Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

QUOTE(Ingė 1 @ 2007 03 08, 13:42)
Esu isbandzius daug minkstikliu, bet del dukryciu jautrios odeles pastoviai naudoju "Surcare" skalbikli ir minkstikli,  tos priemones nearomatizuotos. Man paciai nepatinka intensyvus kvapai, o suo metu naudojamas "Skalbiniu minkstiklis" (taip jis ir vadinasi), net ir mano nosiai tinka ok.gif Gamintojas: Firma "KOSLITA" lithuania.gif

pritariu, patalynei šis ypač thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Štai jis: user posted image

Tik jo nebūna pirkti prekybos centruose (bent jau pati neužmačiau jo), yra pirkti "Švaros prekių" parduotuvėje, ūkinių prekių parduotuvėse..

Atsirado ir naujesnių "Koslitos" minkštiklių, kurių neišbandžiau, bet išbandysiu user posted image

Lietuviška produkcija daugumoje manęs nenuvylė smile.gif

O su LENOR buvo tokia istorija. Dabar kaip pamenu, nusipirkau kadaise tokį Lenor, raudonam butelyje, bet tikrai ne "Flamenko", o kažkoks tai gėlių kvapo berods.Žodžiu, skalbiausi net striukes su juo irgi praskalaudavau - kartą nuėjau į darbą su ta kvepiančia striuke, ir kolegė taip "išgyrė" mano kvapą tiesiai šviesiai: "smirda kepamais sausainiais" blink.gif Vat taip išsireiškė tiesiai šviesiai man į akis. doh.gif
O šiaip aš dabar pabaigiau akcijinį maximoj pirktą LENOR mėlyną,laabai fainas kvapas, namai kvepia juo iškart po skalbimų, ir šiaip fainas kvapas man. Mėgstu gaivius, bet neįkyrius. Tik patalynės nemėgstu, kai ji LENORAIS permirkusi, tam reikalui renkuosi arba bekvapius (Surcare) arba tą lietuviškąjį "Skalbinių minkštiklį" thumbup.gif net pas mane pasilikę nakvoti svečiai klausia, "kuom čia taip fainai ir švariai ir net neįkyriai tavo patalynės kvepia?" smile.gif
Atsakyti
man tai lenos sviesiai melynas thumbup.gif
Atsakyti
Aš už Lenor smile.gif
Atsakyti
Silan sviesiai zalias, su avokadu lygtai, super kvapas ir ilgai kvepia
Atsakyti
Megstu ik Silan, oranzinis.Labai malonus kvapas. : ax.gif
Atsakyti
Tik Neutral first.gif
Atsakyti
Man ju visu kvapai slykstus, naudodavau tik obuoliu aromato.. wub.gif ir nesuprantu, kaip galima kitokio kvapo (tiksliau smarves) naudoti mirksiukas.gif Tai tada eme ir dingo is rinkos VISI OBUOLIU KVAPO MINKSTIKLIAI !!! Esu isitikinus, kad cia delto, kad pamate firmos, jog kai yra obuoliniu, kitokius maziau perka, ir eme nebegaminti schmoll.gif
Tai kai bunu uzsienyje kur, uzsiprekinu ilgam, arba prasau atvezti konors.. nesamone kazkokia..
Atsakyti
lenor man geras
Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2008 09 12, 12:05)
Man ju visu kvapai slykstus, naudodavau tik obuoliu aromato.. 

Na, tau slykstus, o kitai gal patinka mirksiukas.gif Man siaip irgi Lenor per stiprus, nebent ranksluosciam. Siaip pries kelis metus naudojau tik Silan su tokiom baltom tulpem ant buteliuko, nzn kaip vadinosi kvapas ax.gif Bet poto jis dingo blink.gif Dabar irgi niekur nematau.
Siaip dar kai vaiko drabuzeliai svelniai kvepia tai nieko, bet jei koks vyras eina su minkstiklio kvapu kvepencia maike tai jau lotuliukas.gif Ypac atpazystu melyna Lenor doh.gif Galetu ishvis jokio kvapo nebuti, o tik minkstumas. Nes lauke ishdziovinti patalai ir taip gaiviai kvepia.
Butinai pabandysiu lietuviska minkstikli mirksiukas.gif O dabar naudoju Soupline 4u.gif
Atsakyti
noreciau pabandyti lietuviskus minkstiklius, tik kazin ar ju buna pirkti didziuosiuose prekybos centruose? nes ne karto nesu maciusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ierika @ 2008 09 14, 12:35)
noreciau pabandyti lietuviskus minkstiklius, tik kazin ar ju buna pirkti didziuosiuose prekybos centruose? nes ne karto nesu maciusi  g.gif

Kaune gal bazej kur yra...o gal parduotuvej kreves prospekte, prie supernetto. Priesais Media g.gif
Atsakyti
Man visai neblogas vaikiškas DZIDZIUS, kvapas švelnus, perku norfoje.
Atsakyti