Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

QUOTE(murashke @ 2010 09 23, 14:10)
tai jusu suknytes, matyt, svere daugiau nei 500 gr plius siuntinio registravimas. visi tarifai: http://www.post.lt/lt/?id=694  4u.gif

ai joa, pažiūrėjau į čekutį, tai svoris 774 gr. smile.gif
pažiūrėjau kur mano siuntinys šiuo metu, tai nieko nesuprantu g.gif išsiunčiau 09.16 d., rodo:
"Išsiųsta iš siuntimo apkaitos vietos Rodunios kelias 9,Vilnus,LITHUANIA "

vienintelis įrašas. Tai dabar įdomu ar čia ir neturi rodyti kur jis keliauja, ar jis paprasčiausiai nusėdo vilniuje pašte. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 23 rugsėjo 2010 - 14:21
aš manau, kad jau neberodo kai siuntinys iškeliauja iš už lietuvos ribų. g.gif
Atsakyti
Gavau situs:
user posted image
user posted image

abu emiau 10 d. nors pagal saze chart esu labiau 12 d. ir tikrai neprosoviau, net atrdo ir i 8 tilpciau.
Palaidine labai patenkinta..

Suknele truputi tamsesne, plona, siaip faina, tik:
1.man tai labai idomus modelis, reik priprast..liemuo aukstas..biski keista man blush2.gif
2. galvojau bus biski ilgesne, nes manekene aukstesne, bet ne atrodo lygiai kaip ant jos..
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 23, 16:11)
Gavau situs:

Kiek pirmas megztukas su siuntimu išėjo? Labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 09 23, 15:06)
aš manau, kad jau neberodo kai siuntinys iškeliauja iš už lietuvos ribų. g.gif

nu tai ko gero, tai dabar lauksim žinių iš asos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 09 23, 16:32)
nu tai ko gero, tai dabar lauksim žinių iš asos  ax.gif

Pasto info atnaujinimo sistema thumbup.gif (kabutese). Kiek teko siust ka nors svetur, tai budavo, jog tas, kam siunciau, jau gavo, o paste tas pats irasas, kuri auksciau rasei smile.gif
Atsakyti
Gavau situs:
user posted image

Kaip sis megztukas? Ar tiktu ziemai? Ar 10 toks bus apdribes? biggrin.gif Nes noriu butent tokio laisvo biggrin.gif Ar nera medziaga tokia "skysta", kad po keliu nesiojimmu viskas issitampys? Melyna emete taip? Ar ji tamsiai melyna? blush2.gif Ir kokio ilgio jis? tiktu prie tympu?

Buciau dekinga uz atsakymus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 23 rugsėjo 2010 - 17:05
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 23, 15:11)
Gavau situs:

Labai dailus pirkinukai wub.gif

Gal galetumet imesti megztuko nuoroda? ax.gif
Atsakyti
Gal galit suknytes realia foto ir nuoroda i asos 4u.gif

Suknele truputi tamsesne, plona, siaip faina, tik:
1.man tai labai idomus modelis, reik priprast..liemuo aukstas..biski keista man blush2.gif
2. galvojau bus biski ilgesne, nes manekene aukstesne, bet ne atrodo lygiai kaip ant jos..
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 23, 15:03)
Kaip sis megztukas? Ar tiktu ziemai? Ar 10 toks bus apdribes? biggrin.gif Nes noriu butent tokio laisvo biggrin.gif Ar nera medziaga tokia "skysta", kad po keliu nesiojimmu viskas issitampys? Melyna emete taip? Ar ji tamsiai melyna?  blush2.gif Ir kokio ilgio jis? tiktu prie tympu?

Buciau dekinga uz atsakymus  bigsmile.gif

Na megztuku nepavadinciau- plona maloni skystoka medziaga, bet gal netokia, kad prasitampytu..nors as nieko is tokios medziagos neturejau tai nzn. Ziemai g.gif pasivaiksciuojimams lauke tikrai netiks, o i kokia kavine gal nieko uzsideti..Emiau melyna, taip spalva tamsi kaip foto, ilgas, uzpakali dengia, manekene matau su timpom, pati gal nesideciau, buciau jau gal too sexy, nes as su apvalumais, o jis uzpakali aptempia. ant manes 93-66-98 atrodo lygiai taip pat apdrybes kaip ant manekenes. mirksiukas.gif

QUOTE(Laputa @ 2010 09 23, 16:01)
Labai dailus pirkinukai  wub.gif

Gal galetumet imesti megztuko nuoroda?  ax.gif

aciu 4u.gif
Prasau http://www.asos.com/...i...1&clr=Black

QUOTE(helxaj @ 2010 09 23, 16:06)
Gal galit suknytes realia foto ir nuoroda i asos 4u.gif

http://www.asos.com/...c...-1&clr=Navy

Realia foto negaliu verysad.gif pameciau laida doh.gif niekur nerandu, jau ir norejau realias deti, bet.. doh.gif

Labai aciu kam patiko 4u.gif

Megztuko kaina 20 svaru + 5.29 svaru siuntimas kazkas lyg klause mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau situs:

Laaaaaabai grazus pirkinukai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 23, 19:13)

Bet kaip gaila, kad nera 6 dydzio, as su 8 jau bijau rizikuoti.. unsure.gif
Atsakyti