Įkraunama...
Įkraunama...

ASOS

mergai, susikooperuokit į vieną jei norit, tai duosiu tą savo kodą, nes aš vakar užsisakiau, tai ko gero šiandien nepirksiu.
Atsakyti
ai, negalėsiu duoti, nes rašo, kad galioja tik prisijungus man pačiai. Tai iki spalio 3 galioja kodas, jei sugalvosiu ką pirkt-pranešiu. Arba jei kas nori labai -tai rašykit, tik kad nebūtų užsakymas už 15-20 svarų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 09 29, 13:25)
pas mane viskas ijungta,nuolat gaunu laiskus,kodus,taciau siandien - ne  schmoll.gif ir zinok tu man kodel  doh.gif
Papildyta:
Laukiu Jusu nuomones  4u.gif

user posted image

as vis su tom cape'm nerimstu  blush2.gif

pasiemiau sia cape ax.gif gaudziau dydzius,nes super greitai isgraibstomi buvo doh.gif vienu metu bebuvo tik khaki 12dydzio. bet dar palukejau ir gavau camel spalvyte,bei juoda 8dydzio. pasiemiau abi,nes negalejau apsispesti doh.gif kai gausiu,apziuresiu kuri labiau patiks,ta ir pasiliksiu ax.gif
Atsakyti
kokia jos kaina?
grazus rubelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 09 29, 16:10)
kokia jos kaina?
grazus rubelis  smile.gif

£70 biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
wow, kodukas yra
o ką gero perkat?
žieminių batų gal fainų randat?
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2010 09 29, 12:27)
dėl to, kad kiekvienam individualiai atsiuntė. Aš irgi gavau vip kodą, bet kitoks.  ax.gif

Tai čia ne visoms toks pat? biggrin.gif Nu va, galvojau, kad tiks ir kitoms...

Šypsena, gražus paltas, gerai, kad pasiėmei, tik gal būtų užtekę vienos spalvos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 29 rugsėjo 2010 - 17:19
QUOTE(micefee @ 2010 09 29, 18:18)
Tai čia ne visoms toks pat?  biggrin.gif Nu va, galvojau, kad tiks ir kitoms...

Šypsena, gražus paltas, gerai, kad pasiėmei, tik gal būtų užtekę vienos spalvos.  biggrin.gif

As norejau camel spalvos,bet galvoju,jei spalva realiai negrazi bus,bent jau juoda turesiu biggrin.gif zodziu,kai apsispresiu, siusiu viena atgal,man grazinimas nemokamai vistiek biggrin.gif
Papildyta:
dar dukrytems uzsakiau EMu batukus
user posted image
negalejau nepaimti uz £48 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsena: 29 rugsėjo 2010 - 17:23
QUOTE(lisik @ 2010 09 28, 13:40)
siandien gavau Kate Blue Jeggings - nerealiai greitai atkeliavo ir labai kokybiski, siules lygios, uztrauktukas gerai sueina. Super. 8 dydis tiko idealiai.

Dziugu thumbup.gif kiek klubai pas jus cm..? Dar didesni kazkiek cm tilptu..?

Noriu dzinsuu Diesel, bet bijau, siaip imciau drasiai 12 (29d.), bet paskutiniai pirkiniai tiko idealiai 10d. Klubai 97..
Atsakyti
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 29, 21:02)
Dziugu thumbup.gif kiek klubai pas jus cm..? Dar didesni kazkiek cm tilptu..?

Noriu dzinsuu Diesel, bet bijau, siaip imciau drasiai 12 (29d.), bet paskutiniai pirkiniai tiko idealiai 10d. Klubai 97..

mano 87-88 4u.gif manau tilptu ir dar pora cm, nes gerai tempiasi... smile.gif

norejau pirkti Hunterius is Asos, bet geresniu spalvu visi mazesni dydziai ispirkti... doh.gif verysad.gif
Papildyta:
Sypsenos parodytas rubas dailiai atrodo, tik kazin ar praktiskas... gal normalios rankoves butu patogiau ir silciau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2010 09 29, 18:30)
As norejau camel spalvos,bet galvoju,jei spalva realiai negrazi bus,bent jau juoda turesiu  biggrin.gif zodziu,kai apsispresiu, siusiu viena atgal,man grazinimas nemokamai vistiek  biggrin.gif
Papildyta:
dar dukrytems uzsakiau EMu batukus
user posted image
negalejau nepaimti uz £48  bigsmile.gif

wow thumbup.gif
vakar kaip tik Akropoly maiau EMU, be rods step tope, beveik 800lt, tai kiek tada UGG cia kainuotu?
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 09 29, 11:51)
Naujas 15% nuolaidos kodas: VIP15ROW. Turėtų galioti viskam.

gal Žinote, kiek laiko galios?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 09 30, 09:52)
gal Žinote, kiek laiko galios?

Nežinau, bet kiek supratau, Jums jis nelabai tiks, nes kiekvienai asmeniškai skirtą atsiuntė. g.gif
Atsakyti