Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai- 9 tema

Sveikos,

noriu paklausti tų, kurioms darė planinį CP VGN'e. ax.gif

Atvažiavus į priėmimą nustatytą dieną, KUR vyksta visas paruošimas operacijai?
Ar iškart persirengiama taip, kaip būsi per operaciją?
Paima kraują, sulašina lašelinę, ką dar daro? blush2.gif

Jei nesunku, papaskokit, prašau.. labai jaudinuos, kas ten ir kaip bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(357 @ 2011 01 24, 10:51)
Sveikos,

noriu paklausti tų, kurioms darė planinį CP VGN'e.  ax.gif

Atvažiavus į priėmimą nustatytą dieną, KUR vyksta visas paruošimas operacijai?
Ar iškart persirengiama taip, kaip būsi per operaciją?
Paima kraują, sulašina lašelinę, ką dar daro?  blush2.gif

Jei nesunku, papaskokit, prašau.. labai jaudinuos, kas ten ir kaip bus  unsure.gif

veiksmas vyksta gimdykloj, paima kraują, sulašina lašelinę, matuoja tonus. ir išveža į operacinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grikute @ 2011 01 23, 22:53)
Girdejau, kad yra ale toks pasakymas. Jei atvaziuoja nesitarus, tai sesele jau pasako, cia is gatves.

g.gif Na aš abu savo vaikus gimdžiau nesitarus,kaip Jūs sakot,"iš gatvės" biggrin.gif Pirmas gimdymas buvo nelengvas,bet tikrai ne dėl gyd kaltės,o antrąjį atsimenu kaip pasaką.Priežiūra per tuos 2,5 metų pasikeitė į gerą,nors ir pirmąjį kartą nebuvau užmiršta,bet antrąjį - jaučiausi kaip kokiam BAK'e,nors niekam nė cento nedaviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 01 24, 11:25)
veiksmas vyksta gimdykloj, paima kraują, sulašina lašelinę, matuoja tonus. ir išveža į operacinę  smile.gif

ar klizma daro kuriuo nors momentu? ir kaip del rubu? duoda ar vistik su savais operuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 24 sausio 2011 - 13:50
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 01 24, 11:25)
veiksmas vyksta gimdykloj, paima kraują, sulašina lašelinę, matuoja tonus. ir išveža į operacinę  smile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri gimdete neseniai ir galite pasakyti, ar geriau daiktus susideti i dvi tases ar viska i viena? Ta prasme drauge sako detis i dvi tases , i viena daiktus reikalingus i gimdykla , o i kita daiktus reikalingus i palata. Tik ka butent reikalinga yra i gimdykla, o ka jau detis i kita tase? Atvaziavus gimdyti - priimamajame persirengt reikia i savo naktinukus, tapkes ir chalata? o virsutinius rudus - striuke, batus - galima pas juos kazkur pasilikti ar reikia irgi su savimi imt i gimdykla?
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 01 24, 15:57)
Sveikos,
gal kuri gimdete neseniai ir galite pasakyti, ar geriau daiktus susideti i dvi tases ar viska i viena? Ta prasme drauge sako detis i dvi tases , i viena daiktus reikalingus i gimdykla , o i kita daiktus reikalingus i palata. Tik ka butent reikalinga yra i gimdykla, o ka jau detis i kita tase? Atvaziavus gimdyti - priimamajame persirengt reikia i savo naktinukus, tapkes ir chalata? o virsutinius rudus - striuke, batus - galima pas juos kazkur pasilikti ar reikia irgi su savimi imt i gimdykla?

Jeigu planuojamas cezaris,gali viska i viena tase (bent jau as taip buvau susidejus,nors man buvo neplanuotas cezaris),siaip susidejau i viena tase,tik i atskirus maiselius- vienas gimdyklai,kitas palatoj,trecias vaikui. I gimdykla tau reikes naktiniu,su kuriais gimdysi,tapkiu,chalato,vandens. Jeigu cezaris - chalatas ir tapkes,naktinius duos specialius.Virsutinius rubus surenka tas kas tave atlydi. Ieini i priimaji,dokumentus suitvarkai jeigu dar gali,tada prsirengi,atiduodi nereikalingus daiktus ir tave palydi. Mane asmeniskai i 3 auksta,laselines leist,tada i operacine,po jos i pogimdyvine palata,kur lauke vyras-tada labai troskino,tai geriau!! smile.gif) Na ir veliau,mane perkele i privacia palata su visais daiktais. (tiesa,cia kalbu daugiau apie cezari) vaikui reikejo paduoti pamperse ir kojinytes,veliau tik perrengiau savais smile.gif
Atsakyti
Butkute - aciu uz atsakyma. Siaip planuoji gimdyti naturaliai , jeigu spesiu - prasysiu epiduro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beatka1983 @ 2011 01 24, 16:57)
Sveikos,

Daiktus gali dėtis į vieną tašę-su dviem tašėm tik vargo daugiau...Priimamajam persirengi naktiniais ir chalatėliu,t.p.šlepetėm,o laukinius rūbus gali atiduoti,pvz.vyrui,kad nuneštų į mašiną,arba susigrūsti į tašę ir neštis su savim-bet taip nelabai patogu...Gimdykloj prieš iškeliant į palatą,sesutė prašo duoti leliuko rūbelius aprengimui(taigi vieną komplektą leliukui reikia turėti gimdykloje).Leliukui užtenka vilnonių kojinyčių,apatinių marškinėlių,šliaužtų,kepurytės ir pampersiuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo swarcas: 24 sausio 2011 - 16:47
QUOTE(beatka1983 @ 2011 01 24, 16:44)
Butkute - aciu uz atsakyma. Siaip planuoji gimdyti naturaliai , jeigu spesiu - prasysiu epiduro smile.gif

Nera uz ka smile.gif Dar noreciau pabrezti,kad laaabai silta palatose smile.gif 26 laipsniai smile.gif
Atsakyti
Sveiki. O jus man galit pasakyti kokios kainos dabar jei pra6yti mokama palata?
Atsakyti
QUOTE(Butkute @ 2011 01 24, 16:39)
Jeigu planuojamas cezaris,gali viska i viena tase (bent jau as taip buvau susidejus,nors man buvo neplanuotas cezaris),siaip susidejau i viena tase,tik i atskirus maiselius- vienas gimdyklai,kitas palatoj,trecias vaikui. I gimdykla tau reikes naktiniu,su kuriais gimdysi,tapkiu,chalato,vandens. Jeigu cezaris - chalatas ir tapkes,naktinius duos specialius.Virsutinius rubus surenka tas kas tave atlydi. Ieini i priimaji,dokumentus suitvarkai jeigu dar gali,tada prsirengi,atiduodi nereikalingus daiktus ir tave palydi. Mane asmeniskai i 3 auksta,laselines leist,tada i operacine,po jos i pogimdyvine palata,kur lauke vyras-tada labai troskino,tai geriau!! smile.gif) Na ir veliau,mane perkele i privacia palata su visais daiktais. (tiesa,cia kalbu daugiau apie cezari) vaikui reikejo paduoti pamperse ir kojinytes,veliau tik perrengiau savais smile.gif

labai išsamu, Butkute, ačiū 4u.gif

QUOTE(Basic @ 2011 01 24, 16:57)
Sveiki. O jus man galit pasakyti kokios kainos dabar jei  pra6yti mokama palata?

jei nuo rugpjūčio kainos nesikeitė, tai yra pirmoj temos žinutėj 4u.gif
Atsakyti