Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

Sveikutes 4u.gif

Kokie garzus namuciai wub.gif

Nuorodos tai cia keistos kazkokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 08 29, 23:17)
Sveikutes  4u.gif

Kokie garzus namuciai  wub.gif   

Nuorodos tai cia keistos kazkokios  g.gif

pasikartosiu. nuorodos - netycines.
Atsakyti
verysad.gif
siandien buvau lankyti savo dukruzes kapelio... verysad.gif liudna, juoktis jau pradejau, bet zinau,kad liudesys lix visam gyvenimui...skaudu be galo...
uzsukau Ranciau ir pas tavo mergaites...uzdegiau zvakute...gaila ir liudna matyt nauja kaubureli... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 29 rugpjūčio 2010 - 20:51
QUOTE(Felisa @ 2010 08 29, 21:44)

Ačiū, to ir norėjau.
Atsakyti
http://www.playcast....befff04b70b8e8b
... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 08 28, 14:33)

Aš tave meldžiau,
mūsų neišskirt

Tą rytą atėjo viena iš gydytojų ir paklausė, ar tikiu dievą. Atsakiau - taip. Sako - tai melskis ir prašyk. Išgirs.
....neišgirdo...
...nuo to ryto nebetikiu... jei jis ir yra, tai tada ir kurčias, ir aklas, ir labai žiaurus... tokiu tgikėt aš nenoriu...

...nenoriu įžeisti tikinčių juo... tiesiog tai tik mano toks pasirinkimas...
..tikiu savo Angelu...

Daina, beje, labai graži... be galo... wub.gif

QUOTE(lairam @ 2010 08 29, 20:10)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  Romantikė tu mūsų...

smile.gif Kažkada, kol dar neturėjom savo albumėlio, spėliojom, kaip kuri atrodom. Ir beveik visos mane įsivaizdavo vienodai - aukštą, šviesią, lėtą, romantikę biggrin.gif . Neklydo..
QUOTE(lairam @ 2010 08 29, 20:29)
. Ant mūsų pievelės nutupė balandis  wub.gif .

... dar tos vaivorykštės  wub.gif  wub.gif  wub.gif

niu vaizdai bigsmile.gif wub.gif wub.gif .

.. ir kaip gali jais netikėt? wub.gif
Atsakyti
labas vakaras visoms 4u.gif liūdesėlėms ir gaudančoms vilties šviesuliukus 4u.gif 4u.gif
šį savaitgalį buvau visa pikta mad.gif nes norėjosi kur nors išvykti,o teko pratupėti namuose.ir va rezultatas:
mudviejų su Ernestu vakarienė
user posted image
...praėjo pusvalandis...
user posted image

pamenu,kai atėjau čia,artinosi Kalėdos.man jos buvo liūdniausios ir juodžiausios,kokios tik begali būti.o mergaitės dalinosi šventinių patiekalų receptais.tada galvojau,nejaugi ir aš kada nors taip sugebėsiu doh.gif.pasirodo,kad taip...šitas bandeles labai mėgo mano Angeliukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 29, 23:52)
Tą rytą atėjo viena iš gydytojų ir paklausė, ar tikiu dievą. Atsakiau - taip. Sako - tai melskis ir prašyk. Išgirs.
....neišgirdo...
...nuo to ryto nebetikiu... jei jis ir yra, tai tada ir kurčias, ir aklas, ir labai žiaurus... tokiu tgikėt aš nenoriu...

.

as ir nebetikiu, t.y. susipykom mes su Juo...net nejau i misias uz mirusius buvo uzpirkusi anyta...gal kada veliau, bet dbr nenoriu... verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas angelų mamos 4u.gif

žiūriu pasistengėt ir jau turim naujus namučius... ačiukas už juos smile.gif

kažko slogios nuotaikos mus lanko, gal čia ruduo kaltas g.gif man pačiai nieko nesinori...ko imuosi,tas atrodo beprasmiška, be tikslo... verysad.gif man,kaip ir jums visoms, taip trūksta mano Angelėlio, kad noris skradžiai žemę prasmegt cray.gif vakar jau beveik sutvarkėm kapelį, liko tik paskutinius gražumus sutvarkyt...taip trokštu, kad kapelis būtų gražus, šviesus...juk ten mūsų pirmagimis Angeliukas cray.gif
Atsakyti
Labutis.

kokios gražios išeinančios vasaros dienos... poryt jau ruduo... bijau ir pagalvoti apie savo nuotaikas.

tiesa, xiuke, o kur randasi Jūsų kapelis?

šiandiena mano dičkis grįžta iš stovyklos, laabai jau pasiilgom brolio wub.gif mažieji tarpusavyje pasidalino slogą, dabar visi laimingi su nosinukais kišenėja doh.gif o man tik savaitgaliai laisvesni,bet ką padarysi...turim silpstančią babytę ir tenka ją slaugyt, tik tiek, kad ta slauga su širdgėla ir baime- kad ta paskutinė diena dar neskubėtų...
Atsakyti
Labuka likimo drauges,

Buvau savaitelei dingus ax.gif Buvau be interneto, bet mintimis su jumis, ir aisku su rencium verysad.gif ,
Apkabinims Renciukui verysad.gif Uzjauciu brangioji. Tiek nedaug likimas tau leido pasidziaukt Vakare.
Naujoms mamytems po apkabinima ir uzuojauta. Tikrai si vasara siaubinga ir ziauri... Tiek nauju angelu...
Atsakyti
Sveikos...apkabinu naujas mamytes...ant rudens kiek naujų angelėlių-žvaigždučių pasipildė dangus...

Čia nuotaikai vasaros pabaigai praskaidrinti...nors kokybė nekokia laukiu geresnių...
O mes jau po krikštynų...įmetu kaip atrodo visa šeima, kunigėlis laimino mus...
user posted image
čia krikšto tėvų spudimas buvo ir suspaudėm tokį sūrį...
user posted image
O taip atrodė mano krikštukė...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina***: 30 rugpjūčio 2010 - 09:00