Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Vaje koks grazus rudenelis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 09 03, 17:55)
Laba

Mugėje mačiau gana simpatiškų darbų. Pagalvėlių, sagių, šalių. thumbup.gif

kokiu? smalsu... nes tikriausiai negalesiu i ja nuvaziuoti ax.gif
Atsakyti
Na, kam tą rudenėlį taip šaukti biggrin.gif juokauju, žinoma, gražus šalis, Defliune smile.gif

Atsakyti
uogos ornamentuose ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Super Daiva
Atsakyti
Vajėzau blink.gif blink.gif blink.gif
Apšalau! Va čia tai grožis, neišpasakytas wub.gif Tamsta akyse tobulėjate.
Atsakyti
Daiva, gražu bigsmile.gif
tik, jeigu galima savo trigrašį įkišti, kažkaip, kai žiūriu visą piešinį, mano atrodo, gal truputį fonas sumargėjęs, užgožia pagrindines gėles 4u.gif nors kai ant manekeno užmestas, tai gal tas margumas ir grožio priduoda smile.gif
Atsakyti
tavi, Liucija, Shima aciu mergytes 4u.gif

Shimute aisku kad galima trigrasi kisti biggrin.gif gerai kitu nuomone suzinoti ax.gif buvo krastelis juodas, su juo truputi kitaip atrode tas juodu taskeliu margumas, taciau kaip visuomet... man tas palenktas krastas..... tai nukirpau ir perlenkiau...
Atsakyti

Defliune,daivaV nuostabu 4u.gif : 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na thumbup.gif salikėlis ir tas margumas labai dera. labi nelietuviškai atrodo biggrin.gif kažkaip rytietiškai agzotiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 09 04, 12:04)
uogos ornamentuose  ax.gif

žemai žemai lenkiuosi. Fantastiška, neprilygstama, nuostabu. Va čia tai talentas. wub.gif
Atsakyti
aussrrina, jjuurraa, Enija - didelis aciu 4u.gif
nesu joks talentas ax.gif taciau vistiek labai gera skaityti tokius mano darbo ivertinimus biggrin.gif nosis i virsu uzsiraito rolleyes.gif

Atsakyti