Pagaliau ir mes savo atvažinėjome, todėl galime pasidalinti patirtimi. Dukrytę augindama pirkau Emaljunga, sunui paskaitinejusi SM forumą, isigijau Brio happy. Taigi, galiu lyginti šiuos du vežimus. man pasirodė pakankamai sunkūs abu, gal Brio go modelis būtų lengvesnis, bet antram vaikui jau nebuvo būtinybės pirkti ,,būtinai brangų" vežimą. Pirkom padėvėtą Brio happy ir sakau, kad esu juo patenkinta. Aišku, trūkumų, manau kaip is visi vežimai, tikrai yra: pakankamai griozdiškas, sunkus, bet....telpa į tarybinio namo liftą, pakankamai tvirtas (nesukau galvos, kad idėsiu sunkesnį krepsį su produktais, kad suluš, nes didesnis vaikas (3 m.) dar nori pavažiuoti vežimu). Manau, per tą 1,4 m. kol jį naudojome, jam tikrai nieko blogo neatsitiko, nei nubluko, nei sulūžo. man patinka tas tvirtumas.. Aišku, jis siauresnis nei Emaljungos vežimas, bet mano abu vaikai neliekni, ir abu puikiai į sėdimą dalį telpa (ne abu vienu metu, bet atskirai). O kad vaikui neprilimpa vežimas, tai galiu pasakyti, jog mano mergina Emaljungoje nei gulėti, nei sėdėti nenorėjo, verkdavo, todėl ją praktiškai užauginau nešioklėje. Tad, jei dairotės Brio vežimėlio, aš jį drąsiai galėčiau rekomenduoti.
p.s. dar prisiminiau, jog emaljungos vezimelis po musu naudojimo buvo prastesnės būklės, nes pradėjo irti vietomis medžiaga, o šių vežimėlių medžiagų būklė po kelių vaikų naudojimo - kaip naujo, nemeluoju, mamytės