Įkraunama...
Įkraunama...

Ar darote savo vyrui staigmenas?

nzn kazkokia keista nuotaika siandien - padariau vakariene (i pusmeti karta biggrin.gif biggrin.gif ), paruosiau stala, zvakes.. laukiu gryztancio.. ale rupuzele amzina bedele - neturiu ka rengtis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2009 10 14, 20:50)
nzn kazkokia keista nuotaika siandien - padariau vakariene (i pusmeti karta  biggrin.gif  biggrin.gif ), paruosiau stala, zvakes.. laukiu gryztancio.. ale rupuzele amzina bedele - neturiu ka rengtis  biggrin.gif  biggrin.gif

tai ir nesirenk mirksiukas.gif
Atsakyti
Nedarau,nes nesugalvoju nieko idomaus. Kolkas ax.gif Siaip tai buvau suorganizavusi gimtadienio staigmena,tai liko suzavetas,nustebes ir dar visoks kitoks,tokio gimtadienio niekad neturejo ir sio,buvusio, nepamirs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2009 10 16, 18:29)
Nedarau,nes nesugalvoju nieko idomaus. Kolkas ax.gif  Siaip tai buvau suorganizavusi gimtadienio staigmena,tai liko suzavetas,nustebes ir dar visoks kitoks,tokio gimtadienio niekad neturejo ir sio,buvusio, nepamirs smile.gif

o ka suogranizavai?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 10 16, 19:37)
o ka suogranizavai?

ai,nesinori cia plestis smile.gif tiesiog gimtadienio staigmena,kai mane,kad bus viena,o buvo visai kas kita smile.gif
Atsakyti
oij as ir kazkaip nelabai isradinga toms staigmenoms. nors reikia reikia:)))) gal tiksliau noretusi kazka padaryt, sumastau kartais, bet taip ir neigyvendinu... ir savojo gaunu geliu kas men. reguliariai:) tai kazkaip jau net nebestebina, nes zinau kad gausiu. maloniau, gal kai nustebina:) reiks jauciu sukti galva ir man ..juk valentinke arteja..
Atsakyti
Aš tai tikrai nustebinu, bet bėda. Neprisimenu kaip. Turbūt senokai tą dariau. Reik susimąstyt doh.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.181 @ 2009 10 10, 18:36)
grizta vyras namo.
Atidaro duris, susiguzia..O cia pyst - ir jo zmona gera...ir dar supratinga.
-Nu ir staigmena! -pagalvoja vyras, besisluostydamas prakaita.

lotuliukas.gif
turbūt pirmą kartą blondinas ne bjauriai parašė smile.gif
reiks ir man gal taip nustebint lotuliukas.gif
Atsakyti
retai, bet parnešu gvazdikų eidama namo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

seksovai taip pasijaučiu lotuliukas.gif Vyras irgi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 14 sausio 2010 - 17:54
kartais darau
Atsakyti
Mano MB ne romantikas ,tai gal ir nesuprastu kokios nors ypatingos staigmenos g.gif
Šeip labai būna patenkintas kada ant stalo garuoja koks nors naujas patiekalas
Atsakyti
paskutine staigmena buvo...neperseniausiai, viduri savaites... daug zvakiu, muzika... kede.. smile.gif zaidimas su ledukais.. truputis sokio ( tobulinti reikia, vaje vaje..) smile.gif atitinkama apranga.. batai.. jauciausi labai seksuali... blush2.gif ir MB tikiuosi patiko, nors nieko nesake..... biggrin.gif
siaip palepinu as ji.... tiek maistu, tiek sou... tiek pakvietimais i pasimatymus.. kurie buvo taip seniai...
Atsakyti
esu nustebinusi, bet is tiesu tai truksta ideju...
Atsakyti