Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių minkštiklis

QUOTE(ispane15 @ 2012 08 22, 11:37)
Sveikos, gal kas nors esate išbandę AMWAY SA8 SALUTIONS audinių minkštiklį (alpių augmenijos kvapo)? Norėčiau įsigyti, tačiau abejoju dėl kvapo ,nes kiti minkštikliai dažniausiai smirda sad.gif ar kvapas gaivus ir neįkyrus ir ar apsimoka pirkti?  smile.gif iš anksto ačiū.

Man asmeniškai - tikrai neįkyrus, malonus, vos juntamas. Tik nepadauginkit, tai labai koncentruotas minkštiklis, pilkite tik tiek, kiek nurodyta, nes kitaip neišsiskalaus gerai priemonė
Atsakyti
Naudoju "Lenor" skalbiniu minkstikli,skalbiniai kvepia is tolo ir minksti thumbup.gif
Atsakyti

Naudoju lenor ir juo patenkinta smile.gif
Atsakyti

Neutral. Nes jis vienintelis man normaliai minkstina. Nes manau minkstiklio paskirtis minkstinti, o ne kvepinti schmoll.gif Jei noriu kvapo, muilo idedu i stalciu kur guli drabuziai, patalyne ir t.t ir tiek ax.gif
Atsakyti
Naudoju "Neutral" tiek skalbimo miltelius, tiek skalbinių minkštiklį..Man patinka jie..
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 06, 21:43)
Nenaudoju.Čia manau pinigų švaistymas tik  doh.gif  vieną kartą pabandžiau nusipirkti,tai nepatiko,toks aštrus kvapas buvo skalbinių po skalbimo,kad čiaudėdavo visi..po to pabandžiau sensitive..na ir padariau išvadą kad nieko gero jie,daugiau nėkarto jo ir nepirkau  schmoll.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif tik pinigų švaistymas tie minkštikliai, o mano rankšluosčiai ir taip minkšti, nes aš juos lyginu, ir nėra jie tokie šiurkštūs smile.gif dar manau čia kaip žmonės įpranta pirkti tą minkštiklį, tai atrodro be jo bus labai kieta, nors taip tikrai nėra, tereikia pamėginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kumpyte: 06 rugsėjo 2012 - 08:15
Naudoju lenor ir juo labai patenkinta,perku gariunu turguje po 5 litrus bakeli vokiskas,labai maloniai kvepe ir kainuoja nebrangiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominukai: 06 rugsėjo 2012 - 20:11
Daug ivairiu minkstiliu esu isbandzius, taciau geriausias man Lenor.
Atsakyti
Naudoju lietuvišką BALANCE. smile.gif
Atsakyti
jokio nenaudoju, tausoju savo sveikata, gamta o ir piniginei geriau biggrin.gif jei rubai kieti juos reikia islyginti, suminksteja rolleyes.gif
Atsakyti
Naudoju įvairius. Lenor, Silan, Balance... smile.gif
Bet kad ir kokį naudočiau pilu jo visai nedaug - maždaug arbatinį šaukštelį. Nesvarbu kiek skalbinių būna. rolleyes.gif
Man tiesiog suminkština drabužius, bet nėra to įkyraus minkštiklio kvapo. thumbup.gif
Atsakyti
Tie ranksluosciai galvos skausmas, jei jie jau yra siurkstus, ar imanoma juos suminkstinti naminem ar pirktinem priemonem? Lygintuvas su garais pagerintu gal situacija? Ar tik nurasyti ir keisti naujais?
Atsakyti