Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

Tęsiame toliau 4u.gif

Senoji tema čia:

Senoji tema

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 26 rugpjūčio 2010 - 15:21
http://www.ephoto.lt...uve/virtuve.JPG

kaip mano suplanuota virtuve?
nesigilinkit labai i smulkmenas,nes ne viska radau alnos programoje ko norejau, pvz. mikrobangu krosnele su orkaite turetu buti zemiau, spinteles pakabinamos vienodos tokios kaip ta ilgoji,tik puse butu su stiklu o ne kaip paveikslelyje maza dalis...siaip noreciau patarimo del saleles, ar reikia viduryje ja statyti? musu virtuve bendra su svetaine, kampiniai langai vitrininiai,cia kur dabar pavaizduotas stalas link svetaines puses yra zidinys (skiria vitrininius langus),tai noretume kad valgomasis stalas butu arba svetaineje kampe prie langu arba virtuveje. Virtuves dydis 16 kvadratu.
Atsakyti

QUOTE(laurisima @ 2010 08 26, 16:29)
http://www.ephoto.lt...uve/virtuve.JPG

kaip mano suplanuota virtuve?
nesigilinkit labai i smulkmenas,nes ne viska radau alnos programoje ko norejau, pvz. mikrobangu krosnele su orkaite turetu buti zemiau, spinteles pakabinamos vienodos tokios kaip ta ilgoji,tik puse butu su stiklu o ne kaip paveikslelyje maza dalis...siaip noreciau patarimo del saleles, ar reikia viduryje ja statyti? musu virtuve bendra su svetaine, kampiniai langai vitrininiai,cia kur dabar pavaizduotas stalas link svetaines puses yra zidinys (skiria vitrininius langus),tai noretume kad valgomasis stalas butu arba svetaineje kampe prie langu arba virtuveje. Virtuves dydis 16 kvadratu.

pastebejau, kad daug planuojanciuju, saldytuva stato po orkaites; negi orkaite naudojates dazniau? as saldytuva staciau arciau darbastalio- kam apeidinet be reikalo ta orkaite?
virtuve ziurisi graziai, gal del ivadu kaitlentes ir kriaukles neiseina kitur patraukt, bet paciai darbo zonai sakyciau mazai vietos (per viena spinteles ilgi), jei dirbsit tarp kriaukles ir kaitlentes (man butu ptogiausia zona); o ta ilgesne, kitoj pusej gali likt neisnaudota; kriaukle perkelciau prie kitos sienos 4u.gif
Papildyta:
o saleles, jei statytumet, kokia galvojate paskirtis butu? jei nezinote ar jos reikia, kam uzgriozdint erdve 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 26 rugpjūčio 2010 - 16:14
Na va... vakar dar bandžiau braižyti virtuvės planelį, rodau kas gavosi
user posted image
user posted image

čia tas staliukas tai atviras bus, šone tik koja remsis, bet čia nesigavo kitaip padaryt.
Spinteles dėjau iki viršaus, norisi erdvę išnaudoti.
Gal kas patars kokį užbaigimą padaryti kairėje pusėje viršutinių spintelių? (toj vietoj kur lentynėlės)
Nieks man ten nelimpa...
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2010 08 26, 19:55)
Gal kas patars kokį užbaigimą padaryti kairėje pusėje viršutinių spintelių? (toj vietoj kur lentynėlės)
Nieks man ten nelimpa...

tas spinteles virsutines nuimkit, ziaurus griozdas atrodo. o koks patalpos aukstis pas jus?
kairej pusej deciau tokias pat spinteles kaip ir desinej.
Atsakyti
O gal kas nors žinote, kur pigiau gauti ORO maišytuvų virtuvei ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2010 08 26, 17:12)
pastebejau, kad daug planuojanciuju, saldytuva stato po orkaites; negi orkaite naudojates dazniau? as saldytuva staciau arciau darbastalio-  kam apeidinet be reikalo ta orkaite?
virtuve ziurisi graziai, gal del ivadu kaitlentes ir kriaukles neiseina kitur patraukt,  bet paciai darbo zonai sakyciau mazai vietos (per viena spinteles ilgi), jei dirbsit tarp kriaukles ir kaitlentes (man butu ptogiausia zona); o ta ilgesne, kitoj pusej gali likt neisnaudota; kriaukle perkelciau prie kitos sienos 4u.gif
Papildyta:
o saleles, jei statytumet, kokia galvojate paskirtis butu? jei nezinote ar jos reikia, kam uzgriozdint erdve 4u.gif

aciu uz pastebejimus,as net nepagalvojau kad saldytuva galeciau kelti arciau,o gal kartais geriau ta orkaite arciau gartraukio,kepant visviena ir kvapai ir gal kokie garai tai sutrauks gartraukis budamas arciau,bent jau man taip atrodo...del kriaukles ja statau ten vien del to kad galeciau plaudama kelti indus i virsu,o tam kampe ant sienos nebenoriu jokiu spinteliu...del saleles tai noreciau jos tik del didesnio darbastalio be to dar daugiau stalciu atsirastu,o kad uzims papildomai vieta tas tai tikrai,as pati megstu erdves tai ir svarstau ar reikalinga, gal kuri jau esat isirengusi salele virtuvej,butu idomu isgirsti minusus ir pliusus?.. g.gif
Atsakyti
laurisima, salelės neturiu, bet ir nedaryčiau. Man atrodo ir taip pilna vietos susidėjimui. O negalima kaitlentę patraukti arčiau orkaitės? Tada tarpas didesnis atsirastš darbastaliui: išimi iš šaldytuvo, nusiplauni, supjaustai ir į puodą smile.gif
Atsakyti
Aš šiek tiek pasisakysiu apie plyteles 4u.gif
Tiesą sakant,baigiu prasikeikt su jom (ir tuo pačiu vyrą keikiu,nes jis išrinko biggrin.gif ). Nesu aš darbštuolė,juolab auginu pametinukus su labai mažu amžiaus skirtumu ir to laiko pas mane tikrai minimaliai.Plaut reikia grindis 2 kart per dieną,kad atrodytų gražiai.Supykus pabandžiau dvi paras neplaut,tai šiandien 3 diena,o vaizdas kraupus,atrodo,kaip buomžynas,nebežinau nuo kurio galo pradėt grindis plaut.
Tai vat reikalas tame,kad kitą kart rinkčiaus tikrai mažiau teplias grindis.Galbūt net kitą dangą dėčiau iš vis ax.gif Kaip švaru ir tik ką išplauta,gražu būna lygiai vieną valandą lotuliukas.gif nes vienas vaikas ropodamas priseilioja,kitas bėgiodamas su sultim ar kokiu maistu labai greit švarą panaikina.

Todėl tikrai patariu,pamastykit,pasverkiyt savo tvarkymosi galimybes 4u.gif nes darbo tikrai nemažai (juolab pas mus visas pirmas aukštas tokiom plytelėm ir plaut tenka ne tik virtuvę, bet ir apie 100kv.m grindų cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2010 08 26, 18:55)
Na va... vakar dar bandžiau braižyti virtuvės planelį, rodau kas gavosi

čia tas staliukas tai atviras bus, šone tik koja remsis, bet čia nesigavo kitaip padaryt.

Sanrea, as tavo vietoje tikrai nuimciau tas "antresolines" spinteles... Jei norisi vietos pasidejimui, tai geriau patarciau kaireje puseje naikinti atviras lentyneles ir ju vietoje daryti pakabinamas spinteles - taip ir vietos daiktams bus pasidet, ir nebebus to slegiancio ispudzio, kai uzsideda 3 spintutes viena ant kitos. Na, o jei vistiek labai jau norisi viska sukraut ant vienos sienos, tai kazin ar verta sitiek investuot i spintutes pakeliamomis durelemis i virsu? Kaina ju tai stipriai didesne uz paprastai i sona atsidarinejancias, o jei desi net 3 viena ant kitos, tai jos siaip ar taip nebetures to lengvumo ispudzio, kaip sudetos 2 viena ant kitos 4u.gif Na, ir tokiu atveju nedaryciau kriaukles 45 laipsniu kampo spintutej, o deciau i 90 laipsniu kampo spintele, o tada ir virsutines spinteles deciau be jokio uzsukimo - tiesiog palei ta viena siena - kad lygiuotu virsus su apacia. Ir dar - tikrai atsisakyciau tu atviru lentyneliu prie saldytuvo - geriau jau daryciau platesnes spinteles. Na, bet cia tik mano pamastymai mirksiukas.gif
Atsakyti
O as atsisakyciau atviru lentyneliu ir lentybeliu buteliams, jos man grozio nepriduoda, jei ju labai reikia kisciau jas kur nors i apacia, gal prie baro, kad netaip matytusi.
Atsakyti
Sveikos, iki siol forume buvau tik skaitytoja, ziurinejau jusu virtuviu nuotraukas ir isplanavimus, ieskojau ideju, nes susiduriau ir pati su namu irengimu ir dabar jau noreciau isgirsti ir jusu nuomoniu, nes mano pacios vaizduote siuo klausimu itin skurdi g.gif
Esme tame, kad musu virtuve nera standartine, nes yra antrame (paskutiniame)gyvenamo namo su slaitiniu stogu aukste ir paciame kraste, todel ne visos virtuves sienos yra stacios, viena ju, nuo puses eina palei stogo slaita, taip kaip palepese buna (nezinau, ar suprantamai paaiskinau smile.gif ); taip jau isejo, kad virtuves baldai (kriaukle, virykle, darbastalis) ir stoves prie tos slaitines sienos ir nieko pakeisti neiseis; ant grindu pastatomos spinteles aisku stoves kaip ir turi buti, bet su pakabinamom nieko neiseis, nes jau patektu ant slaito, tai pakabinamu spinteliu, kuriu labai noriu ir be kuriu neisivaizduoju savo svajoniu virtuves, teks atsisakyti verysad.gif yra variantas, kad ant tos nelemtos slaitines sienos, daryti ilga lentyna, bet ar neatrodys ji nykiai ? ir ant jos ne bet ka sudesi, kai viskas matysis kaip ant delno, apie dulkiu kaupimasi jau patyliu g.gif ; bet be jos tuscia siena virs pastatytu spinteliu irgi ne ka geriau, paziurinejus jusu virtuves nusivyliau savosios perspektyva verysad.gif bet gal kuri turit minciu ar gal matet koki virtuves irengtos palepes tipo patalpoje varianta ?
Atsakyti