Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

Monikam su gimtadieniu tavo panelyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif su rugsejo 1-aja 4u.gif visas 4u.gif

neringuskinai duok zinoti kaip tai tavo draugei sekasi ,kazko vis apie ja pagalvoju g.gif ar ji antakalnyje gimdo?
Atsakyti
VJ mergyte-grazuolyte wub.gif

monikam dukriukui user posted image

Atsakyti
Sveikutes mamytes ir as noriu prisideti prie jusu sveikinimu su RUGSEJO 1 aja 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam monikam dukrytę happybday.gif

user posted image

Tanler,VJ gražios jūsų dukrytės wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

dar labiau pagąsdinsiu visas su tom vaikučių širdelių problemom, nors gal šiek tiek ne į temą. Mano dukriukas mirė nuo hipertrofinės kardiomiopatijos. Nežinau, ar tai yda, turbūt tiesiog liga, nors mirties išvadose rašoma, kad "genetiškai determinuota". Kas baisiausia, kad ji pradeda reikštis tik po gimimo, o iki to laiko jokios echoskopijos nieko nerodo, nes nieko ir nesimato...

Visas su rugsėjo 1 d. Šiandien važiuodama į darbą pamačiau mergytę su dviem kasytėm, žygiuojančią su kardeliu tokiu bordiniu rankoj. Ir prisiminiau save prieš n metų su tokiom pačiom kasytėm ir tokiu pačiu kardeliu... O po to dar prisiminiau, kaip prieš šiek tiek mažiau n metų, būdami abiturientai, vežėm klasės auklėtoją namo, nes jos su tą dieną gautomis gėlėmis į troleibusą būtų neįleidę... Ir smagu pasidarė prisiminus, ir nostalgija kokia tai apėmė...
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Monikam mergyte su tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visiems mūsų mokinukams ir mokinukėms su rugsėjo 1-ąja 4u.gif daug daug dešimtukų jums 4u.gif
O visoms mūsų skyrelio pedagogėms - daug kūrybinių idėjų, ištvermės ir sėkmės jūsų darbely... 4u.gif

Be to, visas su atėjusiu rudeniu 4u.gif tegu nutviskusios rudeninės spalvos atneša į jūsų širdis bent kruopelę laimės, džiaugsmo, vilties... 4u.gif
Papildyta:
O mus kažkokie mistiniai virusai turbūt puola, nes man šiandien galva plyšta, gerklę skauda, atrodo ir temperatūra kyla verysad.gif
keisčiausia, kad kai buvau nestuke.gif , tai nė karto nesirgau, o dabar prasideda... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 09 01, 11:26)
O mus kažkokie mistiniai virusai turbūt puola, nes man šiandien galva plyšta, gerklę skauda, atrodo ir temperatūra kyla  verysad.gif
keisčiausia, kad kai buvau  nestuke.gif , tai nė karto nesirgau, o dabar  prasideda...  doh.gif

Nesu medike, bet kaip man gine aiskino kad po nestuke.gif organizmas yra nusilpes, truksta visokiausiu medziagu ir labai kimba visokiausi virusai ir brudai.
Sveikateles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2010 09 01, 10:26)

O mus kažkokie mistiniai virusai turbūt puola, nes man šiandien galva plyšta, gerklę skauda, atrodo ir temperatūra kyla  verysad.gif
keisčiausia, kad kai buvau  nestuke.gif , tai nė karto nesirgau, o dabar  prasideda...  doh.gif

o as po 3 nestumu, kurie buvo 1,5 metu begyje finale turiu alergine astma blink.gif doh.gif va taip nusilpsta organizmai doh.gif

as irgi visas su rugsejo 1 4u.gif flirt.gif

Man irgi taip smagiai sukyla prisiminimai is mokyklos wub.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus 4u.gif

Mano darzelinkuke wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 09 01, 11:03)
Aciu uz sveikinimus  4u.gif

Mano darzelinkuke  wub.gif

user posted image

grazuole wub.gif
Atsakyti
sveikos mielosios 4u.gif
visas su rugsejo1-aja 4u.gif

truputi paveluotai,bet is visos sirdies Viltyte su pirmuoju gimtadieniu birthday.gif daug daug jai sveikatytes 4u.gif

Augustukui degu zvakele su antruoju angelisku gimtadieniu... verysad.gif

Monikam dukryte su gimtadieniu happybday.gif
kokios grazios jusu darzelinukes wub.gif

mano angelas irgi jau butu darzelinukas... o dabar jau beveik 2 meteliai kaip pas angelelius...kaip greitai bega metai...
Atsakyti