Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

Man kol kas geriausias (ypac del kvapo) - Lenor Oxygen Purity wub.gif . Kartais naudoju Silan arba Neutral.
Atsakyti
Neutral kol kas man good.gif Bet ir tai tik megztiniams
Visi Silan, Lenor man nepatinka - ir kvapai, kurie lieka išskalavus (nes labai nemėgstu, p[er stiprūs man jie), ir tas minšktumas, kuris lieka.
Atsakyti
silan, lenor, na man patinka taus vienas is naujausiusiu Lenor smile.gif
Atsakyti
Naudoju Silan arba Lenor
Atsakyti

Aš taip pat laviruoju tarp Silan ir Lenor. Renkuosi kvapą pagal nuotaiką. Bet apskritai jie man visi kvepia. Tik va anytos naudojamo minkštiklio negaliu pernešti, kvapas net nosį riečia. Blogiausia, kad nežinau, kas ten per "biesas", o jos spinteles varstyt kažkaip nesinori...
Atsakyti
Silan, Neutral ir Lenor
Neutral geras, bet man norisi bent mažo skanaus kvapo 4u.gif
Paskutinis bandymas- MiniRisk rolleyes.gif schmoll.gif rolleyes.gif daugiau nepirksiu tikrai schmoll.gif
Atsakyti
As naudoju GNLD firmos skalbiniu minkstikli SOFT - labsai skaniai kvepia ir drbuzeliai minkstuciai smile.gif Ji gsalima isdigyti per platintojus
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 02 22, 18:00)
Silan, Neutral ir Lenor
Neutral geras, bet man norisi bent mažo skanaus kvapo 4u.gif
Paskutinis bandymas- MiniRisk rolleyes.gif  schmoll.gif  rolleyes.gif daugiau nepirksiu tikrai schmoll.gif

Minirisk yra ypac alergiskiems, jame nera jokiu kvapiuju medziagu, todel ir kvapo nesitikek wink.gif
Atsakyti
Naudoju Silan,nu taip patiko vienas kvapas doh.gif
Atsakyti
Naudoju Lenor (juodaji) kvapas labai patinka, ypac, kai pasklida visuose namuose.
Atsakyti
juodas lenor thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
visada namuose turiu ir silan ir lenor, vakar kai skalbiausi naudojau zalia silana, na kaip jis man patinka bigsmile.gif tai sakes biggrin.gif
Atsakyti