QUOTE(Ingė 1 @ 2007 03 08, 13:42)
Esu isbandzius daug minkstikliu, bet del dukryciu jautrios odeles pastoviai naudoju "Surcare" skalbikli ir minkstikli, tos priemones nearomatizuotos. Man paciai nepatinka intensyvus kvapai, o suo metu naudojamas "Skalbiniu minkstiklis" (taip jis ir vadinasi), net ir mano nosiai tinka
Gamintojas: Firma "KOSLITA" 
pritariu, patalynei šis ypač
Štai jis:

Tik jo nebūna pirkti prekybos centruose (bent jau pati neužmačiau jo), yra pirkti "Švaros prekių" parduotuvėje, ūkinių prekių parduotuvėse..
Atsirado ir naujesnių "Koslitos" minkštiklių, kurių neišbandžiau, bet išbandysiu

Lietuviška produkcija daugumoje manęs nenuvylė
O su LENOR buvo tokia istorija. Dabar kaip pamenu, nusipirkau kadaise tokį Lenor, raudonam butelyje, bet tikrai ne "Flamenko", o kažkoks tai gėlių kvapo berods.Žodžiu, skalbiausi net striukes su juo irgi praskalaudavau - kartą nuėjau į darbą su ta kvepiančia striuke, ir kolegė taip "išgyrė" mano kvapą tiesiai šviesiai: "smirda kepamais sausainiais"
O šiaip aš dabar pabaigiau akcijinį maximoj pirktą LENOR mėlyną,laabai fainas kvapas, namai kvepia juo iškart po skalbimų, ir šiaip fainas kvapas man. Mėgstu gaivius, bet neįkyrius. Tik patalynės nemėgstu, kai ji LENORAIS permirkusi, tam reikalui renkuosi arba bekvapius (Surcare) arba tą lietuviškąjį "Skalbinių minkštiklį"