Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

QUOTE(undi @ 2008 11 22, 22:56)
aciu.. ax.gif
oi kaip fainiai.. wub.gif  wub.gif na jums taip pat puikaus pasimatymo..papasakok kaip nusiseke  mirksiukas.gif

aha, kaip romantiskai turetu but wub.gif wub.gif wub.gif
lauksim ispudziu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 11 07, 21:18)
o taip!  aš moku jį nustebint savo neįtikėtinais pykčio priepuoliais, savo nepaliaujama iš piršto laužta ir visada butinai teisinga logika, ir dar šiuo bei tuo smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
taip stebint, manau, kiekviena sugebam biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasimatymas neivyko del pugos,beeeeeeet......vyra pakvietimas paveike laaaaabai teigiamai,o ir tortas puikus gavosi,tai vyras atsidekojo savitai,daug wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif buvo....,o ir anksti ryte surado parduotuve (ar kur kitur)ir parejo su mano mylimiausiom herberom(net nenumaniau ,kad zino kurias labiausiai geles megstu,nes visada rozes dovanodavo,o ir tuos kartus galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuost).

Na mes abu nesame ipatingi romantikai,bet darau isvada,kad mano vyrui staigmenos labai patinka,o man nuo to ir kai kas kliuna...... lotuliukas.gif wub.gif

Nesitikiu tiesa sakant,kad jis man kazka ipatinga sugalvotu,bet kai nesitiki,tai ir paciam mieliau del kito stengtis.Na bent jau man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2008 11 24, 13:10)
Pasimatymas neivyko del pugos,beeeeeeet......vyra pakvietimas paveike laaaaabai teigiamai,o ir tortas puikus gavosi,tai vyras atsidekojo savitai,daug wub.gif  wub.gif  wub.gif wub.gif buvo....,o ir anksti ryte surado parduotuve (ar kur kitur)ir parejo su mano mylimiausiom herberom(net nenumaniau ,kad zino kurias labiausiai geles megstu,nes visada rozes dovanodavo,o ir tuos kartus galiu ant vienos rankos pirstu suskaiciuost).

Na mes abu nesame ipatingi romantikai,bet darau isvada,kad mano vyrui staigmenos labai patinka,o man nuo to ir kai kas kliuna...... lotuliukas.gif  wub.gif

Nesitikiu tiesa sakant,kad jis man kazka ipatinga sugalvotu,bet kai nesitiki,tai ir paciam mieliau del kito stengtis.Na bent jau man bigsmile.gif

nu smagu kad viskas taip sauniai jums praejo.. wub.gif wub.gif
o as va sugalvojau,kad ta diena kai susitiksim po jo gryzimo eisim pietauti..jau pakviete.. ax.gif tai po pietu iteiksiu jam voka su kvietimu, kad vakare kvieciu i pasimatyma ir idesiu du bilietus i kina..po kino planuoju,kad nuvaziuosim i ta vieta kur mes susipazinom ir isegsim sampano..o toliau viskas ekspromtu..gryzus namo dar turiu tokia asmenishka dovanele..manau viskas gausis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 24 lapkričio 2008 - 13:45
Nedarau jokių staigmenų smile.gif ...Vieną buvau "padarius"...vos atsilaikėme kartu...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 13:55)
Nedarau jokių staigmenų smile.gif ...Vieną buvau "padarius"...vos atsilaikėme kartu...

kokia prasme vos atsilaikeme kartu? g.gif
Atsakyti
mano vyrui patinka daryt staigmenas man biggrin.gif net supiksta, jeigu nutariu gimtadieni tarkim pasidaryt sau, pasikviest draugus biggrin.gif jis pats nori viska suplanuot ir kad kuo idomiau butu biggrin.gif nuo to musu santykiai tik dar idomesni, kad tik jam neatsibostu viena diena biggrin.gif
beabejo staigmenos buna ne tik per gimtadienius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2008 11 24, 14:58)
kokia prasme vos atsilaikeme kartu? g.gif

...grėsė skyrybos...nenorėčiau leistis į "staigmenos"detales...nesinori prisiminti...
Atsakyti
QUOTE(indrealex @ 2008 11 24, 15:27)
...grėsė skyrybos...nenorėčiau leistis į "staigmenos"detales...nesinori prisiminti...

mano MB irgi karta ruose tokia "staigmena" i kuria labai neigiamai suregavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 11 24, 14:31)
mano MB irgi karta ruose tokia "staigmena" i kuria labai neigiamai suregavau  schmoll.gif

kokios gali buti staigmenos,kurios sugadintu santykius.. g.gif
Atsakyti
As staigmenas savo draugui stengiuosi daryti,na dabar kai esu nescia truputeli apstojau...
Per valentino diena uzsakiau viesbutyja kambari,ten nuvaziavau anksciau,lova apibarsciau raudonais roziu ziedais,isdeliojau zvakiu visur ,muzika parinkau romantiska,jam parasiau zinute kad paziuretu po pagalve namuose,ten buvau palikusi rasteli su laiku ir viesbucio adresu,zinoma buvo jau visi viesbutyje perspeti kad ateis toks toks asmuo ir kad duotu rakta,tai va viskas puikiai isejo,kai jis izenge pro duris jau jo laukiau pasiruosusi pasipuosusi,ir pasokti sugebejau,na tas vakaras buvo abiem nuostabus...
O taip be prieziuros namuose,be masazu,be peduciu tepimu kremu ir t.t. rasiau karta ,anksciau atsikelusi jam pries darba ,ant veidrozio vonioje labas rytas,ar kad myliu ji,tada jis iseina ryte visalaika su sypsena is vonios,lovoje zaidimu prigalvoju,raisciai,antrankiai,braskes su gretinele....suzinojus kad bus rodomas futbolas parupinu alaus ir uzkandeles...stebina ji nauji apatiniai..labai noriu suorganizuoti kelione i paryziu,ir susitikima padaryti eifelio bokste,noriu dar kokia valtele isnomuoti romantiskam pasiplaukiojimui,esu dar padariusi jam paveiksla turejau nuotrauka savo apsinuoginusios tai padariau paveiksla ant drobes,na aisku ne pati,remeliu salone padare,tikrai graziai gaunasi,paveislas gavosi kaip nutapytas,ateity dar planuoju metu kalendoriu padaryti aisku jei kunas atsistatys po gimdymo....dar visko daug jam galiu pristaigmenuoti,bet dabar tai tik po kokiu meteliu jei ne daugiau 4u.gif Daug visko galima prigalvoti,kad ir peruka nusipirkite apsirenkite issaukianciai,pabukita kitokia,manau tai vyrus labai stebina ir jaudina,pildykite ju fantazijas tai jiems dar labaiu patinka.... Sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Busima mamyte Greta @ 2008 11 29, 18:18)
As staigmenas savo draugui stengiuosi daryti,na dabar kai esu nescia truputeli apstojau...
Per valentino diena uzsakiau viesbutyja kambari,ten nuvaziavau anksciau,lova apibarsciau raudonais roziu ziedais,isdeliojau zvakiu visur ,muzika parinkau romantiska,jam parasiau zinute kad paziuretu po pagalve namuose,ten buvau palikusi rasteli su laiku ir viesbucio adresu,zinoma buvo jau visi viesbutyje perspeti kad ateis toks toks asmuo ir kad duotu rakta,tai va viskas puikiai isejo,kai jis izenge pro duris jau jo laukiau pasiruosusi pasipuosusi,ir pasokti sugebejau,na tas vakaras buvo abiem nuostabus...
O taip be prieziuros namuose,be masazu,be peduciu tepimu kremu ir t.t. rasiau karta ,anksciau atsikelusi jam pries darba ,ant veidrozio vonioje labas rytas,ar kad myliu ji,tada jis iseina ryte visalaika su sypsena is vonios,lovoje zaidimu prigalvoju,raisciai,antrankiai,braskes su gretinele....suzinojus kad bus rodomas futbolas parupinu alaus ir uzkandeles...stebina ji nauji apatiniai..labai noriu suorganizuoti kelione i paryziu,ir susitikima padaryti eifelio bokste,noriu dar kokia valtele isnomuoti romantiskam pasiplaukiojimui,esu dar padariusi jam paveiksla turejau nuotrauka savo apsinuoginusios tai padariau paveiksla ant drobes,na aisku ne pati,remeliu salone padare,tikrai graziai gaunasi,paveislas gavosi kaip nutapytas,ateity dar planuoju metu kalendoriu padaryti aisku jei kunas atsistatys po gimdymo....dar visko daug jam galiu pristaigmenuoti,bet dabar tai tik po kokiu meteliu jei ne daugiau  4u.gif Daug visko galima prigalvoti,kad ir peruka nusipirkite apsirenkite issaukianciai,pabukita kitokia,manau tai vyrus labai stebina ir jaudina,pildykite ju fantazijas tai jiems dar labaiu patinka.... Sekmes  thumbup.gif

Dar prisiminiau viena staigmenele,tai buvo puodelis su uzrasu "labas rytas aukseli'' (as savaji aukseliu vadinu),tai va,ryte pries darba jam padariau pusrytuka ir kavyte padariau i ta puoduka,o pati nuejau miegoti bigsmile.gif zinoma juk galite padaryti ne tik ant puodelio,galite ant ranksluoscio,patalines,apatiniu nu jau pagal kiekvienos fantazija ax.gif o palepinusi vyra tokiais kokiais apdarais,pvz kaip namu seimininkes, http://www.forplayca...mes557118?Args= ir pateikus ryte kavos,manau tikrai paprastai jis jusu nepaleistu rolleyes.gif
Atsakyti
Perskaicius temos pavadinima susimasciau, kad senokai dariau staigmena..Reiktu kanors sugalvot vel smile.gif ir jau zinau ka blush2.gif
Atsakyti