Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus gimdymo namai- 9 tema

QUOTE(Basic @ 2011 01 24, 17:57)
Sveiki. O jus man galit pasakyti kokios kainos dabar jei  pra6yti mokama palata?

100 lt.-palata be wc,be dušo,bet vienai mamytei,200lt.-jei kartu nori likti nakčiai tėtukas.
200 lt.-palata su wc,dušu.
Kaina yra už visą buvimo laiką.
Atsakyti
200 lt vienam asmeniui + 100 kas su tavim nakvos. Palatos tikrai fainos ir vertos tu pinigu,jeigu cezaris dar tai is viso pasaka. As jauna mamyte ir po cezario,jeigu vyras su mama nebutu pagelbeje,tai nezinau kuo butu pasibaige smile.gif
Atsakyti
Ačiukas, oj seniai tas buvo, laukia antras gimdymas nors laiko dar yra, bet skaitau ir galvoju ar pas sena savo daktare gimdyti ar visgi kita ieškoti, galva sukasi nuo tu pasisakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 01 24, 17:09)
Ačiukas, oj seniai tas buvo, laukia antras gimdymas nors laiko dar yra, bet skaitau ir galvoju ar pas sena savo daktare gimdyti ar visgi  kita ieškoti, galva sukasi nuo tu pasisakymu smile.gif

Sekmes!! smile.gif Ir viso kas geriausia smile.gif O daktarai manau visi ismano savo darba,tik tiek,kad maloniau pas zinoma daktare,jautiesi uztikrintesnis smile.gif As tai gimdziau pas ta pacia,pas kuria gimiau pati lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytės kurios gimde o jus per kiek laiko iki gimdymo važiuojat tartis dėl mokamos palatos?
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 01 24, 17:20)
Mamytės kurios gimde o jus per kiek laiko iki gimdymo važiuojat tartis dėl mokamos palatos?

Mano atveju,tai gydytoja viska sutvarke,nes mums tas cezaris buvo labai neplanuotas ax.gif O siaip kiek girdejau,tai patys siulo jie tas privacias palatas. Gali bandyt skambintis paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 01 24, 17:20)

Kai as gimdziau (beveik pries 11 menesiuku thumbup.gif ),tai tuomet sake,kad rezervuoti siu palatu negalima....Daktaras, su kuriuo as bendravau iki gimdymo, sutvarke palatos klausimus...nors diena teko panakvoti paprastoje palatoj,nes laisvu nebuvo iskart.

Didziuliskiausios sekmes visoms besiruosiancioms gimdyti savo stebuklelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2011 01 24, 18:20)

Čia turbūt nuo daktarės priklauso,nes aš nesitarus dėl palatos tiesiog žinojau kad gausiu bet kuriuo atveju mokamą palatą blush2.gif ir būnant gimdykloje man tiesiog ir pasiūlė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 01 24, 18:33)
Čia turbūt nuo daktarės priklauso,nes aš nesitarus dėl palatos tiesiog žinojau kad gausiu bet kuriuo atveju mokamą palatą  blush2.gif ir būnant gimdykloje man tiesiog ir pasiūlė  ax.gif

Na jei būna laisvų,tai ir pasiūlo,o jei tuo metu visos užimtos,tai net ir prie didžiausių norų negausit,nebent po paros ar dviejų,kai atsilaisvins mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 01 24, 19:51)
Na jei būna laisvų,tai ir pasiūlo,o jei tuo metu visos užimtos,tai net ir prie didžiausių norų negausit,nebent po paros ar dviejų,kai atsilaisvins mirksiukas.gif

Kaip aš jau anksčiau sužinojau, tai ne rodiklis, kai sakoma, kad laisvų mokamų palatų nėra - jų yra - tiesiog yra daktarų, kurie laiko ale "vip" palatas savo gimdyvėms ax.gif tai nelabai korektiška, bet taip jau yra...
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2011 01 24, 19:58)
Kaip aš jau anksčiau sužinojau, tai ne rodiklis, kai sakoma, kad laisvų mokamų palatų nėra - jų yra - tiesiog yra daktarų, kurie laiko  ale "vip" palatas savo gimdyvėms  ax.gif  tai nelabai korektiška, bet taip jau yra...

Tikrai taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2011 01 24, 19:21)
Tikrai taip blush2.gif

Tą dieną,kai gimdai,tai tikiu,kad laiko,o bet tačiau,jei jau prieš kelias dienas užima tas palatas visas,tai ką tie super daktarai išmeta mamą su vaikeliu,kad paguldytų,tą ,kuri moka jam į kišenė? g.gif

Atsakyti