Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

QUOTE(Meganiukste @ 2010 09 10, 10:07)
Mamytes patarkit kaip greiciau pasveikti atsikeliau siandien ir vel atgal i lova persalimas visai mane palauze visai negerai jauciuos nors temperaturos dar neturiu .... prisidariau arbatos su medum ir citrina ir gurksnoju bet nieko nebus teks iki vaistines lekt doh.gif

daug arbatų, medučio, pėdas eukaliptu išsitepk ir vilnones kojines mauk.
Papildyta:
QUOTE(rencius* @ 2010 09 10, 10:22)
Labas  rytelis 4u.gif
siandien toks pat rytas kaip ir pries 2metus apsiniaukia  salta,tik tada lietus nelyjo ir sirdyje buvo gera ramu ,begalinis dziaugsmas buvo kad jau visaks kad jau turim savo meile wub.gif
siandien lyja ,salta ir sirdyje beprotiska tustuma ,skausmas,asaros ,kas galejo pagalvoti .kad tavo DUKRYTE ,taip svesim 2 gimtadieni ,be taves MYLIU  TAVE BEPROTISKAI BRANGIAUSIAS MANO ZMOGUTI cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

cray.gif
Papildyta:
QUOTE(*ermita* @ 2010 09 10, 10:36)
šiandien stovėjau mokyklos valgykloje,ir akys sustojo ties vienu pirmoku.aukštas,rudom akim,giliu žvilgsniu.jis taip priminė man Markutį...

Kaip nors laikykis verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 09 10, 10:22)
...siandien lyja ,salta ir sirdyje beprotiska tustuma ,skausmas, asaros  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

kaip norėčiau tave apkabinti...console.gif mintimis su tavimi...

QUOTE(AusraPupa @ 2010 09 10, 13:46)
... Kolkas negyvenu, zombiuoju. Vis laukiu,gal pareis is mokyklos. Ir turbut visa likusi gyvenima lauksiu. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

koks sudėtingas gyvenimas...stiprybės verysad.gif

O man jau ryt į mokslus, taigi, atrodo prasideda dar vienas maratono etapas doh.gif ką gi, kuo daugiau darbų, tuo mažiau liūdnų minčių. Kad ir kiek besistengtume, vis tiek dalis mūsų gyvenimo slinks kažkur anapus, ten, kur pasiliko dalis širdies... verysad.gif
Atsakyti
[quote=lairam,2010 09 10, 18:47]
daug arbatų, medučio, pėdas eukaliptu išsitepk ir vilnones kojines mauk.

lairam taip ir gydausi siandien nebegaliu jau i arbatas ir medu beziuret per diena isgeriau kiek per savaite arbatos neisgeriu

Papildyta:
as galvojau kad jau sustikprejau nebeverkiu vis bandau laikyti save , ir vyrui sunku tada nenoriu kad jis ir del manes pergyventu .... o siandien taip paluzau visi prisiminimai uzpuole kad daugiau niekada savo mazylio nebepamatysiu , o dar mamos i savo darbuovete paprasiau nuvesti biuleteni nes pati nenorejau ka klausinetu jie dar nieko nezinojo apie mano nelaime tai mama gryzus papasakojo koks sokas bendradarbiams buvo kad per dave man stiprybes ir vel tie paguodziantys zodziai mane suglumino ir vel vikas is naujo... verysad.gif
cry.gif cry.gif tas ruduo isvis i depresija varo mane .....o dar ligos puola doh.gif
Atsakyti
labas vakarėlis 4u.gif
ruduo daro savo...nuvažiavom į kapelius,taip norėjosi ilgiau pabūti,bet Ernestas kantrybės neturi kapuose būti,dažnai važiuojam...
susėdom vakare trise prie stalo ir atsistojo gumulas gerklėj,kad vieno brangaus žmogučio trūksta.praeitą rudenį vakarodavom keturiese.namai buvo pilni vaikiško klegesio.mano berniukai smarkuoliai,judruoliai,vienoje vietoje nenusėdėdavo.ir Ernestas broliuko pasigedo.sako,pasiilgau Markučio,norėčiau kad jis būtų namuose...žiūriu į sūnelį,jis mūsų švyturys gyvenime,o širdis kraujuoja...
kuo ramesnio savitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Vaivute, prieš tris metus tu, savo verksmu pasveikinai savo mama ir tėtį...Mačiau kaip švytėjo tavo Mamos akys, kai tave lietė, mylavo...O aš žiūrėjau į, Tave Mažut, ir tikėjau, kad mano mergytės užaugs tokios gražutės ir didutės kaip Tu wub.gif wub.gif wub.gif Su tyliuoju gimtadieniu Angeliuk wub.gif
Vaivos juosta, likimas suvedė ne tik mudvi, bet ir mūsų nuostabiausius Angelus. Tikiu, kad mano Mildutė ir Tavo VAivutė kartu... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 11 rugsėjo 2010 - 07:49
Vaivos Juosta,mintimis ir širdimi su tavimi...
user posted image
Atsakyti
Vaivute su tyliuoju gimtadieniu...
Atsakyti
Vaivos juosta degu už tavo Vaivutę žvakutę, lai žvakės šviesa sušildo ją tenai aukštai ...su tyliuoju 3 gimtadieniu...
Atsakyti
Vaivutei trys zvakutes.... tik gaila, kad ne ant torto verysad.gif Su tyliuju gimtadieniu, o mamytei stiprus apkabinimas
Atsakyti
.......................... kur aš be jūsų dėčiaus...............................................................................................................................................
Atsakyti
vaivos juosta stiprybes.....
Atsakyti