Na dar vieni jurginai - užsakymas.

tavi tavo jurgianai tokie svelnus ir grazus

Ačiū, Daiva. Tik man jie taip nusibodo, kad dabar ne gėles paišau, tiesiog žaidžiu
Oj, kokie šiltučiai žiedeliai! Nors ir rožinė ne prie širdies, mielai atrodo

Ačiū, Liucija. Tiesiog užsakovė norėjo pastelinių spalvų. Bet jau atsivalgiau jurginų. Noriu nuo jų pailsėt. Dabar skarutė jau pakeliui, jau pirmas dažų sluoksnis dėtas. Ir ne ne gėlės
Bet tai laisvs kuryba

tavi, jau ranka tikrai įgudusi jurginus paišyt
bet įsivaizduoju, kaip vis nuobodžiau kartoti tą patį motyvą kiekvieną kartą.
Kreipiuosi pagalbos į vilnietes
taip prireikė man informacijos, kur galima nusipirkti matuojamo šilko, kad būtų didesnis pasirinkimas Vilniuje? O gal dar kas žino nelabai toli nuo centro ir šiaip kokią šilkinių audinių parduotuvę, kaip siuvimui.

Kreipiuosi pagalbos į vilnietes

Žiūrint kokio tau reik. Yra prie Ermitažo Dekotexoj - ten bus vienspalvis, yra spalvoto itališko šilko Ibrahime ( apie 80 lt už metrą), paskui buvo šalia buvusio Lietuvos kino teatro audinių parduotuvėj, tik ten seniai nebuvau. Paskui yra šilkų Mertinienės parduotuvėj , bent jau buvo (čia Brazauskaitė)
paskambink ir paklausk geriausiai Gintarei Skapienei, ji savininkė . gali pažiūrėt internete
www.decotex.lt
paskambink ir paklausk geriausiai Gintarei Skapienei, ji savininkė . gali pažiūrėt internete
www.decotex.lt
QUOTE(grete @ 2010 09 09, 00:53)
jos paveikslai nuostabus, seniai jais zaviuosi

Puikūs darbai
dar tavi čia nepadėkojau
ačiū 
Gražūs darbai Sniegės
Bet dar labai pavydžiu, pamačiau, kad ji dirba Bordeaux, man vienas iš labiausiai įstrigusių atmintin miestų
dabar priminė, taip sukilo prisiminimai, per Erasmus programą ten studijavau, ir jis taip kažkaip įsiminė man, ir visas tas kraštas, norėjau ten pasilikti, bet nepasiryžau. Bet čia aišku ne į temą
atsiprašau už lyrinį nukrypimą, bet taip nostalgija užplūdo

Gražūs darbai Sniegės

Bet dar labai pavydžiu, pamačiau, kad ji dirba Bordeaux, man vienas iš labiausiai įstrigusių atmintin miestų

Mano poilsis po jurginų