Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

user posted image

gal kuri turite siuos jegginsus? smile.gif ar nepadidinti ?

uzsisakiau paskutini 8 dydi, matyt kazkas buvo grazines nes nuolat mazi dydziai Out of Stock, tai iki siol nezinau ar teisingai padariau biggrin.gif jei butu pasirinkimas gal buciau emus 6.
Atsakyti
koks įdomus papuošalas bigsmile.gif jei nebijočiau vorų-tai imčiau biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 23, 16:11)

Labai grazi suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 09 23, 14:18)
vienintelis įrašas. Tai dabar įdomu ar čia ir neturi rodyti kur jis keliauja, ar jis paprasčiausiai nusėdo vilniuje pašte.  unsure.gif

siuntinio kelia rodo tik Lietuvoje. uz sienos sekimas neimanomas, nera bendros pastu sistemos. tas pats ir su UK. jeigu jums issius registruotu pastu is UK, jus matysite siuntinio kelia tik iki UK sienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 09 24, 08:30)
koks įdomus papuošalas  bigsmile.gif  jei nebijočiau vorų-tai imčiau  biggrin.gif

tikrai originaliai atrodo smile.gif bet as irgi bijau voru biggrin.gif hihihi.gif
Atsakyti
Gal kas is Vilniaus ketinat uzsisakineti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 23, 20:13)
Na megztuku nepavadinciau- plona maloni skystoka medziaga, bet gal netokia, kad prasitampytu..nors as nieko is tokios medziagos neturejau tai nzn. Ziemai g.gif pasivaiksciuojimams lauke tikrai netiks, o i kokia kavine gal nieko uzsideti..Emiau melyna, taip spalva tamsi kaip foto, ilgas, uzpakali dengia, manekene matau su timpom, pati gal nesideciau, buciau jau gal too sexy, nes as su apvalumais, o jis uzpakali aptempia. ant manes 93-66-98  atrodo lygiai taip pat apdrybes kaip ant manekenes. mirksiukas.gif

As ta megztuka jau nuo jo atsiradimo nusiziurejau, tai galvoju imti ar ne biggrin.gif Noreciau ziemai siltesnio, nes patalpose, kuriose praleidziu puse dienos buna ypatingai vesu doh.gif lotuliukas.gif Dar ir del spalvos mastau - juoda ar melyna g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 09 25, 19:39)
As ta megztuka jau nuo jo atsiradimo nusiziurejau, tai galvoju imti ar ne biggrin.gif Noreciau ziemai siltesnio, nes patalpose, kuriose praleidziu puse dienos buna ypatingai vesu  doh.gif  lotuliukas.gif  Dar ir del spalvos mastau - juoda ar melyna  g.gif  ax.gif

Mano darbe silta, bet daznai atidaromi langai, durys, pati isbegu parukyti tai ziema i darba jis bent jau man netiks(per plonas, be to 80 proc. polystreis, tai cie ne vilna..). Melynas tamsus, kaip juodas beveik:)
Atsakyti
"Jums normaliai veikia asos puslapis? Man šiaip jį atidaro, bet kai noriu įeiti apžiūrėti kokį drabužį, atidaro tuščią langą, nors apačioje parašyta "done". Negaliu nieko užsisakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 09 27, 08:27)
"Jums normaliai veikia asos puslapis? Man šiaip jį atidaro, bet kai noriu įeiti apžiūrėti kokį drabužį, atidaro tuščią langą, nors apačioje parašyta "done". Negaliu nieko užsisakyti  doh.gif

Pas mane viskas tvarkoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 09 27, 07:44)
Pas mane viskas tvarkoj  g.gif

atrodo lyg kas būtų užblokęs pas mane doh.gif
Atsakyti
asos 5dieni parase, kad pervede pinigus, ir jau yra, kaip greit bigsmile.gif
Atsakyti