Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunietes diskutuojam toliau...

vienam realiam pavyzdyje mačiau kad visas fasadas nutinkuojamas ir suarmuojamas bendrai,o kai dedama struktūra paliekami tarpai plytelėm, tada ant galo klijuojamos tos plytelės į tarpus...
Atsakyti
O kaip del plyteliu supjovimo 45 laipsniu kampu kampuose? speju turetu buti labai tiesios murininku rankos kad graziai gautusi?
Atsakyti
O šia kur tokie kampai? prie angokraščių?
ai jau sipratau biggrin.gif aNT normalių kampų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 01 rugsėjo 2010 - 20:36
QUOTE(LokysL @ 2010 09 01, 21:16)
plyteles klijuojasi tiesiai ant polistirolo ar turi detis tinklelis su tinku ir tada plyteles?

tinklelis su klijais(tinklelis įgramzdinamas) ir tik tada plytelės.

Šiandien padarė spraustinius polius. thumbup.gif Dirbo greitai, be kliurkų(atrodo), prižiūrėjo pats direktorius. Poliakalė, besisukiodama išlaužė porą ašių, bet žadėjo ryt viską sutvarkyti. MB sako, kad nuomonė, po šiandienos, apie šią firmą pagerėjo. Tik keista, kodėl negali bendrauti normaliai iš pat pradžių?
Nuotraukėlių bus, tik reikia prisėst prie kompo ir sukelti.
Dabar rostverkui eilė. Tikiuosi, susisuksim greičiau, nei su poliais.
Beje, šiandien mums pasiūlė tokį variantą. Ant rostverko kabinamas 12-ikinės armatūros tinklas, paskui jis užliejamas betonu, storis gaunasi apie 10 cm - padaromos tokios kaip juodgrindės. Sakė, šitaip apsaugo grindis nuo grunto susėdimo. Ar esat su šitokiu variantu susidūrę? g.gif unsure.gif
Papildyta:
kristinka 2010 - turiu tau porą klausimų. Gal gali atsakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 09 01, 20:44)

kristinka 2010 - turiu tau porą klausimų. Gal gali atsakyti  4u.gif

klausk jei zinosiu atsakysiu biggrin.gif
Atsakyti
kaip polistirolas su tinku draugauja su plyteliu svoriu? Nes svoris ganetinai nemazas susidaro. Ar laikantis klinjavimo technologijos yra sansu kad tos plyteles nukris po 25 metu?
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2010 09 01, 20:48)
kaip polistirolas su tinku draugauja su plyteliu svoriu? Nes svoris ganetinai nemazas susidaro. Ar laikantis klinjavimo technologijos yra sansu kad tos plyteles nukris po 25 metu?

man sitas klausimas irgi neduotu ramybes klijuojant perpjautinem plytom kaip merginos cia kazkurios zada...

o jei klijuoji tokiom normaliom kaip WC tai manau jokiu problemu... mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Kirkė,2010 08 31, 22:1
Pasidalinkit info, kur pirkote statybos darbų žurnalą. Radau tik vieną firmą, Juozapavičiaus prospekte. Žurnalo kaina - 35 lt. Čia normali kaina? O žurnalas- vyšninės/bordinės spalvos?
viespatie dieve mano,man jau murina klinkeri o as jokio zurnalo neturiu,ka daryt g.gif ,reik pirkt o ur ir kaip gaut parasus g.gif
Atsakyti
[quote=kristinka_2010,2010 09 01, 22:07]
man sitas klausimas irgi neduotu ramybes klijuojant perpjautinem plytom kaip merginos cia kazkurios zada...

o jei klijuoji tokiom normaliom kaip WC tai manau jokiu problemu... mirksiukas.gif
[/quote]

tas plytas jei pjausim supjaustys iki tokio pat storio kaip ir paprastos plytelės fasadinės, nėra čia tame problemos.

[quote=egleja,2010 09 02, 00:22]
[quote=Kirkė,2010 08 31, 22:1
Pasidalinkit info, kur pirkote statybos darbų žurnalą. Radau tik vieną firmą, Juozapavičiaus prospekte. Žurnalo kaina - 35 lt. Čia normali kaina? O žurnalas- vyšninės/bordinės spalvos?
viespatie dieve mano,man jau murina klinkeri o as jokio zurnalo neturiu,ka daryt g.gif ,reik pirkt o ur ir kaip gaut parasus g.gif
[/quote]

dar gražiau lotuliukas.gif namo gyvenime nepriduosi ir net nepriregistruosi, turi būti statybos žurnalas, su tech.priežiūros parašų krūva, visi pirktų medžiagų sertifikatai (tokių kaip blokeliai, betonas, stogo danga ir t.t.), krūva popierių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergina05: 02 rugsėjo 2010 - 07:39
Zurnala nupirkusi turiu seniai, ale taip ir nepradedu pildyti. Pavarciau pavarciau ir pasimeciau blink.gif . Sake gyvenamas namas yra priskiriamas nesudetingu statiniu grupei, todel gali statyti pats ukio budu ir zurnalas pildomas kazkaip paprasciau. Aisku, technine prieziura reikalinga.
Oi plana chuligana turiu, kaip noreciau laikancia siena nuversti ir igrusti ten metaline sarama. Padidinciau erdve salione. Ale idomu kas nors toki darba galetu padaryti ir idomu kiek tai kainuotu g.gif . Kaip isivaizduoju tai reiketu visas perdangas suramstyti, cia reikalas kaip sakant yra rimtas cool.gif . Vyras tai pasiurpes nuo mano minties blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 08 31, 23:05)
O tai netinka atsispauzdintas iš interneto?

tinka, mano zurnala nesenai tikrino statybu inspektore (nebaigta statyba registravom), buvo kazkodel labai nustebus, kad nepirktas zurnalas, o atspausdintas is interneto, bet sake viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 09 02, 07:38)
dar gražiau  lotuliukas.gif namo gyvenime nepriduosi ir net nepriregistruosi, turi būti statybos žurnalas, su tech.priežiūros parašų krūva, visi pirktų medžiagų sertifikatai (tokių kaip blokeliai, betonas, stogo danga ir t.t.), krūva popierių...

nu ka zinau, mano tevai pries puse metu pridave ta mana ir jokio zurnalo gyvenime neturejo... ir nepilde ir uz juos kiti nepilde... blush2.gif
Atsakyti