Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

O ka daryti,kai 9-10-okai praso ekskursiju su nakvynem?Ir kuo daugiau laisvo laiko doh.gif
Pernai nevaziavo spec.i jokia ekskursija,nes be nakvynes siuliau.Simet,vel kaulina namuku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonila @ 2010 09 09, 19:50)
O ka daryti,kai 9-10-okai praso ekskursiju su nakvynem?Ir kuo daugiau laisvo laiko doh.gif
Pernai nevaziavo spec.i jokia ekskursija,nes be nakvynes siuliau.Simet,vel kaulina namuku verysad.gif

nakvynė? tik kartu su tėvais.
ir būtinai tėvams per susirinkimą pasakyti, ko jie prašo.
juk aišku, kam reikia kuo daugiau laisvo laiko.
Atsakyti
O aš saviškiams atsakau, kad į žygį su nakvyne manęs vyras neišleidžia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nessyte: 09 rugsėjo 2010 - 19:50
Tai juos labai juokas ima,kai pasakau,kad tik su tevais,nes"visos"vezasi aukletojos be tevu,tik as 1 tokia atsilikus.O visos tai-kokia viena vaziuoja su labai drausmingais vaikais.Bet jiems neiaiskinu,nes ir tevai pernai per susirinkima prase,kad vesciausi,nes vaikuciai labai nori...bet patys nenori dalyvaut,nes vaikai uzprotestuotu.
Nu nezinau,kaip cia elgtis,o ypac,kaip uzgesinti vaiku prasymus su nakvynem ar ekskursijom i kitas salis. g.gif
Atsakyti
Aš vežuosi nuo 8 klasės su nakvyne: į Šventąją, prie Vištyčio, pas vieno auklėtinio mamą į sodybą. Čia priklauso, ar pasitiki vaikais. Aš pasitikiu, jie savo ribas irgi žino. Važiavom pirmą kartą su auklėtiniais į užsienį, kai jie buvo 7. Aišku, tada tik į Livu parką, paskui buvo Krokuva, Estija. Vežėmės 4 mokytojos 40 vaikų. Nieko neatsitiko. Manau, kad pasitikėjimas daug ką lemia. blush2.gif Pas mus kažkaip visos auklėtojos vasarą keliom dienom su nakvyne važiuoja ir nė viena tėvų nesiveža. Juk jeigu jie norės prisigerti, parūkyti ir pan, ras tam vietų ir laiko, kad ir kiek tų prižiūrėtojų būtų.
Atsakyti
laba, pasidalinsiu labai vykusia patirtim dėl išvykų su nakvyne. Mokslo metų pabaigoje teko plaukti valtimis su 10 kl. mokiniais. Su mokiniais plaukė klasės vadovė ir aš buvau kaip lydinti mokytoja. Žygyje dalyvavo ir asmeniniai mano ir kl. vadovės vaikai, tai 8-okė, 6-kas ir dvi pirmokės. Kompanija spalvinga, o įspūdžiai nepakartojami. Dar ir dabar vaikai labai džiaugiasi žygiu ir nakvyne, nors naktį ir lietutis buvo užklupęs, bet viskas buvo ok. Elgesys nepriekaištingas - nei keiksmų, nei rūkymų, nei išgertuvių. Palapines statėsi labai draugiškai, irkluoti teko 9 km, tai irgi žiūrėjosi vieni kitų - jei kas atsilikdavo, tai palaukdavo. O kiek smagių nuotraukų .... thumbup.gif . Ir, jei pastebėjote, mūsų pirmokėlės išvyką atlaikė labai gerai thumbup.gif .
Atsakyti
Suprantu tas keliones,kai i uzsieni vaziuoja 1 mokyt. ir 10 vk.-veziesi,kuriuos nori.
O kai nori visa klase vaziuot ir neatsiranda lydincio mokytojo,nors mokytojai vaziuotu,bet ne su maniskiais,nes maniskiai tikrai ka prasimanytu.
Kai drausmingi,tai galima pasitiket,bet,kai be atsakingumo dauguma...Nieks nerizkuoja.
Atsakyti
QUOTE(ilonila @ 2010 09 09, 20:56)
Tai juos labai juokas ima,kai pasakau,kad tik su tevais,nes"visos"vezasi aukletojos be tevu,tik as 1 tokia atsilikus.O visos tai-kokia viena vaziuoja su labai drausmingais vaikais.Bet jiems neiaiskinu,nes ir tevai pernai per susirinkima prase,kad vesciausi,nes vaikuciai labai nori...bet patys nenori dalyvaut,nes vaikai uzprotestuotu.
Nu nezinau,kaip cia elgtis,o ypac,kaip uzgesinti vaiku prasymus su nakvynem ar ekskursijom i kitas salis. g.gif

Taaip, viskas priklauso nuo klasės ir vaikų.Žinau ne vieną ir ne du atvejus, kai auklėtojos išsivežusios vaikus po to turi prižiūrėt, kad prisigėrę bevemdami neužspringtų...

Aš su maniškiais(pernai buvo septintokai) važiavom nakvynei prie upės.Ypatingai klausė, net smagu buvo.Bet žinau, kad artėja tas etapas, kai teks kovoti ir su cigaretėmis, ir su grameliu.Šiemet jie grįžo toooookie pasikeitę.Ištįsę , pusberniai tokie, bet smegenys susitraukę.Kol kas klauso, šiek tiek prisibijo, bet tuoj prasidės ,,viščiukų maištas".

O beje, dėl to trynimosi į mergaitę.Apoie tą įvykį kalba aplinkinės mergaitės, o tai dalyviai tik juokai....kikena....Ir kodėl lenda tik prie tų pačių dviejų?Vat su jom dar reikės pasikalbėt progai nutaikius.O berniukai buvo ,,padėti" į vietą.Per klasės valandėlę , kai apie tai sužinojau, aš prašiau jų parodyti, kaip tai atrodo(vos ne po suolu palindo), tada atsistojusi, išsirietusi pati į spintą bandžiau ,,trinti", klasė lūžo, tada pasiūliau jiems į mane ateit patrinti, jei jau taip kažką niežti...
Kvailai atrodo, bet aš kitaip auklėti tokiais atvejais nemoku... g.gif
Papildyta:
QUOTE(nessyte @ 2010 09 09, 20:50)
O aš saviškiams atsakau, kad  į žygį su nakvyne manęs vyras neišleidžia lotuliukas.gif

Labai geras variantas ir vyras į žygį su nakvyne.Visada imu.Jis kažkur žvejoja, o aš su vaikais būnu.Be to, manau, vaikams imponuoja vyriška kompanija.Tada ir link nuotykių juos mažiau traukia.
Atsakyti
QUOTE(fransiska @ 2010 09 09, 21:48)
O berniukai buvo ,,padėti" į vietą.Per klasės valandėlę , kai apie tai sužinojau, aš prašiau jų parodyti, kaip tai atrodo(vos ne po suolu palindo), tada atsistojusi, išsirietusi pati į spintą bandžiau ,,trinti", klasė lūžo, tada pasiūliau jiems į mane ateit patrinti, jei jau taip kažką niežti...
Kvailai atrodo, bet aš kitaip auklėti tokiais atvejais nemoku... g.gif

thumbup.gif Prajuokinai, nuotaika iskart pagerejo, kad ne as viena tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu fainiai jus cia dalinates bigsmile.gif paskaitineju paskaitineju,pati kol kas dalintis nelabai turiu kuom... auklėtiniai laukia manes gryztancios is biuliotenio... mokysimes budet mokykloj biggrin.gif
Atsakyti
O maniškiai nieko daugiau nenori, tik į vandens parką arba į tuos, kur laipiot reikia. Tik ar man verta būtų su jais važiuot, juk jie tik penktokai, tai ne visur galės eiti, juk trasos tai pagal sudėtingumą ten? Ar aš klystu?
Papildyta:
Tarškute, gal galėtum planą penktokų atsiųsti? Būčiau labai dėkinga smile.gif Rašiau až, bet atsakymo nesulaukiau ax.gif nergri2@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(neringošiux @ 2010 09 13, 14:28)
O maniškiai nieko daugiau nenori, tik į vandens parką arba į tuos, kur laipiot reikia. Tik ar man verta būtų su jais važiuot, juk jie tik penktokai, tai ne visur galės eiti, juk trasos tai pagal sudėtingumą ten? Ar aš klystu?
Papildyta:
Tarškute, gal galėtum planą penktokų atsiųsti? Būčiau labai dėkinga smile.gif Rašiau až, bet atsakymo nesulaukiau  ax.gif nergri2@gmail.com

aš pernai su savo penktokais važiavau į Anupriškes, kadangi nenorėjau daug nervintis, tai pakviečiau tėvus važiuoti kartu, kažkaip širdžiai lengviau, kai jie savo vaikus žiūrėjo, o man liko tik keletas smile.gif
Atsakyti