reikalus smile.gif
Gal zinot kokiu puslapiu internetiniu, kur gali braizyt kurt derint namu interjera, nes ka as radau tai man jie per mazai pasirinkimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vaikyste_: 29 rugpjūčio 2010 - 17:48
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 29, 15:46)
langus turiu jau tikslius paskaičiavimus medinių ir plastikinių...už medinius 25t su stumdomom be slenksčio terasos durim, dar trūksta lauko vitrininių durų, plastikiniai 19 irgi su stumdomom terasos durim, tik su lenksčiu...plastikinių kaina leidžia iki 17,5t, mediniai pasiruošę dėrėtis, manau iki 22t pavyktų nusiderėt...kviesiuos alseką, kad išsimatuotų ir paskaičiuotų jų medinių kainą smile.gif

o kas tokie skaičiavo? 4u.gif

QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 08 29, 18:47)
laba,

Jungiuosi ir as i statytoju bureli,  mums liko tik vidus, nes namas stovi, stogas yra. Dabar mastau apie elektra kur kiek rozeciu kiek jungikliu. jau piesiu baldus, ir isivaizduoju spalvas. Zodziu as kuriu interjera, o vyras daro visus kitus reikalus smile.gif
Gal zinot kokiu puslapiu internetiniu, kur gali braizyt kurt derint namu interjera, nes ka as radau tai man jie per mazai pasirinkimo.

laba, oho kaip jūs jau toli drinks_cheers.gif
aš paišiausi su google sketchup. Ten labai daug galimybių, tai man net ne viskas pavyko ir po to mečiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 29, 20:22)
laba, oho kaip jūs jau toli  drinks_cheers.gif
aš paišiausi su google sketchup. Ten labai daug galimybių, tai man net ne viskas pavyko ir po to mečiau...  rolleyes.gif

stai cia musu nams dedu is neto foto http://www.euronamas.../31/Roterdamas/
baisiausia man yra apsvietimas kaip su juo suzaisti kaip suderinti, kur hologenai kur sviestuvai. Zodziu galva pilna minciu, net baisu darosi smile.gif vyras kazkaip nusiteikes pries dizainerius tad viskas ant mano peciu, sako jei turiu namie dizainere kam man dar kazkam moket pinigus uz dizaina. biggrin.gif
Na, Cosette, pabandysiu sita programele, aciu wink.gif
Atsakyti
gintariuke norejau paklausti koks laiptines plotis,ar butu galima nuotraukele is apacios laiptu,pas mane kaip ziuriu vienas prie vieno laiptine,net langas ir tas yra,jos plotis 2metrai.mes galvojam apie medinius ,bet ziuriu visai neblogai ir betoniniai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 08 29, 18:53)
stai cia musu nams dedu is neto foto http://www.euronamas.../31/Roterdamas/
baisiausia man yra apsvietimas kaip su juo suzaisti kaip suderinti, kur hologenai kur sviestuvai. Zodziu galva pilna minciu, net baisu darosi smile.gif vyras kazkaip nusiteikes pries dizainerius tad viskas ant mano peciu, sako jei turiu namie dizainere kam man dar kazkam moket pinigus uz dizaina. biggrin.gif
Na, Cosette, pabandysiu sita programele, aciu wink.gif

saunu ptojektas.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2010 08 29, 19:22)
o kas tokie skaičiavo?  4u.gif

rudupis ir tiks langai, jie tiksliai matavo ir skaičiavo, fauga pagal mūsų pasakymus paskaičiavo panašei kaip ir tiks.
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2010 08 29, 15:43)
nu ka jai reik tai reik pasirodau
cia pamatai
user posted image
cia namukas dar be stogo
user posted image
o cia neseniai stoga pabaige
user posted image
dabar ruosiames deti klinkeri,nuo pirmadienio gal prades,nu kai nusipelniau slapuko? ax.gif

manau nusipelnei aš už smile.gif gal luktelim rytojaus, ryt pasijungs dar merginų, ir pasakys savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 08 29, 21:39)
Papildyta:
manau nusipelnei aš už smile.gif gal luktelim rytojaus, ryt pasijungs dar merginų, ir pasakys savo nuomonę smile.gif

As irgi uz. tik nepamenu kam tas pareigas slaptazodzio suteikimo perdavem, lyg Marmietei?....

Vaikystes idetas projektukas man irgi labai patiko.
Atsakyti