Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 17, 15:19)
paskolinkit man jį truputuką, pažadu gerai maitint ir prižiūrėt ir grąžint  bigsmile.gif

Gal pasimainom savais meistreliais, trumpai apibūdinam katras ką moka ir dalinamės lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba supermamytės, atėjo laikas ir pas mumi virtuvę sudėlioti doh.gif gal galite patarti, kokia programėle ( ne super duper sudėtinga), Jūs pasiprojektuojate baldelius... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 10 18, 09:47)
Laba supermamytės, atėjo laikas ir pas mumi virtuvę sudėlioti doh.gif gal galite patarti, kokia programėle ( ne super duper sudėtinga), Jūs pasiprojektuojate baldelius... 4u.gif

o gal pabandyk truputi tema pavartyt ir rasi programele, nes ji kartojama turbut kas antrame puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 10 18, 09:47)

aš tai žioplinėjau bladų parduotuvėje ir nutvėrė mane vienas baldžius, atsisėdom, pasidarėm tą projektėlį beje nemokamai ir tai kaip aš viską įsivaizdavau nuėjo šuniui ant uodegos nes jis pasiūlė man geresnių variantų, nusiuntė jis man jį į paštą, grįžus namo dar pamąsčiau, bet iš principo likau labiau patenkinta jo darbu nei savo, taip kad galit turbūt tiesiai eit pas baldžių ir padarys jis jums projektą, sutaupysit laiko
Atsakyti
QUOTE(rimcikas @ 2010 10 18, 10:47)

ALNO Kitchen Planner gali atsisiųti iš čia: ALNO Kichen Planner 4u.gif

Kad būtų lengviau pradėti projektuoti, siūlyčiau pradžioj peržiūrėti Help--> help-- ► Continue to the Tutorial mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukse: 18 spalio 2010 - 10:38
QUOTE(fukse @ 2010 10 18, 11:37)

Kad būtų lengviau pradėti projektuoti, siūlyčiau pradžioj peržiūrėti Help--> help-- ► Continue to the Tutorial  mirksiukas.gif

Ačiū nuoširdžiai 4u.gif reiks pasėdėti ir paanalizuoti smile.gif
Atsakyti
Dabar visoms klausimukas - jei nedarau viršutinių spintelių, ar bus patogu virtuvėje man suktis? g.gif Vietos yra pakankamai, tik vat viena pažįstama sakė, kad būtinai reikia viršutinių spintelių, o man jos taip nepatinka, dar ir pati neaukšta esu.. Tai dabar ir mastau, kaip ten iš tikro yra.. g.gif
Atsakyti
O tai kame nepatogumas g.gif
Jei užtenka vietos pasdėjimui, tai neįžvelgiu kame gali būti nepatogumas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti