QUOTE(alfasz @ 2011 01 31, 22:09)
Idomiai man skaitosi tokie pasiulymai - kad rasykit kainas, rengiam konkursus
parasyt kaina galima, bet as tikrai pvz negarantuosiu, kad nepasiulys kas nors pigiau ar pan. tad nezinau pasirinkimo kriteriju, o norint tik pasiulymo - manau idomi tik kaina, t.y kuo mazesne kaina, apie kokybe mazai galvojant 

QUOTE(Meredita @ 2011 01 31, 23:37)
As net nerasysiu, nes mano kaina bus auksciausia
juokinga, kai is pradziu kalba visi cia apie kokybe, vaidina, kad domisi viskuo, apie metalo formas, varza ir t.t. o paskui pasirenka pigiausia varianta, kuris net neatitinka cia analizuojamu pries tai dalyku 
Tai vat, tokiems konkursu rengejams siulyciau skambinti iskart lenkisku langu pardavejams ir detis langelius uz geriausia kaina

Tai vat, tokiems konkursu rengejams siulyciau skambinti iskart lenkisku langu pardavejams ir detis langelius uz geriausia kaina

Nu ir nusisvaigot, o tai iš kur žinot, ar man reikia tų pigiausių langų? Ar aš parašiau pasiūlykit man pigius langus? Parašiau pasiūlyti kokybiškus, tai galėjot ir pasiūlyt kokius tokiais laikot, spręst vistiek man. Tai gerai kad prikalbėta daug, bet tai kainų tai nėra, tai kaip rinktis nežinant kiek vienas skiriasi nuo kito, jei dar pvz čia man netikėtai greitai prireikė, ir iš anksčiau tuo net nesidomėjau? Man reikėjo bent kelių variantų orientacijai,tada galima pažiūrėt, kokie ten profiliai ir t.t. Na bet nieko, žiema, įmonės jau ne tokios mandros, tik gaminkis. O čia tokie mandresni vadybininkėliai susirinkę, manau jei būčiau pasakęs kad langai visam namui ar pan. tai mandrumai būtų išgaravę ir kainas iškart būčiau turėjęs

Būtų buvę daug naudingiau jei būtumėt atsakę ko klausiau, ir tiek