Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE (*MAGIC* @ 2004 05 24, 21:01)
As savo vyrui Valentino dienai buvau padariusi tokia staigmena:
Vienzodziu suorganizavau viska ir tai atrode taip:
Jam paskambina administratore is viesbucio ir sako , kad vienas svecias yra palikes jam kai ka viesbutyje ir kad jis turi tai atsiimti kaip galima greiciau. Nuvaziaves i viesbuti vyras gavo toki paketeli su laisku ten parasyta , kad jam reikia nuvaziuoti ten ir ten( tekstas eiliuotas toks ir kaip mysle) ir ieskoti dar kai ko....Vienzodziu jis taip vazinejo , tai namo (ten rado rakta nuo saugojimo spinteles prekybos centre) tai i prekybos centra , tai vel namo ir rankiojo laiskucius ir prie laiskuciu rasdavo kokia tai malonia smulkmena(sokolada , sirdeles formos zvakuciu , meskiuka su sirdute , miela stikline su sirdelem...) Jis buvo maloniai nustebintas...

laugh.gif laugh.gif na , jei as tokia "vazinejimo"staigmenele saviskiui padaryciau, jis manytu, kad blogai jauciuosi , arba , kad uz kazka kersyju, arba, kad girta g.gif laugh.gif laugh.gif .Pradzia dar patiktu (apie ta viesbuti), bet toliau, tai ... g.gif
Atsakyti
Maniskis irgi su mielu noru ties viesbuciu apsistotu laugh.gif
Bet manau, kad sukandes dantis pasivezintu.. wink.gif laugh.gif
Atsakyti
Nustebinu saviski ivairiai - spontaniskai pakvieciu pietauti kur nors i restorana, suorganizuoju iskyla dviems ar siaip i koki pasimatyma nueinam. Zinoma, ir jis neatsilieka. As manau, kad staigmenas daryti turi ne tik vyrai, bet ir moterys. Taip gyventi idomiau smile.gif
Atsakyti
as ir manau, kad abi puses staigmenas turi daryti...
na man tai gaunas problema... nes vyras absoliuciai to nemegsta... netgi pyxta uz tai unsure.gif net nesuprantama kodel mad.gif
o kas esme man labai patinka, ka nors tokio paorganizuoti dry.gif
Atsakyti
QUOTE (violence @ 2004 05 24, 11:20)

Ka manot? ar verta? g.gif

vienareiksmiskai-REIKIA.

zinai pati-elkis su kitais taip kaip noretum, kad elgtusi su tavim
Atsakyti
Mano vyras staigmenų nedaro, tai aš irgi taip pat. Nors šį savaitgalį suorganizavau kelionę į Druskininkus. Nes užkniso jo iniciatyvos laukt. Su organizavimu pas jį didelių problemėlių yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Koste @ 2004 05 25, 17:10)
QUOTE (violence @ 2004 05 24, 11:20)

Ka manot? ar verta?  g.gif

vienareiksmiskai-REIKIA.

zinai pati-elkis su kitais taip kaip noretum, kad elgtusi su tavim

As irgi taip manau. Tik va... dazniau mane draugas stebina ir dziugina staigmenomis, nei as. Is pradziu as galvojau, kad taip ir turi buti, bet paskui tapo aisku, kad tiek vyrams, tiek motetims malonu gauti dovanas.
Del dovanu visuomet lauzau galva..., nes maniskiui nieko nereikia... tai bandau gaudyti visokias jo uzuominas, kas kur nors patiko, apie ka svajoja.
Dazniau ji stebinu kokia malonia, netiketa isvyka, romantisku vakaru dviems, kvietimu i filma, boulinga, koncerta, teatra, atrakcionus ir pan.
Atsakyti
jau staigmena organizuojama... tik jo draugai tokie slunkiai frusty.gif , nesupranta kaip as savo vyra viena isleisiu doh.gif

teisingai, abi puses turi daryt vienas kitam staigmenas, taip gyvenimas prasvinta vaivorykstes spalvom, todel manau kad moteris tam turi inesti dedeli indeli. Juk ne visi vyrai yra svelnumo isikunijimai ir zino kada ko moteriai reikia. As manau kad kiekviena musu turi iusmokyti vyra moteru kalbos, na ne visos, aisku biggrin.gif , o tada tai jau.... ir staigmenu bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (violence @ 2004 05 26, 09:14)
jau staigmena organizuojama... tik jo draugai tokie slunkiai frusty.gif , nesupranta kaip as savo vyra viena isleisiu doh.gif

Matyt, ju zmonos taip lengvai neleidzia rolleyes.gif

Galiu papasakot viena panasia nesena istorija. Taigi, praeita savaitgali gavosi kaip ir neplanuotas siurprizas vyrui ... jis labai norejo i krepsinio rungtynes (Siauliai-Sakalai zaide del 3 vietos), mane bande prikalbinti eiti, bet man su tokiu pilvu ten visai nesinorejo klausytis keiksmu tongue.gif
Taigi, vietoj to isejome pasivaikscioti, o po to nuejome su draugais i boulinga. Issinekejom su ta drauge-pasirodo, jos bicas irgi del tu rungtyniu visa diena svaigo, o ji irgi nenorejo eiti, siule jam susirasti su kuo eiti, o ji namie pabutu. Aisku, nesusirado (nes gi dabar visi arba seimos, arba beveik seimos, tai nera kaip ir kviesti atskirai).
Pasibaigus boulinimo valandai, mes pasitarem ir sakom -"Tai gal jus abu dabar norit varyt i rungtynes (buvo tik prasideje), o mes abi vaziuosim namo paplepeti". Ir ka jus manot-akys abiems tik sublizgo, ir susisuko per kokia minute. Staigiai is vyro gavau masinos raktelius, vos pabuciuoti nepamirso atsisveikinant ir abu su draugo masina ismove i kasiu .... o kokie PATENKINTI, issireke ir dekingi grizo (dar plius Siauliai laimejo), net ziuret smagu buvo thumbup.gif

Netiketai gavosi tokia super diena laugh.gif Taigi, kartais tokie dalykai labai verti ... reiketu ir dazniau pasistengti kazka tokio suorganizuot, nes takart gi tiesiog spontaniskai isnaudojom palankia situacija smile.gif
Atsakyti
Darau, dariau ir darysiu. biggrin.gif

Ir pati staigmenu sulaukiu. Kazkaip taip jau mums iseina, kad vienas kitam staigmenu skolingi neliekam. smile.gif

O svarbiausia, mano manymu, ne tai, kas kam staigmenu daugiau daro, o kad nedaro nemaloniu staigmenu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (RamuneA @ 2004 05 26, 08:02)
Mano vyras staigmenų nedaro, tai aš irgi taip pat. Nors šį savaitgalį suorganizavau kelionę į Druskininkus. Nes užkniso jo iniciatyvos laukt. Su organizavimu pas jį didelių problemėlių yra blink.gif

Manasis irgi neorganizuotas visai.. g.gif Pamenu dar pernai nustebindavo kazkuo, o dabar sulaukiu tik kavos rytines arba masaziuko kokio...Nu fantazijos trukumas ryskus.. doh.gif Zinoma,as ji kompensuoju pati laugh.gif
Atsakyti
O mano staigmena vyrui gali buti tik tokia- neparuosta vakariene tongue.gif Daugiau poreikiu nera. Kartais sugalvoju ka, bet retai, tik dar neivykdzius jau matau 0 rezultata... Nereikia jam viso to... O gal neradau dar tinkamo varianto? Gal trumpai parasykite savo staigmenas. Vakarienes atkrinta, kas dar? dry.gif
Atsakyti