Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

QUOTE(padraika22 @ 2012 09 23, 16:39)
jokio nenaudoju, tausoju savo sveikata, gamta o ir piniginei geriau biggrin.gif  jei rubai kieti juos reikia islyginti, suminksteja rolleyes.gif

Elektra irgi kainuoja ax.gif , tai piniginei kazin ar geriau smile.gif . sveikatai ir gamtai tikrai gerai be minkstiklio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 09 23, 16:39)
jokio nenaudoju, tausoju savo sveikata, gamta o ir piniginei geriau biggrin.gif  jei rubai kieti juos reikia islyginti, suminksteja rolleyes.gif

Ir aš nebenaudoju jokio minkštiklio dėl panašių priežasčių. Tiesiog bet kokiu oru pirmiausia nešu skalbinius džiauti į lauką. Taip jų kvapas gaivesnis ir minkštesni šiek tiek. Lyginu beveik viską...
Atsakyti
O gal žinote kaip ir kuo būtų galima paminkštinti vilnonį (75proc. vilna ir 25 proc akrilas) šaliką kad būtų mielesnis prie kaklo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2012 12 20, 12:04)
O gal žinote kaip ir kuo būtų galima paminkštinti vilnonį (75proc. vilna ir 25 proc akrilas) šaliką kad būtų mielesnis prie kaklo?  ax.gif

Perskalaujant įpilkite į vandenuką acto, arba įberkite citrinos rūgšties, suminkštins vandenį, o tuo pačiu ir šaliką + spalvą atgaivins thumbup.gif
Ištirpinusi citrinos rūgšties pilu į skalbyklę vietoj minkštiklio man labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūtuke: 20 gruodžio 2012 - 16:44
naudoju lenor braskini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(scylė @ 2012 10 20, 20:49)
Ir aš nebenaudoju jokio minkštiklio dėl panašių priežasčių. Tiesiog bet kokiu oru pirmiausia nešu skalbinius džiauti į lauką. Taip jų kvapas gaivesnis ir minkštesni šiek tiek. Lyginu beveik viską...

tai jus tada tikriausia gyvenat daugiabuciu rajone. o mes ziema negalim nei vaiku i kiema isleisti. visi uzsikuria pecius tai tokie kvapai is kaminu, kad oj. rubai susmirstu ziauriai. kol kaimynai nesisildo tai nesu ir as i lauka: pavasari, vasara, rudeni.
Atsakyti
Nenaudoju minkštiklio jau daug metų dėl sveikatos. Ir nieko - skalbiniai kūno nebraižo. laugh.gif
Atsakyti
Aš ir Lenor naudoju, bet man ir tokie kieti rūbai, rankšluosčiai išvis kaip švitrinis popierius atrodo.. Tai čia nuo to minkštiklio..
Atsakyti
jau senai naudojau, kol pasiskaiciau apie jos, del sveikatos atsisakiau,bei pinigeliai tauposi, seip irgi lenor naudojau smile.gif
Atsakyti
Naudoju minkštiklius, nes be jų - rūbai, ypač rankšluoščiai būna kieti kieti verysad.gif
Turiu pamėgtus trejus:
Frocsh "Aloe vera": user posted image

"E" tik šitas: user posted image

ir Lietuviškasis "Koslita":
user posted image

http://www.e-senukai...50839775_z1.jpg

Visus juos perku pakaitomis, per eilę metų jie man ir mano šeimynai labiausiai patinka ir "prilipo", nes ir suminkština rūbelius, ir turi tikrai neįkyrų, malonų kvapą, kas man labiausiai ir patinka, nei tie visokie "aštrūs", iš tolo ir įkyriai kvepantys Lenorai ar Silanai...
Atsakyti
Seniau audinių minkštiklių nenaudojau, bet pabandžiau ir pastebėjau, kad rūbai daug minkštesni, lengviau juos išlyginti. Naudoju tokius, kurie neturi aštraus kvapo.
Atsakyti
jokio nenaudojam, nes turime džiovyklę thumbup.gif
Atsakyti