mergai, susikooperuokit į vieną jei norit, tai duosiu tą savo kodą, nes aš vakar užsisakiau, tai ko gero šiandien nepirksiu.
ai, negalėsiu duoti, nes rašo, kad galioja tik prisijungus man pačiai. Tai iki spalio 3 galioja kodas, jei sugalvosiu ką pirkt-pranešiu. Arba jei kas nori labai -tai rašykit, tik kad nebūtų užsakymas už 15-20 svarų.

QUOTE(Sypsena @ 2010 09 29, 13:25)
pas mane viskas ijungta,nuolat gaunu laiskus,kodus,taciau siandien - ne
ir zinok tu man kodel 
Papildyta:
Laukiu Jusu nuomones

as vis su tom cape'm nerimstu

Papildyta:
Laukiu Jusu nuomones

as vis su tom cape'm nerimstu

pasiemiau sia cape

kokia jos kaina?
grazus rubelis
grazus rubelis

wow, kodukas yra
o ką gero perkat?
žieminių batų gal fainų randat?
o ką gero perkat?
žieminių batų gal fainų randat?
QUOTE(Tylene @ 2010 09 29, 12:27)
dėl to, kad kiekvienam individualiai atsiuntė. Aš irgi gavau vip kodą, bet kitoks. 

Tai čia ne visoms toks pat?

Šypsena, gražus paltas, gerai, kad pasiėmei, tik gal būtų užtekę vienos spalvos.

QUOTE(micefee @ 2010 09 29, 18:18)
Tai čia ne visoms toks pat?
Nu va, galvojau, kad tiks ir kitoms...
Šypsena, gražus paltas, gerai, kad pasiėmei, tik gal būtų užtekę vienos spalvos.

As norejau camel spalvos,bet galvoju,jei spalva realiai negrazi bus,bent jau juoda turesiu

Papildyta:
dar dukrytems uzsakiau EMu batukus

negalejau nepaimti uz £48

QUOTE(lisik @ 2010 09 28, 13:40)
siandien gavau Kate Blue Jeggings - nerealiai greitai atkeliavo ir labai kokybiski, siules lygios, uztrauktukas gerai sueina. Super. 8 dydis tiko idealiai.
Dziugu

Noriu dzinsuu Diesel, bet bijau, siaip imciau drasiai 12 (29d.), bet paskutiniai pirkiniai tiko idealiai 10d. Klubai 97..
QUOTE(Coffee bean @ 2010 09 29, 21:02)
Dziugu
kiek klubai pas jus cm..? Dar didesni kazkiek cm tilptu..?
Noriu dzinsuu Diesel, bet bijau, siaip imciau drasiai 12 (29d.), bet paskutiniai pirkiniai tiko idealiai 10d. Klubai 97..

mano 87-88

norejau pirkti Hunterius is Asos, bet geresniu spalvu visi mazesni dydziai ispirkti...

Papildyta:
Sypsenos parodytas rubas dailiai atrodo, tik kazin ar praktiskas... gal normalios rankoves butu patogiau ir silciau...

QUOTE(Sypsena @ 2010 09 29, 18:30)
As norejau camel spalvos,bet galvoju,jei spalva realiai negrazi bus,bent jau juoda turesiu
zodziu,kai apsispresiu, siusiu viena atgal,man grazinimas nemokamai vistiek 
Papildyta:

Papildyta:

wow

vakar kaip tik Akropoly maiau EMU, be rods step tope, beveik 800lt, tai kiek tada UGG cia kainuotu?
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 09 29, 11:51)
Naujas 15% nuolaidos kodas: VIP15ROW. Turėtų galioti viskam.
gal Žinote, kiek laiko galios?
QUOTE(Monrutė @ 2010 09 30, 09:52)
gal Žinote, kiek laiko galios?
Nežinau, bet kiek supratau, Jums jis nelabai tiks, nes kiekvienai asmeniškai skirtą atsiuntė.