Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

Na va, negi daugiau nei viena savo vyru nelepinate? smile.gif
Atsakyti
jei tau reikia idėjų, paskaityk skyrelius, kur kalbama apie staigmenas vyrui Valentino diena,ir kažkurią temą apie tai, kokias staigmenas mums rengia vyrai, prisitaikysi sau wink.gif , kiekviena pora atranda savo metodus wink.gif
Atsakyti
Na man metodu nereikia, man idomu ar apskritai visos tas staigmenas ruosiate, ar rodote demesi kazkokia materialia forma.
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 06 28, 11:49)
Na man metodu nereikia, man idomu ar apskritai visos tas staigmenas ruosiate, ar rodote demesi kazkokia materialia forma.

taip, kai yra tikras noras, gera nuotaika, tai galiu netikėtai kokią staigmeną, "ant smūgio" paruošt..Pvz. kavinėje ant servetėlės nupiešt kokį juokingą žmogeliuką ir pažymėt visas vietas kur norėčiau jį dabar pabučiuot, arba tiesiog pliaže ištraukus kokią senokai tąsomą mini atviruką brūkštelt meilės prisipažinimą ir padėt po akmenėliu, kuriuo diedas kelnes prispaudė, kad vėjas neplaikstytų..Daug ką galiu, bet tam reikia noro ir pakylėjimo, kuris paprastai "užklumpa" kai santykiai padvelkia "idile". dabar pas mus striuka, bet tada reik susiimt ir vis vien kažką tokio padaryt..Kai darai, tai ir pats "užsivedi" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Varna @ 2004 06 28, 20:49)

gali ir apklausėlę užvest wink.gif
Atsakyti
Man atvirai pasakius juokinga ta materiali forma..Moteris vyrui kažką perka? Na nebent jie laaaabai turtingi ir vienas kitam, vieną už kitą gražesnius sportinius auto perka..o ką galiu tarkim aš materialaus vyrui? Kaklaraištį, skurtimosi losjoną?? Tai čia staigmena?
Staigmena - tai tiesiog netikėtas prisipažinimas artimam žmogui "aš tave myliu".. Turi būt tik iš širdies rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Musu seimoj tik as rupinuosi staigmenom ir romantika (vyras po vestuviu ta "stebuklingai" pamirso sad.gif ), bet jau pradeda ziauriai est nervus tos vienpuses pastangos, paprasciausiai maziau stengiuosi ir as. gal susiprotes, mat prie gero labai priprato dry.gif . kazkada jam pasiuliau - jei nenori man suteikt romantikos ar siaip parodyt jausmus, tegu duoda babkiu, o as jau kaip nors ja sau atrasiu dry.gif

p.s. pas mus irgi krizele - po vaiko...
Atsakyti
Lengvute ir Rasma, saunios zmonos esate biggrin.gif o pas mus krize nuo pirmu vedybiniu metu. ir taip jau 7m. Nemokam mes gyventi. Abu neromantiski. As megstu tai patirti, bet paciai suorganizuoti neiseina, o vyrui- viskas vienodai mad.gif Nors gal, jei abu labai myletume vienas kita tai naturaliai gautusi g.gif
Vargas mums.
Atsakyti
Aš tai jau ką ten šauni..Jei kalbėt realiai aš pati savimi, kaip žmona nesu patenkinta..nemoku aš ja būti..O gal tiesiog nemoku būti žmona savo vyrui..Jis neigia, bet aš matau ko jam reikia, bet negaliu..Stengiuosi savaitę, dvi, po to nuvargstu stengtis ir iš manęs lieka ragana-žiežula su kibirkščiuojančiu nepasitenkinimu rolleyes.gif
Užtat kaip gerai suprantu Agneklimjan..
Žaidimas "į vienus vartus" ilgainiui sukelia nepaaiškinamą nepasitenkinimą, nusivylimą ir norą tiesiog per prievartą iš vyro išpešti nors kokį menką dėkingumą..kaip aš sakau "lyšną bučkį" laugh.gif Jei nors santykiu 5:1 (t.y. į 5 mano pastangas) jis atsakytų nors 1 mažyte miela smulkmena, tai sparnai mano norui rodyti dėmesį nenukristų huh.gif Norėčiau, kad tos pastangos būtų pastebėtos, tiek to, įvertinimo nereikia, materialių dovanų nemėgstu. Bet nors mokėtų tuo džiaugtis.
Vyrai kaip supratau turi taisyklę ir yra jai pavaldūs: kiek lepinsi, tiek neužteks. gerai, jei esi tvirtas žmogus ir gali iš pašaukimo lepint..Man asmeniškai pagimdžius vaiką, pradėjus dirbti, turint norą kažkaip susitvarkyti su mokslais ir vis taip pat prižiūrėti namus nebeišeina tai daryt vien su šypsena rolleyes.gif Mano pareigų sąrašas labai pailgėjo, vyrui irgi keli punktai prisidėjo..Bet prie viso to aš turiu šalia tokį žmogų, kuriam nevaitosi. Tu turi būt graži, geros nuotaikos ir žinoma tinkamai reikšti meilę. Kitaip - skandalai ir ne bet kokie.
Atsakyti
maniskiui diziausia staigmena tapo namie ruostas naminis maistas ir ypac bulves virtos. taip kad nustebinti daug stengtis nereikia ir jei jau namai grizus kvepia maistu jis zino, kad noriu pasimeilinti...
Na o vakar vakare musu augantis vyrukas uzklause kodel mes jam niekad nedovanojam geliu???? rolleyes.gif sako tai po galais, jus mane mylit labai ar tik siaip sau???Puolem aiskinti, kad laaaabai, tai sako: kodel niekad man geliu nesat padovanoje blink.gif blink.gif tai suku galva kai turgelin nulekt geliu papirkt kad parnest mazajam...va cia jau ir prasideda biggrin.gif
Atsakyti
Pastebejau viena paradoksa: kai rodau demesi ir nuo to pati jauciuosi laiminga (na, kad brangiausiaji pradziuginu, pamaloninu) ir nelaukiu, kad ir jis man ka padarytu, tai butinai ir jis mane pradeda lepinti. Bet, jei tik pradedu is jo ko nors tiketis, atsiranda kazkoks pasaminingas reikalavimas ir tada, kaip taisykle, jokio demesio nesulaukiu. Va smile.gif
Toms, kurioms stinga demesio siulau bent keleta kartu pameginti savo brangiausiems tiesiog is sirdies PADOVANOTI kazka grazaus (turiu omeny ne daikta, bet grazu laika, padaryti kazka malonaus ar pan., pvz. maniskis svaigsta nuo paduku masazo wink.gif ) ir nelaukti, kad jums padarytu kazka atgal. Ir netikiu, kad pacios nuo to nepasijusit bent kiek laimingesnes, o tada ir vyrukai gal atsilieps ar bent jau padovanos jums savo dekinga sypsena wink.gif .
Atsakyti
kartais padovanoju geliu ar sokolado, juokinga, bet jam tas patinka thumbup.gif
Atsakyti