Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

QUOTE(ernoja @ 2011 06 26, 19:06)
Aš irgi dvyliktokus išleidau. Gaila  verysad.gif O kitais metais poilsiausiu be auklėtinių.  blush2.gif

man su vaikais irgi gaila atsisveikint... nebūtinai su auklėtiniais.... verysad.gif paskui pasimiršta... bet paskutinėm dienom... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 06 26, 19:02)
bigsmile.gif

Savo vaiko auklėtoja ar mokytoja būt nei už ką nenorėčiau...  ax.gif  interesų konfliktas gautūs  tongue.gif
kitiems metams buvau gavus savo mergos klasę mokyt... susikeičiau, nors manoji jau trynė rankas ir džiaugės kad mama mokins, sakiau, net nesvajok  bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(pulina @ 2011 06 26, 19:09)
man su vaikais irgi gaila atsisveikint... nebūtinai su auklėtiniais....  verysad.gif

Man tas pats.... Mokslų metų pabaigoje, kai pagalvoju, jog kitais metais jau nebematysiu vienos ar kitos klasės būna labai liūdna... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 06 26, 20:39)
man su vaikais irgi gaila atsisveikint... nebūtinai su auklėtiniais....  verysad.gif paskui pasimiršta... bet paskutinėm dienom...  verysad.gif

aha, ypac jei faini vaikai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginė @ 2011 06 26, 12:31)
ja... atostogaujat? o man jau vakar galvoj prasisuko, ką dovanot reiks naujų mokslo metų proga.

apie rugsejo pirmaja kartas nuo karto pamastau ir as..sakiau imsiu ta su stiklainiu, kurios dauguma jau esat bande... ax.gif
QUOTE(jugeta @ 2011 06 26, 17:11)
skaitinėju senas žinutes ir pastebėjau tavąją apie nakvynę su vaikais. Kelintokai jie pas tave?
Kaip sekėsi? M?
Šiais metais manęs vaikai irgi to prašė- aš sakau- gerai- jokių problemų, tik suraskite tris tėvelius, kurie man padėtų jus prižiūrėti per naktį... Deja, tėvų tarpe tokių neatsirado. 

as turiu 11 sestoku..stovyklai pasirase 8, nors visi iki galo zadejo dalyvauti, bet paskutine minute nebenorejo...priezastis issiaikinau..nieko nepadarysi..butu smagiau visiems , nes ir buvo tokia mintis..paskui mokytojai klasue, kodel Jus su kokia kita klase nedaret..pasakiau, kad mums jos nereikia, norim atsiveikint prie vasaros atostogas ir pasibuti kartu.
o su nakvyne buvo smagu, kartu keliavo ir dar vienas mokytojas, tad buvom 8 mokiniai ir 2 suauge. Pirmiausia tai pasisaudem, nes buvo suorganizuotas dazasvydis, vaikam buvo labai smagu.. tada isirengem jau stovyklaviete, kas palapines state, kas lauzo kurima ruosesi ir t.t. pasipasakojom ispudzius mokslo metu, kas buvo blogai, gerai, ka noretu keisti.. Issikepem desreliu..+aidem ivairiausius zaidimus, isiteikem nominacijas..berniukai mergaitems ir atvirksciai. vidurnakti leidom zibinta, kuris nusinese po viena vaiku svajone. Sededami prie lauzo traukem dainas, ir vel zaidem zaidimus. Paskui daviua jiems laiko, kas norejo miegot ejo, kas plepejosi.. Ryta kelemes anksti 6 valanda, ejome mankstintis, gamintis pusrycius, ieskojom lobio. Mokiniams iteikiau po padeka uz dalyvavima...
Taip ir praejo..
O per paskutine mokslo metu diena mokykloje buvo gimtadienis, ta mintimi jiems padovanojau tusinukus su mokyklos simbolika, aisku juos pasidariau ir sau..
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2011 06 26, 20:53)

Taip ir praejo..

Kaip smagu skaityti apie tos nakties nuotykius ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Raiduke @ 2011 06 26, 20:53)

O per paskutine mokslo metu diena mokykloje buvo gimtadienis, ta mintimi jiems padovanojau tusinukus su mokyklos simbolika, aisku juos pasidariau ir sau..

O kur užsisakinėjai? Ar brangiai išėjo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 06 26, 20:00)
Kaip smagu skaityti apie tos nakties nuotykius  ax.gif 
Papildyta:
O kur užsisakinėjai? Ar brangiai išėjo?  ax.gif

www.ekografa.lt jei nemaisau...
is pradziu norejau vardinius padaryti, bet vardiniai jau brangokai gaunasi..tada dariau su mokyklos uzrasu tai uz 45 +5 gavau dovanu, sumokejau 80 lt..cia su siuntimo islaidom suma..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raiduke: 26 birželio 2011 - 20:04
Aš išleidau 8 klasę - ir auklėtinių kitais metais neduoda - krizė..... g.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 06 26, 20:10)
Aš išleidau 8 klasę - ir auklėtinių kitais metais neduoda - krizė..... g.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nu jo vaiku ryskiai mazeja...as neisivaizduoju kas bus po kokiu 5 metu..itariu tiek nereiks verysad.gif
Atsakyti
Ačiū, Raiduke 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dykuma5 @ 2011 06 26, 21:10)
Aš išleidau 8 klasę - ir auklėtinių kitais metais neduoda - krizė..... g.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O tai nėra laisvų klasių, ar kitiems mokytojams atidavė? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 26 birželio 2011 - 20:30
QUOTE(jugeta @ 2011 06 26, 20:31)
Ačiū, Raiduke  4u.gif  mirksiukas.gif

nera uz ka mirksiukas.gif
Papildyta:
Jugeta..
o kelintokus aukletinius turi?
Atsakyti
QUOTE(Raiduke @ 2011 06 26, 21:44)
nera uz ka mirksiukas.gif
Papildyta:
Jugeta..
o kelintokus aukletinius turi?

Mano jungtinė klasė... Dėl to pačio vaikų mažėjimo... Rudenį jie bus 7-8 bigsmile.gif
Atsakyti
Raiduke, paskaičius atrodo labai šauniai suorganizavai išvyką thumbup.gif

Joo, tas mokinių mažėjimas ........ unsure.gif
Atsakyti