Vijapinavija, gražios aguonėlės
Daiva, puiki skarelė

nors gal tokia pagal stilių nelabai jaunatviška, bet gražu. Manau, kad ta pati knyga pas tave

nes turbūt tokia tik viena tiek sverianti, aš ją kai gavau varčiau varčiau, dabar vis rečiau atsiverčiu jau

bet tiesiog man smagu, kad ji tokia yra, toks turtas
dėl knygučių aš irgi norėčiau, rašysiu až

man nepavyko kol kas elektroniniu pavidalu rasti nieko apie šilką, tai tikrai įdomu
Elija, aš dėl menų studijavimo nelabai kažką galėčiau patarti, nors keli klasiokai ir baigė Kaune tapybą, tekstilę, grafinį dizainą, dar kažką

aplinka ten smagi, jeigu savo malonumui studijuoti turbūt smagu, nors juos ten visgi ruošia "menininkais", ypač tapytojus, tai kartais biškį gal per daug jau akcentuoja idėjas, aš kai tokia daugiau prie dekoratyvumo, tai man kartais keistokai skambėdavo jų išvedžiojimai kai kurių dėstytojų, bet čia nuo žmogaus priklauso

arba būtų galima rasti ir privačiai vykdomus kokius piešimo kursus, būna ir paruošiamieji stojimui į dailę, ar pas kokį dailininką privačiai, dabar nepasakyčiau tik tiksliai, bet jeigu ką, galėčiau gal apklaust kelis draugus, gal jie ką nors žinotų daugiau, nes yra kelios draugės baigusios, kurios pačios veda kursus tiek vaikams, tiek suaugusiems.

o šiaip SĖKMĖS ginantis