Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

QUOTE(inezzza @ 2010 09 06, 10:11)
o man atvirkščiai: tiek noro atsirado, kad numest priaugtą svorį  smile.gif anksčiau tai neturėdavau tiek valios, kad susilaikyt nuo saldumynų ir visokių kitokių skanėstų  blush2.gif  o dabar, nuo pat liepos mėn. atsisakiau saldumynų ir kol kas pavyksta po truputį mažint tą viršsvorį....  smile.gif

na man šiuo atžvilgiu pasisekė. Jau nei kilogramo neliko nuo nėštumo.
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2010 09 06, 11:26)
Sveikutes,

uzbegau trumpam, nes pasakyti, kad jau turiu berniuka. Gime rugsejo 2 po suplanuoto CP. Svoris 3970 ir 55 cm... Tik siandien atejo suvokimas, kad esu mama smile.gif
Verkem vakar abu su vyru matydami musu namuose gyva kudikeli. Negalejom patiketi tokia laime...Aciu Jums visoms uz palaikyma.

sveikinimai teveliams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2010 09 06, 10:26)
Sveikutes,

uzbegau trumpam, pasakyti, kad jau turiu berniuka. Gime rugsejo 2 po suplanuoto CP. Svoris 3970 ir 55 cm... Tik siandien atejo suvokimas, kad esu mama smile.gif
Verkem vakar abu su vyru matydami musu namuose gyva kudikeli. Negalejom patiketi tokia laime...Aciu Jums visoms uz palaikyma.

Brangioji, kuo did=iausi tau sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skanaus pienelio ir ramių naktelių wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

uzbegau trumpam, pasakyti, kad jau turiu berniuka. Gime rugsejo 2 po suplanuoto CP. Svoris 3970 ir 55 cm... Tik siandien atejo suvokimas, kad esu mama smile.gif

Dieve, kokia laimė 4u.gif 4u.gif 4u.gif taip džiaugiuosi už tave 4u.gif aukit ir stiprėkit 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Apkabinu kuriom siuo metu liudna console.gif

Mes vakar nusipirkom zaidima Nintendo wii, tai mintys sulindusios visos i ji blush2.gif Ir kazkaip nera laiko liudeti ax.gif

Pradejau nerimaut del mmm, pirmuju sulaukiau, o antros vis neateina, jau daugiau nei menuo praejo g.gif kaip jum buvo su antrom mmm?

Gal kuri Klaipediete gali rekomenduoti gera daktare? ax.gif Nes uz savaites skrendam i Lt ir vis dar neapsisprendziu pas ka nueiti pasidaryti tyrimus

Pamelo nuosirdziausi sveikinimai jums 4u.gif Labai dziaugiuos uz jus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 06 rugsėjo 2010 - 09:34
Pamelo,

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Zinau, ta jausma, kai po didelio didelio skausmo i namus ateina didelis didelis dziaugsmas. Linkiu, kad berniukas augtu sveikas ir laimingas 4u.gif Labai labai dziaugiuosi uz tave.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andryte: 06 rugsėjo 2010 - 09:32
Pamelo wub.gif wub.gif wub.gif
Kokios grazios naujienos. Dideliausi sveikinimai. Aukit diduciai ir sveikuciai.
user posted image

Kai turesi laisvesne minute, prasom placiau. Po CP taip greit namo paleido?
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 09 06, 10:32)

Pradejau nerimaut del mmm, pirmuju sulaukiau, o antros vis neateina, jau daugiau nei menuo praejo  g.gif  kaip jum buvo  su antrom mmm?

O gal jų ir nebus???? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Labas rytas,
Tokia džiugi žinia! Visas mūsų slogias nuotaikas tikrai turėtų numušti!!!
Nuoširdžiausi sveikinimai.
Papildyta:
QUOTE(monikam @ 2010 09 06, 10:32)
  kaip jum buvo  su antrom mmm?

Man laiku viskas ir lygiai tokios pat kaip prieš nėštumą. Atrodo net ciklas susireguliavo.
Atsakyti
Pamelo didziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Pamelo, o kuo gi vardu bus jaunuolis wub.gif ?
Atsakyti
Sveikutes,

Didziausi sveikinimai sulaukus sunelio. 4u.gif wub.gif
Atsakyti