QUOTE(Meganiukste @ 2010 09 10, 10:07)
Mamytes patarkit kaip greiciau pasveikti atsikeliau siandien ir vel atgal i lova persalimas visai mane palauze visai negerai jauciuos nors temperaturos dar neturiu .... prisidariau arbatos su medum ir citrina ir gurksnoju bet nieko nebus teks iki vaistines lekt 

daug arbatų, medučio, pėdas eukaliptu išsitepk ir vilnones kojines mauk.
Papildyta:
QUOTE(rencius* @ 2010 09 10, 10:22)
Labas rytelis
siandien toks pat rytas kaip ir pries 2metus apsiniaukia salta,tik tada lietus nelyjo ir sirdyje buvo gera ramu ,begalinis dziaugsmas buvo kad jau visaks kad jau turim savo meile
siandien lyja ,salta ir sirdyje beprotiska tustuma ,skausmas,asaros ,kas galejo pagalvoti .kad tavo DUKRYTE ,taip svesim 2 gimtadieni ,be taves MYLIU TAVE BEPROTISKAI BRANGIAUSIAS MANO ZMOGUTI

siandien toks pat rytas kaip ir pries 2metus apsiniaukia salta,tik tada lietus nelyjo ir sirdyje buvo gera ramu ,begalinis dziaugsmas buvo kad jau visaks kad jau turim savo meile

siandien lyja ,salta ir sirdyje beprotiska tustuma ,skausmas,asaros ,kas galejo pagalvoti .kad tavo DUKRYTE ,taip svesim 2 gimtadieni ,be taves MYLIU TAVE BEPROTISKAI BRANGIAUSIAS MANO ZMOGUTI

Papildyta:
QUOTE(*ermita* @ 2010 09 10, 10:36)
šiandien stovėjau mokyklos valgykloje,ir akys sustojo ties vienu pirmoku.aukštas,rudom akim,giliu žvilgsniu.jis taip priminė man Markutį...
Kaip nors laikykis