Įkraunama...
Įkraunama...

Balto angelo sparno paliestos

vakar buvo draugė atvykusi su savo 5 mėn. mergaite....taip bijojau šio susitikimo, nes nežinojau kaip sureaguosiu...bet...kokia palaima aplankė, kai paėmiau tą mažą būtybę ant rankų...neliko jokios baimės ar liūdesio smile.gif

o šiandien sužinojau, kd šalia mūsų Angelėlio atgulė dar vienas angeliukas - 14 m. berniukas, kurį šeštadienį partrenkė mašina perėjoje...taip širdį suspaudė cray.gif
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 09 13, 15:33)
aš šiemet tokią puokštelę nešiau gimtadieniui

user posted image
Pernai merkiau didelę vazą įvairių spalvų gėlių ir drugelių prikaišiojau. Per pirmą gimtadienį - baltų ramunių nešiau...

Nenešu Jai tradicinių gedulingų puokščių. Nerišu juodų kaspinų, nededu kryžių. Net žvakutės stengiuosi, kad būtų kuo vaikiškesnės. dabar tokias mielas radau - kaip žibintai, su mažais angeliukais  wub.gif .

Vaivos juosta, ant mūsų angelėlių kapelių dega tokios pat žvakelės...aš jas kai pamačiau, tai iškart nupirkau...tokios mielos pasirodė tos žvakutės.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 09 13, 14:33)

user posted image
Pernai merkiau didelę vazą įvairių spalvų gėlių ir drugelių prikaišiojau. Per pirmą gimtadienį - baltų ramunių nešiau...

Nenešu Jai tradicinių gedulingų puokščių. Nerišu juodų kaspinų, nededu kryžių. Net žvakutės stengiuosi, kad būtų kuo vaikiškesnės. dabar tokias mielas radau - kaip žibintai, su mažais angeliukais  wub.gif .

labai grazi puokstele ir zvakele siektiek matosi pas mano mazyli irgi tokia stovi labai grazios jos man su angliukais tokios vaikiskesnes... as irgi pries kad tokiem maziem angeliukam butu kryziukai savo mazyliui neleidau niekur det kryziuku nei ant karstuko nei ant lenteles niekur jie juk dar angeliukai...
angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 09 13, 15:33)

user posted image

Aš irgi esu nusiteikusi prieš tuos alia mirusiems skirtus dalykus. Jeigu kažkam negražu, tai tegu ir nežiūri, tegu galvoja, ką nori, tegu apkalba... Tai yra MANO ANGELAS ir aš elgiuos taip, kaip man gražu...
Papildyta:
QUOTE(daugiavaike29 @ 2010 09 12, 21:49)
Kol nesusiduriau su savo dukreles liga neisivaizdavau kad sitiek mazuciu vaikuciu serga tokiom baisiom ligom. Kai atsidurem ligoninej pamaciau kiek vaikuciu serga, keli musu palatos kaimynai taip pat iskeliavo. verysad.gif Bet as visalaik tikejau kad ja jei neisgydys tai nors apgydys, buvau pilna vilties kad ji gyvens bet...
cry.gif pasidziauge siuo gyvenimu 4 metukus.

Labai labai tave užjaučiu... Aš irgi niekad negalvojau, kad tiek daug vaikelių yra sergančių verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2010 09 13, 08:30)

Mūsų Angelėliui rugsėjo 25 d. bus 3 mėnesiukai  cray.gif Kzaze ir Meganiukste iš kur jūs esat? pamenu, kai pasakė, kad turim Angeliuką, pagalvojau, kodėl mums taip...ir tik pradėjus su jumis bendraut suvokiau, kiek daug širdžių verkė iš begalinio skausmo tuo metu  cray.gif
Papildyta:
Aš irgi labai noriu kuo greičiau būti  nestuke.gif deja....cezaris...o ir mm niekaip nesirodo  verysad.gif gal čia kaltas tas stresas dėl darbo pasirinkimo  g.gif

Mano mažyliui 30 dieną bus 3 mėnesiukai...
Papildyta:
QUOTE(kzaze @ 2010 09 13, 08:32)
Mes jau kelinta savaitė sukam galvą dėl paminklėlio, tiek tų variantų prižiūrėjom, o nei vienas netinka, nes kaina kandžiojas. Liūdna, kad nori kuo paprasčiau, o gaunasi - brangiau.
Aš iš Panevėžio.

Aš tai net nežinau, ko noriu. Kažkaip slegia tie akmenys... Gal dabar kol kas paliksime tiesiog savo baltą kryželį, o paskui žiūrėsime...
Papildyta:
QUOTE(Tina*** @ 2010 09 13, 11:44)

Mergytė jau visa uogytė wub.gif
Atsakyti
Labutės Liūdesėlės 4u.gif

Žiūriu vėl naujų mamyčių yra verysad.gif Žiaurus gyvenimas...

O mūsų Žydra dar nieko neturi? gi jinai dabar lyg turėjo gimdyti ar aš kažką maišau?

Beje, įdėjau į albumuką paminklėlio nuotrauką, kapelis ten dar nesutvarkytas. tik šiaip, mums su vyru pasirodė gražu, ir tas angeliukas wub.gif

Visoms visoms po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 09 13, 18:22)
Labutės Liūdesėlės 4u.gif

Žiūriu vėl naujų mamyčių yra  verysad.gif Žiaurus gyvenimas...

O mūsų Žydra dar nieko neturi? gi jinai dabar lyg turėjo gimdyti ar aš kažką maišau?

Beje, įdėjau į albumuką paminklėlio nuotrauką, kapelis ten dar nesutvarkytas. tik šiaip, mums su vyru pasirodė gražu, ir tas angeliukas wub.gif

Visoms visoms po  4u.gif

Sveika, o jus paminkliuka angeliuka pastatet ??
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 09 13, 19:22)

Žydra turi sūnų wub.gif wub.gif . 8 dieną lygtais gimė.
Atsakyti
ariesai, tikiu, kad lazda turi du galus mad.gif bash.gif bet dėl tokių kaip tu neverta net nuotaikos gadinti, taip, kad neteršk temos gun_bandana.gif

Kaip faina zydra wub.gif aukit didučiai ir sveikučiai user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 14 rugsėjo 2010 - 08:30
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 09 13, 20:19)
Žydra turi sūnų  wub.gif  wub.gif . 8 dieną lygtais gimė.

sveikinimai Zydrai wub.gif aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif
Atsakyti
Kuo nuoširdžiausi sveikinimai Žydrai wub.gif aukit dideli ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

Senai pas jus besilankiau,tad nemažai įvykių praleidau.

Pavėluotai sveikinu su praėjusiais gimtadieniais.
user posted image

Žvakutė angelams,su tyliaisiais praejusiais gimtadieniais.

user posted image

Žydra,sveikinu su sūnelio gimimu.

user posted image

Tina,gražuolę dukrytę augini. wub.gif

VJ,graži puokštelė tavo dukriukui. wub.gif

Užjaučiu naująją mamytę ir linkiu stiprybės. verysad.gif console.gif

Apie žvakeles kalbėjot,tai aš radau nupirkti tokią nemažą stiklinę suskeldėjusią širdį.Nunešiau į kapelius ir pagalvojau į tą žvakę žiūrėdama,kad mūsų širdys lygiai taip pat jau visam gyvenimui suskeldėjusios.

Apie ariesas nėra žodžių ir sunku pateisinti tokį pasisakymą,bet iš kitos pusės galvojant,gal žmogus irgi išgyvena kokią netektį ir skausmą,kad užklydo į mūsų skyrelį,bet nemoka to išreikšti ir bijo pats(pati) sau prisipažinti. unsure.gif

Tanler,kaip tu laikais?
Papildyta:
PASKAITINĖJAU ariesas RAŠYTAS ŽINUTES,TAI PAGALVOJAU,KAD TAM ŽMOGUI SU PSICHIKA NE VISKAS GERAI.SVEIKO PROTO ŽMOGUS,NEGALI TAIP ELGTIS. doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sms-as: 14 rugsėjo 2010 - 10:02
QUOTE(Nledi @ 2010 09 14, 12:15)
Labas rytas
<...>

sveikos... 4u.gif
<...>
Papildyta:
Rytoj bus 2menesiai kai netekom savo dukruzes...tiek nedaug, o jau atrodo tiek visko ivyko ir vis vyksta... verysad.gif vakar taip ismuse mane is veziu vel...ir vel grizau kaukdama kaip suo...
po nelaimes darausi visokius tyrimus del saves ir ateities tolimesnes...vakar buvau pas endokrinologa, pasake,kad as visiskai sveika, kad nebuvo jokio ir nera jokio cukrinio diabeto, del ko mire vaikas...
eksperto isvada: daugybiniai placentos infarktai: del 3 priezasciu jie buna: del cukr diabet, del auksto kraujospudzio ar inkstu nepakankamumo nestumo metu....
zodziu visi susitre teigia,ka mano ginekologe nera kalta,ji padare viska ka reikejo(???), o ekspertas matai ne gydytojas, kad galbut reiktu pakartotines ekspertizes...tai taip iseina,kad jie visi teisus, ekspertas nusisneka, o as motina nesugebejau issaugot savo vaiko ir pati turejau numatyt tokia savo ir savo vaiko lemti????juk paga gydytojus as sveika, ir ko dar norinti?ir atseit ateity nepasikartos tie dalykai,kaip jie gali zinoti,kas pasikartos , kas ne...vadinasi mano kudikis mire siaip...is idejos...pagal juos... doh.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chanson: 14 rugsėjo 2010 - 10:42
O endokrinologas kažkokius tyrimus atliko?
Papildyta:
o mane šiandien kažkokia slogi nuotaika vėl užpuolė doh.gif vėl pradėjo kankinti dvejonės ar teisingai pasielgiau dėl darbo doh.gif kokia neužtikrinta pasidariau verysad.gif
Atsakyti