Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir visa kita, kas svarbu joje

QUOTE(Liko @ 2010 08 28, 10:26)
Atviros lentynos ne kaip žiūrisi. Stiklinės durelės irgi kaip šašas. Jas derėtu daryti poroje, kad būtu atsvara. Kampinę dalį daryčiau stačiu kampu tokią. o kriauklę šalia kampo kaitlentės pusėje.
Jei neturite normalaus valgomojo stalo, siūlau daryti jį, o ne pusbarį.
Projekte nesimato langų, durų, tad sunku spręsti koks galimas išplanavimas, tačiau siūlau ties viena siena padaryti spintu eilę... šone. Ten perkelti šaldytuvą, orkaitę.

Nesutikčiau. Pagrindinį darbastalį naudočiau kaip tik tą, kuris yra tarp kriauklės ir kaitlentės, tad pastūmus kriauklę, jis labai sumažėtų. Gal tik kairėje spinteles užbaigčiau kokia ūkine spinta.

Statyčiau normalų stalą virtuvėje, vietos tikrai nėra tiek mažai, kad valgyti ant pusbario.
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2010 08 27, 21:26)
Sanrea, antras variantas man tai  thumbup.gif  Stalas manau kai nera atskito neprijungtas praktiskiau, koks baliukas ar kas, galima ji kur nors pristumti, patraukti, kad patogiau butu. Siaip man tavo virtuve antra atrodo tikrai graziai 4u.gif

Ačiū už nuomonę, tikrai gerai sakai - bus galima jį persinešt. Ot.. pati visko dažnai neapgalvoju biggrin.gif
tik čia nuotraukoj jis siauras.. neradau platesnį kaip įkelt smile.gif
Atsakyti
ka manote apie sita virtuves modeliuka?

http://www.part.lt/i...5bbc1730ba5.jpg

ka butu galima pakeisti ? ir koks spinteliu aukstis geresnis 86 cm ar 91 cm ?

http://www.part.lt/p...a0fa2618775.jpg
http://www.part.lt/i...a0fa2618775.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 28 rugpjūčio 2010 - 12:02
Kokiame aukštyje palangė? Ar dar galima keisti kaitlentės ir gartraukio vietas?
Atsakyti
palangės aukštis 81 cm.
taip dar galima keisti kaitlentes ir gartraukio vieta. tik va razetes yra padarytos prie lango...
Atsakyti
QUOTE(Laurut933 @ 2010 08 28, 11:30)
ka manote apie sita virtuves modeliuka?
ka butu galima pakeisti ? ir koks spinteliu aukstis geresnis 86 cm ar 91 cm ?

Spintelės dureles virš gartraukio daryčiau viengubas kairines, (ten tik siauros lentynėlės tilps).
Stalviršio aukštis priklauso nuo jūsų ūgio, mes aukšti, tad stalviršio viršus 92 cm ax.gif

Tiesa, koks pas jus suprojektuotas atstumas tarp dujinio paviršiaus ir gartraukio g.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus ir palėpinių virtuvių nuotraukas, kažkaip ir ramiau pasidarė, niekur nebuvau užmačius virtuvės be pakabinamų spintelių smile.gif
Gedrime , dėl įleidžiamos kriauklės, asmeniškai man labiau žiūrėtųsi ne metalo spalvos kriauklė, o labiau stalviršio spalvos (tiksliai net nežinau, kaip jos vadinamos, bet čia forume ne vienoje nuotraukoje buvo matyti, o ir visur, kur parduodamos kriauklės, jų yra), na man įdomus dar variantas atrodo, kur kriauklė suformuojama iš stalviršio, tik nežinau, kaip dėl praktiškumo, pačiai reikės labiau pasidomėt, nes gal ir norėtųsi granitinio stalviršio, o meistrai užsimine, kad lyg ir žino, kas galėtų netgi tokią kriauklę padaryti; savojoje virtuvėje irgi apie salelę mąstau, gal net prie jos jungti stalą, virtuvė nėra pati mažiausia - 14 kvadratų.
Elva, viryklė bus ne prie šlaitinės sienos, bet kriauklė kampe tarp šlaitinės ir ne šlaitinės, šalia viryklės, bet kiek skaičiau forume, baisiai nepraktiškas variantas viryklė ir kriauklė šalia, reikės pasidomėti, ar išeitų kriauklę labiau pastumti nuo viryklės; dėkui už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurut933 @ 2010 08 28, 12:40)
palangės aukštis 81 cm.
taip dar galima keisti kaitlentes ir gartraukio vieta. tik va razetes yra padarytos prie lango...

Kiek įmanoma (jei įmanoma) stumčiau kaitlentę link lango, nes man pačiai patogiausias darbastalis tarp kriauklės ir kaitlentės. Viršutinių spintelių virš stiklinių daryčiau atsidarymą į viršų. Nebent patys esate gana aukšti ir pasieksite.

Asmeniškai aš nedaryčiau jokių atvirų lentynėlių, bet čia jau kiekvienai šeimininkei savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Laurut933

Cia mano pastebejimai/pasiulymai:

jei saldytuva galetumet daryti imontuota, labai graziai galetu issispresti ta nisa desineje, paverciant ja i virtuvine spinta, galetu ir orkaite su mikrobange imontuoti...
Kazkas tokio

O tada ir spinteliu gal virsuje uztektu tada tik ant vienos sienos puses, taip manau atrodytu graziau ir erdviau...

Ir tikrai pastumeciau i desine kaitlente.
Man asmeniskai kriaukle nelabai kampe, bet del skonio nesigincysim drinks_cheers.gif

Skuba3, sutinku kad grazu islieta, bet, itariu kad kaina iseina nemaza ir del patvarumo nezinau... O gal kas is forumieciu turit ir galetumet pasidalinti patirtimi, ar praktiska, kaip del kainos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 28 rugpjūčio 2010 - 17:18
mergaitės,norėčiau patarimo 4u.gif
meistras patarė gartraukį daryt įmontuojamą į spintelę,bet ar neužsiriebaluos vidus spintelės g.gif ,juk ant paprasto,tai visur gi prisineša riebaliukų
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 08 29, 09:42)
meistras patarė gartraukį daryt įmontuojamą į spintelę,bet ar neužsiriebaluos vidus spintelės g.gif ,juk ant paprasto,tai visur gi prisineša riebaliukų

aha tikrai idomu g.gif , nes logiskai mastant turetu apsinesti riebalais. o as galvojau apie lentyneles aplink gartrauki, manau taip pat butu ta pati problema g.gif

o as noriu paklausti, gal kas zinote, kas galetu kokybiskai ir gera kaina suprojektuoti ir padaryti virtuve Alytuje arba Kaune??? nieko nerandu, o bet ko, be rekomendaciju imti nesinori unsure.gif

ir dar idomu, kokios kainos dbr vyrauja? man reiktu 5 beginiu metru... jauciu nemaza suma turetu gautis
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2010 08 29, 09:42)

Ten viskas yra sandaru mirksiukas.gif

SM yra temukė Gartraukiai , galit pasiskaitinėti ax.gif
Atsakyti