QUOTE(beatka1983 @ 2011 01 24, 15:57)
Sveikos,
gal kuri gimdete neseniai ir galite pasakyti, ar geriau daiktus susideti i dvi tases ar viska i viena? Ta prasme drauge sako detis i dvi tases , i viena daiktus reikalingus i gimdykla , o i kita daiktus reikalingus i palata. Tik ka butent reikalinga yra i gimdykla, o ka jau detis i kita tase? Atvaziavus gimdyti - priimamajame persirengt reikia i savo naktinukus, tapkes ir chalata? o virsutinius rudus - striuke, batus - galima pas juos kazkur pasilikti ar reikia irgi su savimi imt i gimdykla?
Jeigu planuojamas cezaris,gali viska i viena tase (bent jau as taip buvau susidejus,nors man buvo neplanuotas cezaris),siaip susidejau i viena tase,tik i atskirus maiselius- vienas gimdyklai,kitas palatoj,trecias vaikui. I gimdykla tau reikes naktiniu,su kuriais gimdysi,tapkiu,chalato,vandens. Jeigu cezaris - chalatas ir tapkes,naktinius duos specialius.Virsutinius rubus surenka tas kas tave atlydi. Ieini i priimaji,dokumentus suitvarkai jeigu dar gali,tada prsirengi,atiduodi nereikalingus daiktus ir tave palydi. Mane asmeniskai i 3 auksta,laselines leist,tada i operacine,po jos i pogimdyvine palata,kur lauke vyras-tada labai troskino,tai geriau!!

) Na ir veliau,mane perkele i privacia palata su visais daiktais. (tiesa,cia kalbu daugiau apie cezari) vaikui reikejo paduoti pamperse ir kojinytes,veliau tik perrengiau savais