Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

Rugsėje - į vieną žandą oro_buckis.gif , ir į kitą oro_buckis.gif .

O kur tu susiruošei? Kaip paukštukas rudenį. smile.gif
Atsakyti
RUGSĖJE, ir aš jungiuos prie tortadienio sveikinimų. Kuo didžiausio tau pasisekimo ir norų išsipildymo 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(kristulee @ 2010 09 09, 13:17)
Toks požiūris ir būna...mano gydytoja labai mielas žmogus ir visada mane palaikė, bet teko tokiųųųųų sutikt doh.gif . pasijauti ne tik kad kvaila, nemokanti saugotis ir pan.,bet pradedi save asociale laikyt paklausius jų komentarų. gal dabar jau užsiauginau storesnį šarvą, bet pradžioje sunku buvo. dabar tiesiog yra taip- savo gyvenymą planavau vienaip, o likima padarė savaip- neturiu niekam dėl to aiškintis ir atidavinėt ataskaitų.  mano atveju sunku buvo ir dėl itin artimų žmonių tokio požiūrio, bet irgi įmanoma priprast smile.gif

Na, bet kas per požiūris žmonių doh.gif . Taigi palaikytų, kad šaunuoliai, vaikelius gimdote, jokių krizių nebijote, biznio iš vaikų nedarote. O dabar gaunasi, kad jeigu turi daugiau negu du vaikus, tai esi kažkoks tamsuolis geriausiu atveju, o blogiausiu atveju, tai degradas visiškas. Atsiprašau, kad taip žiauriai rašau, bet, kad kažkodėl taip dauguma galvoja. O aš norėčiau bent jau 3 pyplių. Tik, kad bijau dabar jau svajoti apie tai. Bet, jeigu tik jie ateitų, tikrai neraudočiau, kad ką man su jais dabar daryti...
Papildyta:
O aš šią savaitę dirbu jau, mažiukas į daržiuką keliauja. Darbe gan gerai jaučiuosi. Niekas į širdį nelenda. Atrodo, kad nieko ir nebuvo. Tik labai sunku susikaupti, kažkaip mintys skraido kažkur kitose erdvėse...

O atėjęs ruduo įnešė atgaivos į širdį. Kažkaip palengvėjo, kai pasibaigė ta nelemta vasara...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 09 09, 16:07)
RUGSĖJE, ir aš jungiuos prie tortadienio sveikinimų. Kuo didžiausio tau pasisekimo ir norų išsipildymo  4u.gif  mirksiukas.gif
Na, bet kas per požiūris žmonių  doh.gif . Taigi palaikytų, kad šaunuoliai, vaikelius gimdote, jokių krizių nebijote, biznio iš vaikų nedarote. O dabar gaunasi, kad jeigu turi daugiau negu du vaikus, tai esi kažkoks tamsuolis geriausiu atveju, o blogiausiu atveju, tai degradas visiškas. Atsiprašau, kad taip žiauriai rašau, bet, kad kažkodėl taip dauguma galvoja. O aš norėčiau bent jau 3 pyplių. Tik, kad bijau dabar jau svajoti apie tai. Bet, jeigu tik jie ateitų, tikrai neraudočiau, kad ką man su jais dabar daryti...

Vat butent kad visiem daugiavaike tai vos ne asociali seima nezinanti apsisaugojimo priemoniu. Kai iseinu su visais 3 vaikai vieni atsisuka kreivai pasiziuri, kiti pazystami priekaistauja kam tau jaunai sitiek vaiku reikejo apsikrauti, dar kiti pasaipiai paklausia gal dar ketvirta planuosit. Atsakau kad D keliai nezinomi jei bus lemta bus ir ketvirtas ir penktas ir man giliai dzin kas ka galvos. Mazyle nors ir neplanuota buvo bet laukiama be galo, o pastojus sulaukiau patarimu tik darytis valyma.
Atsakyti
Pamelo, kaip jautiesi, kaip maziukas? Laukiam pasakojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2010 09 09, 14:17)
Toks požiūris ir būna...mano gydytoja labai mielas žmogus ir visada mane palaikė, bet teko tokiųųųųų sutikt doh.gif . pasijauti ne tik kad kvaila, nemokanti saugotis ir pan.,bet pradedi save asociale laikyt paklausius jų komentarų. gal dabar jau užsiauginau storesnį šarvą, bet pradžioje sunku buvo. dabar tiesiog yra taip- savo gyvenymą planavau vienaip, o likima padarė savaip- neturiu niekam dėl to aiškintis ir atidavinėt ataskaitų.  mano atveju sunku buvo ir dėl itin artimų žmonių tokio požiūrio, bet irgi įmanoma priprast smile.gif

kaip as sakau: mes planuojame, o gyvenimas juokiasi is musu planu...arba: jei planuociau, tai turbut , nei vieno vaiko netureciau smile.gif , nes kai planuoji nieko ir nesigauna verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nledi @ 2010 09 09, 15:49)
Xiuke, klausei Carrameles, bet atsakysiu ir as, daktare turejau nuostabia, labai palaike, bet priesiskumo buvo daug, net ir is artimiausiu zmoniu, kam man reikia, mokslai nebaigti, darbo neturiuir t.t. Bet nepasidaviau, uz tai tas zmogus maziukes ir nemyli, nors yra labai artimas seimos narys. Is aplinkiniu irgi jauciasi tas poziuris kaip i asocialia seima. Nors sirdyje kirba mintis apie dar viena leliuka, bet labai nesinori tu priekaistingu zvilgsniu, kalbu, o ypac is artimuju.....

bet kokie zmones ziaurus...manes ir klause, kad gal galvoju nestuma nutraukt... g.gif verysad.gif skaudu is artimu zmoniu nesulaukt palaikymo, dziaugiuosi,kad vyas bent palaike ir palaiko...atrodo, kad vaikus gimdo tik asociaales... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 09 09, 15:17)
RUGSĖJE, ir aš jungiuos prie tortadienio sveikinimų. Kuo didžiausio tau pasisekimo ir norų išsipildymo  4u.gif  mirksiukas.gif
Na, bet kas per požiūris žmonių  doh.gif . Taigi palaikytų, kad šaunuoliai, vaikelius gimdote, jokių krizių nebijote, biznio iš vaikų nedarote. O dabar gaunasi, kad jeigu turi daugiau negu du vaikus, tai esi kažkoks tamsuolis geriausiu atveju, o blogiausiu atveju, tai degradas visiškas. Atsiprašau, kad taip žiauriai rašau, bet, kad kažkodėl taip dauguma galvoja. O aš norėčiau bent jau 3 pyplių. Tik, kad bijau dabar jau svajoti apie tai. Bet, jeigu tik jie ateitų, tikrai neraudočiau, kad ką man su jais dabar daryti...
Papildyta:
O aš šią savaitę dirbu jau, mažiukas į daržiuką keliauja. Darbe gan gerai jaučiuosi. Niekas į širdį nelenda. Atrodo, kad nieko ir nebuvo. Tik labai sunku susikaupti, kažkaip mintys skraido kažkur kitose erdvėse...

O atėjęs ruduo įnešė atgaivos į širdį. Kažkaip palengvėjo, kai pasibaigė ta nelemta vasara...

lairam tu taip pat savo mazylio netekai del gydytojos neapdairumo ???? verysad.gif
negi taip anksti i darba jau isejai ... as negaleciu taip greit panasiai ir as savomazylio netekau dienu skirtumas bet biuleteni turiu iki rugsejjo 27 o poto dar planuoju imti nepanaudotu savo atostogu kd kuo ilgiau i darba negrysti...
Atsakyti

bet kokie zmones ziaurus...manes ir klause, kad gal galvoju nestuma nutraukt... g.gif verysad.gif skaudu is artimu zmoniu nesulaukt palaikymo, dziaugiuosi,kad vyas bent palaike ir palaiko...atrodo, kad vaikus gimdo tik asociaales... cool.gif
[/quote]

aš kai prisimenu kai kurių žmonių reakcijas, tai šiurpas net nupurto... tik ir girdėjau, kad daryt valymą, nes aš viena nepajėgsiu augint.... ir visą nėštumą tik ir girdėjau, kaip man bus sunku... labai daug neigiamo nusistatymo buvo prieš mane......
ir paskutinis apsilankymas pas gydytoją: apžiūrėjo kaklelį ir pasakė: bus sunkus gimdymas, nes kietas kaklelis, o va būtum kokį abortą darius, būtų lengviau gimdyt...
kažkaip dabar vis mintys apie tai, kad pernai tokiu metu buvau nestuke.gif verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 09 09, 15:50)
Analogiška buvo ir mūsų situacija...
Papildyta:
Mes su vyru kažkada svarstėme, kas būtų geriau, ar žinoti iš anksto, ar nieko nežinoti ir turėti tokį rezultatą, kuris mums ir gavosi... Vienareikšmiško atsakymo ir neturime... Tik labai skauda, kai pagalvoji, kad tavo svajonė jau buvo tavo rankose ir tada netikėtai ištirpo naktyje, kaip rūkas  verysad.gif
Papildyta:

O kuriam laikui terminuota? Jeigu dveji metai, tai gal verta rizikuoti, jeigu plius7 daug. Juk per du metus gali daug kas pasikeisti.

sutartyje būtų numatyta, kad esu priimama, kol grįš iš mamyčių atostogų dabartinė darbutoja... g.gif žmogus, kviečiantis mane, teigia, kad tai man turėtų mažiausiai rūpėti, nes esant galimybei persirašytumėm į neterminuotą... bet kur garantija g.gif o gal pasiduoti gyvenimo iššūkiams ir rizikuoti g.gif
į senąjį darbą nėra didelio noro grįžti dėl nuolatinio streso ir šantažo, kad nemokam dirbti ir pan....ir neaišku, kiek jame mane laikys....
kurią blogybę pasirinkti g.gif :terminuotą darbos sutartį ar stresą.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 09 09, 16:33)

aš kai prisimenu kai kurių žmonių reakcijas, tai šiurpas net nupurto... tik ir girdėjau, kad daryt valymą, nes aš viena nepajėgsiu augint.... ir visą nėštumą tik ir girdėjau, kaip man bus sunku... labai daug neigiamo nusistatymo buvo prieš mane......
ir paskutinis apsilankymas pas gydytoją: apžiūrėjo kaklelį ir pasakė: bus sunkus gimdymas, nes kietas kaklelis, o va būtum kokį abortą darius, būtų lengviau gimdyt...
kažkaip dabar vis mintys apie tai, kad pernai tokiu metu buvau  nestuke.gif  verysad.gif

blink.gif ale is kur tokiu gydytoju randat, kur pasakoja, kaip abortus daryt? as po tokio pasiulymo ramiai apsisukciau ir pasakyciau - viso gero, einu ieskot kito daktaro bash.gif: nu ne ju reikalas pasakot. Net manau, kad neetiska yra klausti svieziai atejusios nesciosios "tai ka darom?" blink.gif slyksciai skamba ir bekit iskart nuo tokiu daktaru unsure.gif

as irgi pernai tokiu metu buvau nestuke.gif bet man kazkodel tai sukelia tokia graudziai miela nostalgija... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2010 09 09, 16:56)
sutartyje būtų numatyta, kad esu priimama, kol grįš iš mamyčių atostogų dabartinė darbutoja...  g.gif  žmogus, kviečiantis mane, teigia, kad tai man turėtų mažiausiai rūpėti, nes esant galimybei persirašytumėm į neterminuotą... bet kur garantija  g.gif o gal pasiduoti gyvenimo iššūkiams ir rizikuoti  g.gif
į senąjį darbą nėra didelio noro grįžti dėl nuolatinio streso ir šantažo, kad nemokam dirbti ir pan....ir neaišku, kiek jame mane laikys....
kurią blogybę pasirinkti  g.gif :terminuotą darbos sutartį ar stresą....  g.gif

pagal tavo pasakojima as rinkciausi naujaji darba. Terminuota sutartis... na, o kaip tie atvejai, kai ateini neterminuotai, bet po pusmecio keiti darba? unsure.gif juk tarkim metai ar du jau yra pakankamai ilgas laiko tarpas. Juo labiau jei tu patiksi vadovams, gerai dirbsi, tai tikrai liksi ir po to, kai ta mamyte sugris. Is kitos puses - kur garantijos, kad ta mamyte gris? gal ji apsigalvos, gal susiras kita darba, gal... gal... is mano patirties, tai dauguma mamyciu net negrizdavo i senuosius darbus, o susirasdavo kitus arba nuspresdavo dar augint vaikus arba greit pastodavo antrakart 4u.gif

O juo labiau, jei tavo senasis darbas yra pilnas streso ir kelia nemalonius jausmus. Tada as balsuoju tik uz nauja varianta 4u.gif
Atsakyti
kažkoks košmaras doh.gif reikia priimti sprendimą dėl darbo, o dar vyro jubiliejus ant nosies...lyg ir buvom sutarę,kad darysim mažytę šventę ir taip bandysim glaistyti žaizdas, bet...kuo labiau artėja ta data, tuo kažkaip sunkiau...vyras šiandien prasitarė,kad nenori kviest svečių... doh.gif o keletas jau užkviesta, maistas užsakytas doh.gif kaip nugalėti save ir kovot, gyvent toliau verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 09 09, 18:01)
blink.gif ale is kur tokiu gydytoju randat, kur pasakoja, kaip abortus daryt? as po tokio pasiulymo ramiai apsisukciau ir pasakyciau - viso gero, einu ieskot kito daktaro bash.gif: nu ne ju reikalas pasakot. Net manau, kad neetiska yra klausti svieziai atejusios nesciosios "tai ka darom?"  blink.gif  slyksciai skamba ir bekit iskart nuo tokiu daktaru  unsure.gif

as irgi pernai tokiu metu buvau  nestuke.gif  bet man kazkodel tai sukelia tokia graudziai miela nostalgija...  wub.gif
Papildyta:
pagal tavo pasakojima as rinkciausi naujaji darba. Terminuota sutartis... na, o kaip tie atvejai, kai ateini neterminuotai, bet po pusmecio keiti darba?  unsure.gif  juk tarkim metai ar du jau yra pakankamai ilgas laiko tarpas. Juo labiau jei tu patiksi vadovams, gerai dirbsi, tai tikrai liksi ir po to, kai ta mamyte sugris. Is kitos puses - kur garantijos, kad ta mamyte gris? gal ji apsigalvos, gal susiras kita darba, gal... gal... is mano patirties, tai dauguma mamyciu net negrizdavo i senuosius darbus, o susirasdavo kitus arba nuspresdavo dar augint vaikus arba greit pastodavo antrakart  4u.gif

O juo labiau, jei tavo senasis darbas yra pilnas streso ir kelia nemalonius jausmus. Tada as balsuoju tik uz nauja varianta  4u.gif

ačiukas už padrąsinimą 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meganiukste @ 2010 09 09, 17:28)

negi taip anksti i darba jau isejai ... as negaleciu taip greit panasiai ir as  savomazylio netekau dienu skirtumas bet biuleteni turiu iki rugsejjo 27 o poto dar planuoju imti nepanaudotu savo atostogu kd kuo ilgiau i darba negrysti...

Aš grįžau nesulaukus biuletenio pabaigos. Man labai reikėjo išėjimo, o ne sėdėjimo namuose.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 09 09, 17:09)
Aš grįžau nesulaukus biuletenio pabaigos. Man labai reikėjo išėjimo, o ne sėdėjimo namuose.

vaivos juosta na matai kaip kiekviena tai isgyvename skirtingai o as i darba grysti visai nenoriu .... nei kolektyvas nemielas nei aplinka nors darbas ir idomus bet kai aplinka nemoloni ir dirbti nesinori .... schmoll.gif
Atsakyti