Įkraunama...
Įkraunama...

Klasės auklėtoja (-as)

Jau mokslo metų pradžioje mano penktokėliai bandė parodyti savo kietumą ir norėjo išsireikalauti žygio su nakvyne ar tolimesnės išvykos - ekskursijos cool.gif . Na galvoju aš būsiu kantri ir palauksiu mokslo metų pabaigos. Aš jiems nupasakojau kokios būtų jų pareigos žygio metu, o tuo labiau plaukimas valtimis reikalauja nemažos jėgos, o ekskursijos metu ir supykino ne vieną, tai kažkaip nuo žygių su nakvyne ir tolimesnių ekskursijų ir atkalbinėti nereikėjo .... cool.gif
Dar tegul paauga ir košės nevieną šaukštą išsrebe .... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiokios tokios mūsų temelės taisyklės:

Mūsų paštas: mokytojureikalai@gmail.com

Čia mes siunčiame ir dalinamės viskuo: savo turima metodine, vaizdine ar kita vertinga medžiaga.

NAUJOKĖMS IR NAUJOKAMS prisijungimo duomenys duodami:
• nuoširdžiai pasidalinus patirtimi ir idėjomis (bendravimas turi trukti ne mažiau nei du mėnesius temoje)
• į mūsų paštą atsiuntus turimą sukauptą metodinę medžiagą... (tai turi būti ne vienas ir ne du prisegtukai...)

Norint į paštą įkelti informaciją - slaptažodžio nereikia. Tą galite kuo puikiausiai padaryti ir iš savo elektroninio pašto.

Pataisykite ir papildykite 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 27 birželio 2011 - 13:37
matosi, kad atostogaujat, per dieną tiek prirašėt,kiek per mėnesį anksčiau doh.gif
QUOTE(Jurginė @ 2011 06 27, 12:18)
ir sulaužysim tradiciją rugsėjo mėnesį kantriai aiškint, jog mes neprivalom duoti pašto duomenis bet kam?  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Jurgine, reikia tavo sukurtas taisykles iš lituanistų temos perkelt
QUOTE(lili* @ 2011 06 27, 12:52)
O dėl dviejų temų, tai tikrai gal vertėtų vieną iš jų padaryt, gal mūsų ernoja padės  blush2.gif jei tai įmanoma

Pati negaliu, ne mano temos.
Be to, pvz aš kitais metais auklėtinių neturėsiu, tokių ko geo ir daugiau bus. Temų specifika irgi skiriasi, bet jei nuspręsit, kad reiktų jungt, paprašysiu AŠOS, kad tai padarytų.

Papildyta:
Na va, kas dar nematė, Jurgines sukurtos lituanistų temos taisyklės biggrin.gif tongue.gif

SM ,,Lituanisčių kabinetas" yra ne dokumentų talpykla.
-SM ,,Lituanisčių kabinetas" bendradarbiavimas yra geranoriškas ir laisvanoriškas.
-SM ,,Lituanisčių kabineto" narės neprivalo dalintis tuo, į ką įdėjo daug pastangų, kūrė, rašė, ko nenori ar net neturi.
-SM ,,Lituanisčių kabinetas" nėra oficiali įstaiga, kur visi dokumentai privalo būti pateikiami visiems.
-SM ,,Lituanisčių kabineto" narės iš oro neatspėja, pagal kokius vadovėlius dirba kitos SM narės, kad galėtų planu ,,pasidalinti".
-SM ,,Lituanisčių kabineto" narės geranoriškai bendrauja, jei bendrauja su jomis
Atsakyti
Labai smagios lituanistų taisyklės ... thumbup.gif galėtume keletą pridėt ir šioj temoj...

galėtų temos pradžia atrodyti taip: (papildžiau jugetos sukurtas taisykles sukurtomis Jurginės)

Šiokios tokios mūsų temelės taisyklės:

Mūsų paštas: mokytojureikalai@gmail.com

Čia mes siunčiame ir dalinamės viskuo: savo turima metodine, vaizdine ar kita vertinga medžiaga.

NAUJOKĖMS IR NAUJOKAMS prisijungimo duomenys duodami:
• nuoširdžiai pasidalinus patirtimi ir idėjomis (bendravimas turi trukti ne mažiau nei du mėnesius temoje)
• į mūsų paštą atsiuntus turimą sukauptą metodinę medžiagą... (tai turi būti ne vienas ir ne du prisegtukai...)

Norint į paštą įkelti informaciją - slaptažodžio nereikia. Tą galite kuo puikiausiai padaryti ir iš savo elektroninio pašto.

Ir dar...
SM ,,Klasės aklėtojų" paštas yra ne dokumentų talpykla.
-SM "Klasės auklėtojos" neprivalo dalintis tuo, į ką įdėjo daug pastangų, kūrė, rašė, ko nenori ar net neturi.
-SM tema ,,Klasės auklėtojos" nėra oficiali įstaiga, kur visi dokumentai privalo būti pateikiami visiems.
Bendradarbiavimas tarp klasės auklėtojų yra geranoriškas ir laisvanoriškas, jos geranoriškai bendrauja, jei bendrauja su jomis.
Atsakyti
Pulina, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2011 06 27, 15:07)
Pulina, man patinka thumbup.gif

ir man mirksiukas.gif reik ir anglisčių temelę taip pat apdraust tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 06 27, 15:10)
ir man  mirksiukas.gif  reik ir anglisčių temelę taip pat apdraust  tongue.gif

Būtinai bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
oooo... myliu rugsėjo mėnesius... wub.gif standartiniai tekstai:

,,aš čia naujokė/tik dabar aptikau šią temą/pradedu dirbti/ ... atsiųskit planus ... duokit prisijungimą prie pašto... kodėl neduodat? jau prašiau, bet nematot... negi gaila?... aš tikrai įkelsiu, kai ką nors turėsiu... jūs kokios nedaugiškos, o dar mokytojos esat... "
būna ir gražesnių pasidraskymų. wub.gif wub.gif wub.gif

jau laukiu rugpjūčio wub.gif wub.gif wub.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

pritaikykit šį tekstą kasmečiui fenomenui, kuris paminėtas anksčiau.

Vislab, kas rudens biaurybėj numirė verkdams,
Vislab, kas ežere gyvendams peržiemavojo
Ar po savo keru per žiemą buvo miegojęs,
Vislab tuo pulkais išlindo vasarą sveikint.
Žiurkės su šeškais iš šalto pašalio traukės.
Varnos ir varnai su šarkoms irgi pelėdoms,
Pelės su vaikais ir kurmiai šilumą gyrė.
Musės ir vabalai, uodai su kaimene blusų
Mus jau vargint vėl pulkais visur susirinko
Ir ponus taip, kaip būrus, įgelt išsižiojo.

----------------------------------------------------------------------------------------

jei prašom bendraut bent du mėnesius, praktiškai nuo liepos 1 d. jau reiktų mieloms mokytojoms pradėt rinktis į SM mokytojų kambarį bent kavos pagert. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 27 birželio 2011 - 14:31
QUOTE(Jurginė @ 2011 06 27, 15:27)

-----------------------------------------------------------------------------------------
pritaikykit šį tekstą kasmečiui fenomenui, kuris paminėtas anksčiau.
----------------------------------------------------------------------------------------

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

prisijuokiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 27 birželio 2011 - 14:35
QUOTE(Jurginė @ 2011 06 27, 15:27)
oooo... myliu rugsėjo mėnesius...  wub.gif standartiniai tekstai:

jei prašom bendraut bent du mėnesius, praktiškai nuo liepos 1 d. jau reiktų mieloms mokytojoms pradėt rinktis į SM mokytojų kambarį bent kavos pagert.  ax.gif

Bet paskui matyt nustoja dirbti, nes savo pažadus pamiršta.

Bet čia ne tik SM problema, tokios panašios žinutės ir miestelyje doh.gif

Gerai, vadinasi nuo liepos 1 dienos prasideda kavagėris. Kip tik atostogaut pradėsiu, neturėsiu kompanijos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2011 06 27, 15:35)

Bet čia ne tik SM problema, tokios panašios žinutės ir miestelyje doh.gif

Gerai, vadinasi nuo liepos 1 dienos prasideda kavagėris. Kip tik atostogaut pradėsiu, neturėsiu kompanijos.  biggrin.gif

biggrin.gif

Aš jau atostogose, bet niekaip nenustygstu vietoje.... lotuliukas.gif

O dėl bendravimo- tai čia tūrėtų susirūpinti tos kurios nė 10 žinučiu per visus metus neparašė rolleyes.gif Dėl to ir siūlau tą sąrašiuką su nuolatos bendraujančiomis narėmis.... Ką manot?

Čia kaip per realybės šou- tos narės turės neliečiamybę ir joms negalios dviejų mėnesių bendravimo laikotarpis, jei anoje temoje sąžiningai bendravo ištisus metus g.gif smile.gif 4u.gif

P.S. Ot diskusiją užviriau- smagu ir skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 27 birželio 2011 - 14:41
Jurgine, labai taikliai lotuliukas.gif

QUOTE(ernoja @ 2011 06 27, 15:35)

juk pagrindinis darbas ir yra planai biggrin.gif

už kavagėrius sm drinks_cheers.gif

jugeta, manu reikia temos pradžioje "neliečiamųjų" ir pretendenčių sąrašiuko drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 27 birželio 2011 - 14:42