Na del techninio priziuretojo tai viskas aisku,kad jo parasai butini. Bet po kiekvienu darbu juk turi rasytis darbu vykdytojas ir techninis priziuretojas.Bet juk ne visi turi tuos darbu vykdytojus,tai kas vietoj jo gali rasytis,ar tas pats techninis priziuretojas,ar ten tiesiog palikti tuscia.

QUOTE(Naughty Lady @ 2010 09 02, 12:59)
mes pavasarį mokėjom po 14Lt/m2
norėčiau kontaktų, kad kai klinkerį (kada nors) reiks mūrint, turėtume iš ko pasirinkt

QUOTE(megen @ 2010 09 02, 15:23)
sveikos
na mums ir dilema iskilo,nebezinau kokias klinkerines plyteles klijuoti (kokios spalvos
)is pradziu maniau desim tamsiai rudas stogas,geltona struktura ir tamsiai rudas klinkeris..bet......ir atkalbejo ir pati pazejau,kad gausis ne namas, o sokoladas
gal kas kokiu ideju turit......???
koks klinkeris tiktu prie sokoladinio stogo ir mansardinio auksto gelsvos strukturos...??? 

o jūs pavažinėkit po naujus rajonus ir gal kils kokia mintis

QUOTE(Cosette @ 2010 09 02, 16:28)
norėčiau kontaktų, kad kai klinkerį (kada nors) reiks mūrint, turėtume iš ko pasirinkt
mes šiandien visa šeimyna aplėkėm kelis naujus rajonus ir papyškinom su fotiku, gerai, kad niekas su kastuvu neišvijo
gal pagalvojo, kad kokie mokesčių inspektoriai 

tame ir beda ,kad as jau airijoj o mb lietuvoj,net i senukus negaliu nuvaziuoti ir gyvai pamatyti

QUOTE(megen @ 2010 09 02, 15:23)
sveikos
na mums ir dilema iskilo,nebezinau kokias klinkerines plyteles klijuoti (kokios spalvos
)is pradziu maniau desim tamsiai rudas stogas,geltona struktura ir tamsiai rudas klinkeris..bet......ir atkalbejo ir pati pazejau,kad gausis ne namas, o sokoladas
gal kas kokiu ideju turit......???
koks klinkeris tiktu prie sokoladinio stogo ir mansardinio auksto gelsvos strukturos...??? 

Pas mus sendintos raudonos plytos, atrodo man labai graziai. Idejusi foto esu i albuma. Siandien baige apdaila muryti

[quote=rasaar,2010 09 02, 16:12]
Na del techninio priziuretojo tai viskras aisku,kad jo parasai butini. Bet po kiekvienu darbu juk turi rasytis darbu vykdytojas ir techninis priziuretojas.Bet juk ne visi turi tuos darbu vykdytojus,tai kas vietoj jo gali rasytis,ar tas pats techninis priziuretojas,ar ten tiesiog palikti tuscia.
[/quote
Tuscia jokiu budu negalima palikti. I langeli 'atsakingo vykdytojo pavarde' galima irasyti darbus atlikusio murininko, klinkeristo, stogisto ir pan. arba savo ar vyro pavarde (paraso nereikia), o i langeli 'darbus prieme vadovas'- savo ar vyro pavarde ir parasas. Ir aisku turi but techn. priziuretojo parasai. Man taip patare, kad galima ir nesudarius sutarciu su meistrais irasyti ju pavarde, tai as taip ir surasiau, statybu inspektore labai atidziai varte zurnala (bent jau kol as buvau kabinete
) bet neprikibo niekur.
Na del techninio priziuretojo tai viskras aisku,kad jo parasai butini. Bet po kiekvienu darbu juk turi rasytis darbu vykdytojas ir techninis priziuretojas.Bet juk ne visi turi tuos darbu vykdytojus,tai kas vietoj jo gali rasytis,ar tas pats techninis priziuretojas,ar ten tiesiog palikti tuscia.

[/quote
Tuscia jokiu budu negalima palikti. I langeli 'atsakingo vykdytojo pavarde' galima irasyti darbus atlikusio murininko, klinkeristo, stogisto ir pan. arba savo ar vyro pavarde (paraso nereikia), o i langeli 'darbus prieme vadovas'- savo ar vyro pavarde ir parasas. Ir aisku turi but techn. priziuretojo parasai. Man taip patare, kad galima ir nesudarius sutarciu su meistrais irasyti ju pavarde, tai as taip ir surasiau, statybu inspektore labai atidziai varte zurnala (bent jau kol as buvau kabinete

QUOTE(Statybininke optimiste @ 2010 09 02, 18:49)
Pas mus sendintos raudonos plytos, atrodo man labai graziai. Idejusi foto esu i albuma. Siandien baige apdaila muryti
. Negaliu atsidziaugti.

atrodo labai graziai...ir stogas tamsiai rudas toks imantrus...liuks.....

ikeliau keleta nuotraukyciu ir i albumiuka,tuo paciu ir jusu meetuka apziurejau,taip fainai

QUOTE(jordan @ 2010 09 02, 22:11)
sveikutes,pas mus siandien jau antro auksto plokstes dejo,pagaliau
kalbejot apie langus,tai mes irgi greiciausiai jau nespesim siemet,nes dar stogo danga liks{~4Ot.},o kadangi ir elektros dar ner,tai ir signalizacijos nebus,o labai nesinoretu atvaziavus nerasti langu

kalbejot apie langus,tai mes irgi greiciausiai jau nespesim siemet,nes dar stogo danga liks{~4Ot.},o kadangi ir elektros dar ner,tai ir signalizacijos nebus,o labai nesinoretu atvaziavus nerasti langu

PAS MUS TA PATI Situacija su langais ir elektra

Bet tai žinokit merginos kas planuojat dar šiemet suspėti su sienų apšiltinimu neoporu, tai pasirodo šiuo metu tai didžiulis deficitas

Aš tai kadangi langų atsisakiau šiam rudeniui, tai pradėjau galvot apie grindis, bet joms namų darbai dar neparuošti

QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 02, 22:46)
PAS MUS TA PATI Situacija su langais ir elektra
Bet tai žinokit merginos kas planuojat dar šiemet suspėti su sienų apšiltinimu neoporu, tai pasirodo šiuo metu tai didžiulis deficitas
po mėnesio tik gautumėt...
Aš tai kadangi langų atsisakiau šiam rudeniui, tai pradėjau galvot apie grindis, bet joms namų darbai dar neparuošti
jokių vidinės razvotkės planelių net galvoj neturiu - ypač elektros
Ir ar kas nors taip daro - grindys prieš langus? langus užkalsim plėvele.

as visai neseniai pirkau,jokiu problemu,is vakaro uzsakiau kita diena atveze
QUOTE(egleja @ 2010 09 03, 07:27)
as visai neseniai pirkau,jokiu problemu,is vakaro uzsakiau kita diena atveze
Gal iš "kauno šilo" pirkot? Nes "baltijos polistirene" tai tikrai žaliavos neturi, prieš mėnesį pirkau, tai smarkiai pabrangęs, o dabar sakė tik atraižas turi

QUOTE(Naughty Lady @ 2010 09 03, 08:45)
Gal iš "kauno šilo" pirkot? Nes "baltijos polistirene" tai tikrai žaliavos neturi, prieš mėnesį pirkau, tai smarkiai pabrangęs, o dabar sakė tik atraižas turi
Mes irgi į grindis suplanavę neoporą dėti, tai lauksim, gal žiemą pasikeis situacija, pavasariui užsisakysim

jo kauno sile