QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 31, 17:23)
O tu pagalvojai, kad dabar matai tai, kas anksčiau buvo eiliniai dalykai?
Ir paukščisi buvo vienodi... jų net gal nepastebėdavom.. ir dangun akis retai pakeldavom...
Mielas tavo svečias....
vat būtent tai ir parodo kad mes esam skirtingos. Man tokie pasigraudenimai tai tik savęs kankinimai, o va jūsų mintys ir akys mato kitką..... O aš save saugau nuo tokių minčių. Man geriau to nematyti, jei tik man nuo to neblogiau.
manau aš su Amade mąstau kažkiek panašiai, ypač savigraudenimo klausimais.... bet gal dėl to kad aš tiksliukė, o va pvz VJ aplamai į meną-poetiškumą linkusi mama. Bet aš žiūrėdama į balandį matau balandį ir neieškau gilesnių prasmių..... O gal kad mano skausmo stažas nemažas jau...jau 5 metai beveik....prieš 5 metus irgi žūrėjau dangun ir ieškojau ženklų.... gal dėlto ir atrodo kad ir bendrauju mažiau.....
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 31, 17:25)
Nežinau.
Kai laukdamasi Ievos buvau pas genetikus, tai 12 savaitę tyrė dėl tų trijų ligų, nosies kaulą žiūrėjo.
O širdukę, visas kameras, pertvaras, kraujotaką, smegenis žiųrėjo 20 savaitę.
na nors užmuškit pamenu pirmą vizitą tai sakė- pradėsim nuo širdutės. O aš galvoju- ne nuo to, ne nuo to pradėkit.....
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 08 31, 17:36)
o man labiausiai patinka tyla... ramybe... net ruduo man dabar labai patinka... turbut todel, kad visus kartus rudeni praleisdavau budama
man irgi patinka tas auksinis ruoduo.....pats gražiausias metų laikas man. Nors būtent ruduo visus skaudulius atnešė....