Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

as per valentino diena rengiau miela staigmena ne viskas pavyko bet vistiek reakcija labai nudziugino ax.gif atidare picos deze o ten sirdutes formos pica biggrin.gif prasiau kad tokia iskeptu rolleyes.gif meile sake kaip man pickepys pavydejo biggrin.gif is tiesu kartais uztenka parasciausiu dalyku o efektas didelis buna 4u.gif
Atsakyti
anksčiau jis dažniau darydavo, bet pastaruoju metu aš dažniau jam staigmenas darau biggrin.gif matyt jo fantazija išseko, o mano atsigavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2008 12 17, 21:04)
anksčiau jis dažniau darydavo, bet pastaruoju metu aš dažniau jam staigmenas darau  biggrin.gif matyt jo fantazija išseko, o mano atsigavo  lotuliukas.gif

O siaube, koks avataras lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai kai aplink kojas pinasi 2 vaikučiai tai tik tėčiui belieka mums daryti staigmenas. Na gėda, bet jam nedarau, tiesiog mažiau fantazijos turiu už jį ir laiko stoka doh.gif
Atsakyti
Man labai patiko čia pasakyta idėja "100 dalykų, kodėl MB pats nuostabiausias". Taigi, vakar ėmiau ir parašiau ax.gif Galvojau, kad niekaip neparašysiu, bet pasirodo, tai taip lengva smile.gif Galėčiau ir daugiau nei šimtą lotuliukas.gif Tagi, beliko perkelti į popieriaus lapą ir kažkaip įdomiai pateikti... smile.gif Spėju, kad jis labai apsidžiaugs.
Atsakyti
QUOTE(Miss Misanthropy @ 2008 12 23, 13:26)
Man labai patiko čia pasakyta idėja "100 dalykų, kodėl MB pats nuostabiausias". Taigi, vakar ėmiau ir parašiau  ax.gif  Galvojau, kad niekaip neparašysiu, bet pasirodo, tai taip lengva  smile.gif  Galėčiau ir daugiau nei šimtą lotuliukas.gif  Tagi, beliko perkelti į popieriaus lapą ir kažkaip įdomiai pateikti...  smile.gif Spėju, kad jis labai apsidžiaugs.

na ir kaip? ar pasidziauge? smile.gif
Papildyta:
na visos staigmenos saunios, bet beveik visos poroms, kurios gyvena kartu. Noreciau padaryti ne romantiska, o kokia originalia ir linskma gimtadienio staigmena (gal su draugais). Gal turite kokiu ideju? Ar patirties? smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss Misanthropy @ 2008 12 23, 13:26)
Man labai patiko čia pasakyta idėja "100 dalykų, kodėl MB pats nuostabiausias". Taigi, vakar ėmiau ir parašiau  ax.gif  Galvojau, kad niekaip neparašysiu, bet pasirodo, tai taip lengva  smile.gif  Galėčiau ir daugiau nei šimtą lotuliukas.gif  Tagi, beliko perkelti į popieriaus lapą ir kažkaip įdomiai pateikti...  smile.gif Spėju, kad jis labai apsidžiaugs.

as tai MB surasiau 100 priezasciu uz ka ji myliu, tai visa tai perteikiau i savo pacios padaryta knygute blush2.gif kiekvienam lape buvo parasyta po fraze uz ka ji myliu ir tai vienoj tai kitoj pusej priklijuota sirdute 4u.gif
Atsakyti
Kokios jus romantikes.. rolleyes.gif
Atsakyti
darau ax.gif ir man daro... tik va vienos niekaip nesutinka padaryt... seniai svajoju Monopolį turėt... patinka man tas žaidimas.... sakė kai pribres šitam žaidimui, stalo variantui - gausiu... laukiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lurdesita: 02 sausio 2009 - 22:50
QUOTE(Lurdesita @ 2009 01 02, 23:49)
darau ax.gif ir man daro... tik va vienos niekaip nesutinka padaryt... seniai svajoju Monopolį turėt... patinka man tas žaidimas.... sakė kai pribres šitam žaidimui, stalo variantui - gausiu... laukiu blush2.gif

kas pribres? tu ar jis? smile.gif
Atsakyti
labai gaila,lekiam dirbam. laiko nera staigmenom. bet va pasisikaiciau, jau sv valentino dienai reiks ka nors mielo sumastyt:)
Atsakyti
darau daznai - atsikeliu pirma , pridegioju zvakuciu, paleidziu imtimia muzikyte ir pradedu glostiti nugarite, jis pradeda budintis, as jam darau masaziuka svelniai, buna ryte padovanoju kartais kokius biski juokingus triusikiukus, paskui mum abiem limksmiau buna, buna jam i darba pe skypa prisiuntineju visokiu meiles eilerastuku wub.gif, man jie labai patinka, buna, kad viena karta kambari persukiojau paprastas lemputes i raudonas , tai buvo romantiskas staigmenite , jam patiko wub.gif
Atsakyti